Athens, Attica

Athens, Attica Κωδικός: 5211241

Ο νέος χάρτης της Αθήνας είναι γεγονός, το χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια κάθε επισκέπτη της μεγάλης πρωτεύουσας μόλις κυκλοφόρησε από την Ανάβαση. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε πληροφορίες για τα...

Δες όλη την περιγραφή

Ο νέος χάρτης της Αθήνας είναι γεγονός, το χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια κάθε επισκέπτη της μεγάλης πρωτεύουσας μόλις κυκλοφόρησε από την Ανάβαση. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε πληροφορίες για τα αξιοθέατα-μουσεία και μνημεία του κέντρου. Καθώς επίσης και Γραμμές Μετρό-Τραμ-Τρόλεϊ και Προαστιακού. Όλες αυτά σε έναν χάρτη πλούσιο σε πληροφορία, ευανάγνωστο, και...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Ανάβαση
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2014
  • Κωδικός ISBN-13: 9789609412322
  • Διαστάσεις: 16×9
15,40
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 15,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,15 €

  2. 2,63 €

  3. 3,15 €

  4. 15,40 €

  5. 22,00 €

  6. 22,00 €

Περιγραφή

Ο νέος χάρτης της Αθήνας είναι γεγονός, το χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια κάθε επισκέπτη της μεγάλης πρωτεύουσας μόλις κυκλοφόρησε από την Ανάβαση. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε πληροφορίες για τα αξιοθέατα-μουσεία και μνημεία του κέντρου. Καθώς επίσης και Γραμμές Μετρό-Τραμ-Τρόλεϊ και Προαστιακού. Όλες αυτά σε έναν χάρτη πλούσιο σε πληροφορία, ευανάγνωστο, και πρακτικό στη χρήση. Ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του επισκέπτη αλλά και των μόνιμων κατοίκων της Αθήνας αφού συγκεντρώνει πολιτιστικά αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Στην πίσω όψη του χάρτη κείμενα και φωτογραφίες αναδεικνύουν τα εξέχοντα μνημεία-αξιοθέατα της πόλης. Μαζί με ένα συνοπτικό χάρτη της Αττικής πλούσιο σε πληροφορία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χάρτες
Γλώσσα
Αγγλικά
Υπότιτλος
Attica
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Έτος έκδοσης
2014
Διαστάσεις
16x9 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες