Asus VivoBook 16X K3605VC-MB226 16" IPS (i5-13500H/8GB/512GB SSD/GeForce RTX 3050/No OS) (International English Keyboard)
Laptops

Asus VivoBook 16X K3605VC-MB226 16" IPS (i5-13500H/8GB/512GB SSD/GeForce RTX 3050/No OS) (International English Keyboard)Κωδικός: 51850468

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" 1920x1200
  • 12 Πυρήνες έως 4.7Ghz/13ης Γενιάς
  • HDMI/USB 3.1/USB-C
  • Βάρος 1.8kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 2 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Asus VivoBook 16X K3605VC-MB226 είναι ένας φορητός υπολογιστής που απευθύνεται σε διάφορους τύπους χρηστών, κυρίως σε αυτούς που αναζητούν μια ισχυρή και ευέλικτη συσκευή.

Η ισχυρή επεξεργαστική δύναμη του i5-13500H και οι 8GB RAM είναι ιδανικά για καθημερινές εργασίες, όπως επεξεργασία κειμένων, ερευνών και παρακολούθηση μαθημάτων. Η οθόνη IPS 16" προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της μελέτης ή των παρουσιάσεων ενώ επαγγελματίες που εργάζονται με εφαρμογές που απαιτούν περισσότερη ισχύ, όπως προγράμματα σχεδίασης, επεξεργασίας εικόνας ή βίντεο, θα βρουν χρήσιμη τη GeForce RTX 3050 για επιτάχυνση γραφικών και επεξεργασία. Δεδομένου ότι το μοντέλο δεν διαθέτει προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, είναι ιδανικό για χρήστες που προτιμούν να εγκαταστήσουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα ή που ήδη έχουν άδεια χρήσης.

Γενικά, το Asus VivoBook 16X K3605VC-MB226 προσφέρει μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε επεξεργαστική δύναμη, γραφικά και φορητότητα, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ποικιλία χρήσεων, από τις καθημερινές εργασίες μέχρι πιο απαιτητικές εφαρμογές και ελαφρύ gaming.

Επεξεργαστής

Η τελευταία υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, σε συνδυασμό με κορυφαία χαρακτηριστικά του κλάδου, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Μεταδώστε ροή, δημιουργήστε και ανταγωνιστείτε στα υψηλότερα επίπεδα. Οι επεξεργαστές Intel ® Core™ 13ης γενιάς ξεπερνούν την απόδοση του παιχνιδιού σας, δίνοντάς σας τη δύναμη να τα κάνετε όλα.

Μνήμη RAM

Σπρώξε τα όρια απόδοσης με τη μνήμη DDR4. Στην εποχή των πολλών πυρήνων, η άνευ προηγουμένου ταχύτητα επεξεργασίας του DDR4 διασφαλίζει ότι η high-end CPU σου λαμβάνει δεδομένα γρήγορα και εύκολα.

Κάρτα Γραφικών

Οι GPUs NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop GPUs τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για gamers και δημιουργούς. Είναι κατασκευασμένες με την αρχιτεκτονική Ampere -την αρχιτεκτονική RTX 2ης γενιάς της NVIDIA- για να σας προσφέρουν τα πιο ρεαλιστικά γραφικά ray-traced και πρωτοποριακές λειτουργίες AI, όπως το NVIDIA DLSS. Οι νέες τεχνολογίες Max-Q χρησιμοποιούν την AI για να ενεργοποιήσουν λεπτούς φορητούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης που είναι ταχύτεροι και καλύτεροι από ποτέ.

Σκληρός Δίσκος

Διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 512GB SSD. Οι σκληροί δίσκοι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i5
Μοντέλο
13500H
Συχνότητα
3,5 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1920x1200
Ρυθμός ανανέωσης
60 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 3050
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.1, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Χωρίς Λειτουργικό

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,8 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
International English
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα