Pastorelli Βαράκια Άκρων 2 x 0.25kg
Βαράκια

Pastorelli Βαράκια Άκρων 2 x 0.25kg Κωδικός: 53046319

Tα βαράκια άκρων μπορούν να γίνουν τα πιο χρήσιμα καθημερινά σας αξεσουάρ γυμναστικής. Σας βοηθούν να δυναμώσετε τους μυς των χεριών και των ποδιών σας, και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της αερόβιας γυμναστικής. Πρακτικά και λειτουργικά, είναι κατάλληλα για τα περισσότερα είδη προπονήσεων στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες....
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 0.25kg
  • Ποσότητα: 2τμχ
18,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 18,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,10 €

  2. 18,00 €

  3. 18,00 €

Περιγραφή

Tα βαράκια άκρων μπορούν να γίνουν τα πιο χρήσιμα καθημερινά σας αξεσουάρ γυμναστικής. Σας βοηθούν να δυναμώσετε τους μυς των χεριών και των ποδιών σας, και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της αερόβιας γυμναστικής. Πρακτικά και λειτουργικά, είναι κατάλληλα για τα περισσότερα είδη προπονήσεων στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Τοποθετούνται γρήγορα και το μικρό τους μέγεθος τα κάνει εύκολα στην μεταφορά τους. Φορώντας τα βαράκια προσθέτετε αντίσταση στην προπόνησης σας, αυξάνοντας παράλληλα τα οφέλη των ασκήσεων ενδυνάμωσης και τόνωσης. Είναι ιδανικά για aerobic ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ασκήσεις μυϊκής αποθεραπείας ή αποκατάστασης έπειτα από τραυματισμούς.

  • Βάρος: 0.25kg
  • Ποσότητα: 2τμχ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
54.20435
Είδος
Άκρων
Βάρος
0,25 kg
Ποσότητα
2 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες