Liebherr CNsfc 5023 Plus Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ165.5xΠ59.7xΒ67.5εκ. Inox
Ψυγεία

Liebherr CNsfc 5023 Plus Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ165.5xΠ59.7xΒ67.5εκ. InoxΚωδικός: 51758584

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 280 lt
  • Ενεργειακή Κλάση: C
  • Σύστημα Ψύξης: NoFrost
  • Διαστάσεις: 165.5 x 59.7 x 67.5 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Liebherr με χωρητικότητα 280 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 949,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

Περιγραφή

Φρουτολεκάνη Fruit & Vegetable

Τραγανή σαλάτα ή φράουλες: τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση, για να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα - τα συρτάρια BioFresh. Στο συρτάρι Φρούτων & Λαχανικών η θερμοκρασία είναι σχεδόν 0 °C. Σε συνδυασμό εδώ με τη σταθερή υγρασία, χάρη στο αεροστεγές κλείσιμο, τα μη συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται περισσότερο. Δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τίποτα.

DuoCooling

Το DuoCooling χρησιμοποιεί δύο εντελώς ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης για να διασφαλίσει ότι δεν ανταλλάσσεται αέρας μεταξύ του ψυγείου και του καταψύκτη. Το φαγητό ούτε στεγνώνει ούτε μεταφέρεται μυρωδιά. Αυτό σημαίνει να πετάς λιγότερα, να ψωνίζεις λιγότερο συχνά, αλλά να εξοικονομείς περισσότερη και μεγαλύτερη απόλαυση.

NoFrost

Όταν ανοίγετε τον καταψύκτη, θέλετε να δείτε κατεψυγμένα τρόφιμα – και σίγουρα όχι πάγο και παγετό. Το NoFrost προστατεύει το θάλαμο κατάψυξης από ανεπιθύμητο πάγωμα, το οποίο καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι ακριβό. NoFrost σημαίνει όχι πιο κουραστική και χρονοβόρα απόψυξη του θαλάμου κατάψυξης, περισσότερο χρόνο για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

Κατασκευαστής

Liebherr

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
C
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
153 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
280 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
103 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
177 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
165,5 cm
Πλάτος
59,7 cm
Βάθος
67,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Dimitris_D_22
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    ΧΩΡΟΙ - ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Έχει μια κάπως περίεργη κατανομή μεταξύ χώρου συντήρησης και κατάψυξης. Ο χώρος της κατάψυξης είναι ικανοποιητικός με 3 ευρύχωρα συρτάρια αλλά ο χώρος της συντήρησης είναι σχετικά μικρός, οριακά θα καλύψει τις ανάγκες δύο ατόμων (177 λίτρα στη θεωρία). Θα προτιμούσα ιδιαίτερα να είχε μεγαλύτερο χώρο η συντήρηση και μικρότερο η κατάψυξη. Μεγάλο προσόν του τύπου αυτού των ψυγείων (ψυγειοκαταψύκτης) θεωρώ ότι είναι η θέση του χώρου της συντήρησης επάνω. Εύκολη πρόσβαση και άνοιγμα, τα πράγματα είναι μπροστά σου ακριβώς, όχι σκύψιμο. Αισθητικά είναι όμορφο, εντελώς μίνιμαλ αισθητικής, με δύο απλά πάνελ inox στις πόρτες, χωρίς ορατά χερούλια. Τα πλαϊνά πάνελ είναι βαμμένα γκρι από κοινό χάλυβα. Όλα στην ίδια αισθητική.

    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Έχει όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργίας ενός σύγχρονου ψυγείου. Για μένα τα πιο σημαντικά είναι η εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας ψύξης και κατάψυξης, είναι no frost και έχει χαμηλό θόρυβο. Κάνει έναν πολύ χαμηλό, ανεπαίσθητο θόρυβο όταν λειτουργεί ο συμπιεστής ή ο ανεμιστήρας. Πολύ σπάνια ο θόρυβος αυξάνεται λίγο όταν ο συμπιεστής ανεβάζει στροφές, αλλά όλα αυτά ακούγονται μόνο όταν κάποιος είναι στο χώρο της κουζίνας. Εκτός κουζίνας, δεν ακούγεται το παραμικρό. Έχει μια μικρή οθόνη αφής όπου δείχνει τις θερμοκρασίες συντήρησης και κατάψυξης και από όπου γίνονται όλες οι ρυθμίσεις. Ωστόσο η οθόνη είναι προσβάσιμη μόνο με ανοιχτή την πόρτα της συντήρησης, θα προτιμούσα πάρα πολύ η οθόνη να ήταν ορατή εξωτερικά. Γενικά έχει πάρα πολλά ωραία χαρακτηριστικά και λειτουργίες, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά στο site του κατασκευαστή. Δεν μπορώ να αποφύγω να σχολιάσω όμως, ότι αν κάποιος σκαλίσει τις υπερφανταχτερές περιγραφές των προϊόντων αυτών των μεγάλων κατασκευαστών (όχι μόνο της Liebherr), του δίνεται η εντύπωση ότι θα αγοράσει κάτι διαστημικής τεχνολογίας, ίσως ένα διαστημόπλοιο για την κουζίνα. Νομίζω είναι ένα καλό ψυγείο, αλλά σίγουρα όχι διαστημόπλοιο.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. Έχω κάνει αρκετές μετρήσεις με αμπεροτσιμπίδα για να καταλάβω τι καταναλώνει. Η θεωρητική κατανάλωση των 191kWh ανά έτος είναι υπεραισιόδοξη, δεν την πιάνει με τίποτα και είναι λογικό αυτό για τις σχετικά ψηλές θερμοκρασίες που έχουμε, ειδικά το καλοκαίρι. Χοντρικά εκτιμώ ότι η ετήσια κατανάλωση ανά έτος θα κυμανθεί περίπου στο διπλάσιο από το θεωρητικό. Ωστόσο πρέπει να πω ότι ενεργειακά το ψυγείο είναι περ. 4 με 5 φορές πιο αποδοτικό στην ηλεκτρική ενέργεια από ένα ψυγείο Whirlpool εικοσαετίας που έχω, αντίστοιχου μεγέθους. Με λίγα λόγια, ένα παλιό ψυγείο, όσο καλό και να είναι, έχει πολύ δαπανηρή λειτουργία με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας που έχουμε σήμερα.

    ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Δείχνει μια σοβαρή και ποιοτική κατασκευή. Το φινίρισμα έχει κάποιες ατέλειες, λίγο το ταίριασμα στις τσιμούχες, κάποια σημάδια από κόλλες και άλλα τέτοια μικροπράγματα, που δεν είναι καθόλου σημαντικά, αλλά ειλικρινά περίμενα από ένα premium προϊόν ενός κορυφαίου κατασκευαστή να τα έχει λύσει. Για να είμαι σαφής, πρόσθεσα 2 φωτο από την πάνω αριστερά γωνία του θαλάμου. Στη 2η φωτό που είναι η μεγέθυνση, φαίνεται ένα άσχημα κομμένο μεταλλικό τμήμα του πλαισίου και ένας λεκές που δεν φεύγει (μάλλον κόλλα). Δεν είναι η γενική εικόνα του ψυγείου αυτή, αλλά είναι ένα άσχημα φινιρισμένο σημείο. Επίσης, μάλλον δεν έχει καμμία σημασία, αλλά το προϊόν δεν είναι κατασκευασμένο στη βόρεια Ευρώπη αλλά σε γειτονική χώρα των βαλκανίων. Σε κάθε περίπτωση, η πραγματική ποιότητα στην κατασκευή θα φανεί στα επόμενα χρόνια χρήσης.

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη