Fiskars Axe Xs Τσεκούρι Σχισίματος
Τσεκούρια

Fiskars Axe Xs Τσεκούρι Σχισίματος Κωδικός: 51535192

Χάρη στο μέγεθος και το βάρος του, το τέλεια ισορροπημένο τσεκούρι γενικής χρήσης X14 είναι επίσης κατάλληλο για εργασία με το ένα χέρι χωρίς συμβιβασμούς στην εργονομία. Η εξαιρετικά κοφτερή και

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στο μέγεθος και το βάρος του, το τέλεια ισορροπημένο τσεκούρι γενικής χρήσης X14 είναι επίσης κατάλληλο για εργασία με το ένα χέρι χωρίς συμβιβασμούς στην εργονομία. Η εξαιρετικά κοφτερή και πρωτοποριακή λεπίδα από σφυρήλατο ατσάλι κόβει το ξύλο πιο αποτελεσματικά.

Δες όλη την περιγραφή
49,58
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 49,58 €

Περιγραφή

Χάρη στο μέγεθος και το βάρος του, το τέλεια ισορροπημένο τσεκούρι γενικής χρήσης X14 είναι επίσης κατάλληλο για εργασία με το ένα χέρι χωρίς συμβιβασμούς στην εργονομία. Η εξαιρετικά κοφτερή και πρωτοποριακή λεπίδα από σφυρήλατο ατσάλι κόβει το ξύλο πιο αποτελεσματικά.Η λεπίδα είναι διπλά σκληρυμένη για να διατηρηθεί η αιχμηρή, κομμένη με ακρίβεια αλεσμένης κοπής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στη γωνία της λεπίδας, το τσεκούρι χωρίζει εύκολα ακόμη και το φρέσκο, ρητινώδες ξύλο. Χάρη στην επίστρωση που μειώνει την τριβή, η λεπίδα γλιστράει αβίαστα μέσα από το ξύλο και αποτρέπει τη σκουριά. Η άρθρωση της θολωμένης κεφαλής τσεκούρι είναι σταθερά συνδεδεμένη με τον άξονα.Οι άξονες της σειράς X είναι ουσιαστικά άθραυστοι και διαθέτουν μια ελαφριά αλλά εξαιρετικά ανθεκτική λαβή FiberComp™ που απορροφά τους κραδασμούς και προστατεύει από παραλείψεις. Η κυρτή λαβή κρατά τον καρπό σε μια άνετη, ουδέτερη θέση. Οι λεπτομέρειες με επίστρωση SoftGrip™ παρέχουν σταθερό κράτημα.

Κατασκευαστής

Fiskars

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχισίματος
Μήκος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες