Γυναικεία Σανδάλια

Scholl Boa Vista Δερμάτινα Γυναικεία Σανδάλια Ανατομικά σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 52457509

Το Boa Vista είναι με τεχνολογία Scholl Bioprint, διαθέτει το χαρακτηριστικό φυσικό φελλό και λαστιχένιο πέλμα, εργονομικά σχεδιασμένο για να διατηρεί το πόδι στη σωστή

Δες όλη την περιγραφή

Το Boa Vista είναι με τεχνολογία Scholl Bioprint, διαθέτει το χαρακτηριστικό φυσικό φελλό και λαστιχένιο πέλμα, εργονομικά σχεδιασμένο για να διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση. Χαρακτηρίζεται από το επάνω μέρος που αγκαλιάζει απαλά το πόδι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η πόρπη στο επάνω μέρος επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή στο

Δες όλη την περιγραφή
48,99
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 48,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 32,55 €

  2. 48,99 €

  3. 34,25 €

  4. 40,30 €

Περιγραφή

Το Boa Vista είναι με τεχνολογία Scholl Bioprint, διαθέτει το χαρακτηριστικό φυσικό φελλό και λαστιχένιο πέλμα, εργονομικά σχεδιασμένο για να διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση. Χαρακτηρίζεται από το επάνω μέρος που αγκαλιάζει απαλά το πόδι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η πόρπη στο επάνω μέρος επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή στο πόδι. 

Τεχνολογία Bioprint

Η εσωτερική σόλα Bioprint αποτελείται από ένα ειδικό συνδυασμό φελλού και καουτσούκ και έχει σχεδιαστεί εργονομικά γύρω από τη φυσική ανατομία του ποδιού για να εξασφαλίσει σταθερότητα και υποστήριξη. Η ανατομία του κρατά το πόδι στη σωστή θέση, βοηθώντας στην πρόληψη ή την ανακούφιση του πόνου στο γόνατο που προκαλείται από λανθασμένη στάση του ποδιού. Η άνετη στήριξη της αψίδας του ποδιού και του αγκαλιάζοντος πτερυγίου φτέρνας καθιστούν δυνατή τη φυσική διέλευση και την απόλαυση μεγαλύτερης χαλάρωσης.

Κατασκευαστής

Scholl

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Λευκό
Υλικό
Δέρμα
Δίχαλα
Όχι
Flatforms
Όχι
Χειροποίητα
Όχι
Ανατομικά
Ναι
Strass
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη