Rains Texel Βαλίτσα Ταξιδιού Καμπίνας Μαύρη με 4 Ρόδες Ύψους 56εκ.
Βαλίτσες Ταξιδίου

Rains Texel Βαλίτσα Ταξιδιού Καμπίνας Μαύρη με 4 Ρόδες Ύψους 56εκ.Κωδικός: 51984403

Η Texel αποτελεί την εκδοχή της Rains για βαλίτσα trolley με 4 ρόδες. Το μικρό μέγεθός της την καθιστά κατάλληλη για να την μεταφέρετε μαζί σας στην καμπίνα του...

Δες όλη την περιγραφή

Η Texel αποτελεί την εκδοχή της Rains για βαλίτσα trolley με 4 ρόδες. Το μικρό μέγεθός της την καθιστά κατάλληλη για να την μεταφέρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους. Συγκεκριμένα, με διαστάσεις είναι 33 x 56 x 25 εκατοστά, αποτελεί ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας με χειραποσκευή με τις εταιρίες Aegean, British Airways,...

Δες όλη την περιγραφή
206,40
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 206,40 €

Περιγραφή

Η Texel αποτελεί την εκδοχή της Rains για βαλίτσα trolley με 4 ρόδες. Το μικρό μέγεθός της την καθιστά κατάλληλη για να την μεταφέρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους. Συγκεκριμένα, με διαστάσεις είναι 33 x 56 x 25 εκατοστά, αποτελεί ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας με χειραποσκευή με τις εταιρίες Aegean, British Airways, EasyJet, Alitalia και Olympic. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.

Σχεδιασμός & Άνεση

Η βαλίτσα αποτελείται από δύο ευρύχωρα διαμερίσματα, στα οποία η πρόσβαση γίνεται με φερμουάρ. Το φερμουάρ καλύπτει το περίγραμμα της βαλίτσας με αποτέλεσμα το πλήρες άνοιγμα και τη διευκόλυνση στο πακετάρισμα. Το ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό κατασκευής βοηθά ώστε τα αντικείμενα να παραμένουν ασφαλή καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς ενώ η επικάλυψη από πολυεστέρα με πολυουρεθάνη καθιστά την βαλίτσα αδιάβροχη.

Η εγκεκριμένη από την TSA κλειδαριά, διασφαλίζει ότι η βαλίτσα σας δεν θα παραβιαστεί. Η τηλεσκοπική λαβή και οι τέσσερις ρόδες πολλαπλών κατευθύσεων, διευκολύνουν την μεταφορά. Η βαλίτσα Texel διαθέτει έναν μπροστινό ιμάντα συμπίεσης καθώς και μια μέγαλη τσέπη από αδιάβροχο ύφασμα, ιδανική για διαβατήρια καθώς και laptop ή tablet έως 15".

Διαστάσεις

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 56 x 33 x 25 cm

Χωρητικότητα: 45.5 lt

Βάρος: 3.5 kg

Αδιαβροχοποίηση: 8000 mm

Κατασκευαστής

Rains

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
14190

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
-
Ρόδες
4 Ρόδες
Βάρος
3,5 kg
Χωρητικότητα
45,4 lt
Είδος
Καμπίνας
Παιδική
Όχι
Σετ Βαλίτσες
Όχι
Αεροπορικής Εταιρείας
Aegean, British Airways, EasyJet, Olympic

Διαστάσεις

Ύψος
56 cm
Μήκος
33 cm
Πλάτος
25 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη