GPS Tracker GSM για Παιδιά / Ηλικιωμένους
GPS Trackers

GPS Tracker GSM για Παιδιά / ΗλικιωμένουςΚωδικός: 51940586

Αυτό το ρολόι με GPS και κουμπί SOS είναι μια απαραίτητη συσκευή για όλους τους ηλικιωμένους τους ασθενείς και γενικά σε όλα τα άτομα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα μπορείτε να

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το ρολόι με GPS και κουμπί SOS είναι μια απαραίτητη συσκευή για όλους τους ηλικιωμένους τους ασθενείς και γενικά σε όλα τα άτομα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα μπορείτε να βλέπετε από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας τηλέφωνο διαρκώς που βρίσκετε όλο το 24ωρο. 

Δες όλη την περιγραφή
119,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 119,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 119,00 €

Περιγραφή

Αυτό το ρολόι με GPS και κουμπί SOS είναι μια απαραίτητη συσκευή για όλους τους ηλικιωμένους τους ασθενείς και γενικά σε όλα τα άτομα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα μπορείτε να βλέπετε από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας τηλέφωνο διαρκώς που βρίσκετε όλο το 24ωρο. Η συσκευή λειτουργεί με μια nano κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας.

Κουμπί SOS

Πατώντας το κουμπί sos η συσκευή θα στείλει ένα μήνυμα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή και θα στείλει και ένα sms σε ένα τηλεφωνικό νούμερο. Στην συνέχεια η συσκευή αυτόματα θα αρχίσει να τηλεφωνεί μέχρι και τρία τηλεφωνικά νούμερα που έχετε καταχωρήσει στην συσκευή ως νούμερα ανάγκης. Εάν δεν απαντήσει το πρώτο νούμερο θα τηλεφωνήσει στο δεύτερο και εάν δεν απαντήσει ούτε το δεύτερο θα καλέσει το τρίτο τηλεφωνικό νούμερο, αυτή η διαδικασία θα επαναληφθεί δυο φορές. Μόλις απαντηθεί η κλήση θα μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί του με ανοιχτή ακρόαση.

Ιδανικό για ηλικιωμένους

Η συσκευή  έχει και αισθητήρα πτώσης και ο ηλικιωμένος θα μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν πέσει και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ιδανική συσκευή για όλους τους ηλικιωμένους και άτομα με άνοια ή Alzheimer, διότι την κουμπώνετε στο χέρι τους σαν ρολόι και έτσι δεν μπορούν να ξεχάσουν να την πάρουν μαζί τους. Επίσης από απόσταση μέσω της εφαρμογής έχετε την δυνατότητα να μετρήσετε απομακρυσμένα την θερμοκρασία σώματος, τους καρδιακούς παλμούς και την αρτηριακή πίεση. Θα λάβετε ειδοποίηση σε περίπτωση που αφαιρέσουν το ρολόι από το χέρι τους.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SOS.K50
Προτεινόμενη Χρήση
Παιδιά / Ηλικιωμένους
Αδιάβροχο
Όχι
Πρόσθετες Λειτουργίες
SIM Card
Μπαταρία
-
Προστασία
-
Mini
Όχι
Συνδεσιμότητα
GSM

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • katsafaros

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εχει μονο ενα μειονεκτημα, οτι ειναι αρκετα μεγαλο για το χερι και φαινεται καπως ασχημο οταν το φοραει ο ηλικιωμενος.Τουλαχιστον δεν ειναι βαρυ.Κατα τα αλλα κανει οτι λεει, αν και το gps χανει λιγπ σε ακριβεια.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)