Αρχαία Β΄ λυκείου: Λυσία "Υπέρ Μαντιθέου"
Σχολικά Βοηθήματα

Αρχαία Β΄ λυκείου: Λυσία "Υπέρ Μαντιθέου"Κωδικός: 5187202

Ο «Υπέρ Μαντιθέου» λόγος του Λυσία είναι λιτός και σύντομος. Ο Μαντίθεος, που κληρώθηκε για βουλευτής, κατηγορήθηκε ότι κατά την περίοδο των τριάκοντα τυράννων είχε χρηματίσει ιππέας και υπηρέτησε με

Δες όλη την περιγραφή

Ο «Υπέρ Μαντιθέου» λόγος του Λυσία είναι λιτός και σύντομος. Ο Μαντίθεος, που κληρώθηκε για βουλευτής, κατηγορήθηκε ότι κατά την περίοδο των τριάκοντα τυράννων είχε χρηματίσει ιππέας και υπηρέτησε με αφοσίωση το τυραννικό εκείνο καθεστώς.

Δες όλη την περιγραφή
6,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,76 €

  2. 7,76 €

  3. 8,73 €

  4. 7,95 €

  5. 8,73 €

  6. 6,00 €

  7. 8,73 €

  8. 9,70 €

  9. 8,73 €

  10. 8,73 €

  11. 8,73 €

  12. 7,69 €

  13. 8,30 €

Περιγραφή

Ο «Υπέρ Μαντιθέου» λόγος του Λυσία είναι λιτός και σύντομος. Ο Μαντίθεος, που κληρώθηκε για βουλευτής, κατηγορήθηκε ότι κατά την περίοδο των τριάκοντα τυράννων είχε χρηματίσει ιππέας και υπηρέτησε με αφοσίωση το τυραννικό εκείνο καθεστώς. Αντικρούοντας την κατηγορία αυτή ο Μαντίθεος βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει διεξοδικά για τη ζωή του, την ιδιωτική και τη δημόσια. 

Ο δεινός λογογράφος Λυσίας με το χάρισμα της ηθοποιίας του ζωγραφίζει αριστοτεχνικά τον πελάτη του και τον εμφανίζει ως τίμιο αδελφό, ενάρετο άνθρωπο, γενναίο στρατιώτη και χρηστό πολίτη. Στο παρόν βιβλίο προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των μαθητών και των καθηγητών. Απαντήσαμε σ’ όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και προσθέσαμε ερωτήσεις νέου τύπου με τις απαντήσεις τους. Προσθέσαμε ακόμη ωριαία και τρίωρα διαγωνίσματα με πλήρεις απαντήσεις, καθώς και κριτήρια αξιολόγησης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχολικό Βοήθημα
Σχολική Μονάδα
Γενική Εκπαίδευση
Σχολική Τάξη
Β' Λυκείου
Μάθημα
Αρχαία Ελληνικά
Υπότιτλος
Προσανατολισμός ανθρωπιστικών σπουδών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
272
Έτος έκδοσης
2014
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη