Apple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space Gray
Tablets

Apple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space Gray Κωδικός: 53262379

Το επανασχεδιασμένο iPad Air. Δύο φορητά μεγέθη. Επεξεργαστής M2.
Οριζόντια μπροστινή κάμερα. Όμορφα νέα χρώματα.

Δες όλη την περιγραφή

Το επανασχεδιασμένο iPad Air. Δύο φορητά μεγέθη. Επεξεργαστής M2.
Οριζόντια μπροστινή κάμερα. Όμορφα νέα χρώματα.

Δες όλη την περιγραφή
1.326,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.326,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.288,89 €

  2. 1.339,00 €

  3. 1.401,70 €

  4. 1.287,00 €

  5. 1.326,00 €

  6. 1.286,00 €

  7. 1.767,33 €

  8. 2.450,61 €

  9. 1.289,00 €

Περιγραφή

Το επανασχεδιασμένο iPad Air. Δύο φορητά μεγέθη. Επεξεργαστής M2.
Οριζόντια μπροστινή κάμερα. Όμορφα νέα χρώματα.

Δύο μεγέθη. Άπειρες δυνατότητες

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε iPad Air 11 ιντσών και ένα ολοκαίνουργιο iPad Air 13 ιντσών, το καθένα με μια υπέροχη, υψηλής ανάλυσης οθόνη Liquid Retina που ζωντανεύει όλα όσα αγαπάτε να κάνετε. Και οι δύο οθόνες προσφέρουν μια εξαιρετική, απόκριση και ακριβή ως προς το χρώμα εμπειρία θέασης.

Εκπληκτικά προηγμένη οθόνη

Η αντιανακλαστική επίστρωση οθόνης και το True Tone διατηρούν ευκρινές κείμενο σε κάθε είδους συνθήκες φωτισμού. Και με υψηλή φωτεινότητα και ευρύ χρώμα P3, οι εικόνες φαίνονται εκπληκτικές. Τεχνικά μιλώντας, θεαματικό.

Επεξεργαστής M2

Το απίστευτα γρήγορο τσιπ M2 φέρνει συναρπαστικές επιδόσεις στο iPad Air. Με ισχυρή CPU, GPU και Neural Engine, είναι σχεδόν 50 τοις εκατό πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά. Έτσι, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας στο Trimble SketchUp, να παίξετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια triple-A όπως το Zenless Zone Zero ή να χρησιμοποιήσετε παρακολούθηση κίνησης με δυνατότητα AI στο Onform για να ρυθμίσετε με ακρίβεια την κούνια γκολφ σας. Όλα με εκπληκτική απόδοση για ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Υψηλές ταχύτητες

Το M2 που σχεδιάστηκε από την Apple έχει 15 τοις εκατό ταχύτερη CPU, 25 τοις εκατό ταχύτερα γραφικά και 50 τοις εκατό περισσότερο εύρος ζώνης μνήμης από την προηγούμενη γενιά. Αυτή η εκπληκτική απόδοση του πυρήνα απογειώνει όλους τους τύπους παραγωγικών και δημιουργικών εργασιών. Παίξτε παιχνίδια με ένταση γραφικών, δημιουργήστε σύνθετα beats και σχεδιάστε και αποδώστε τις τρισδιάστατες δημιουργίες σας σε εφαρμογές όπως το Trimble SketchUp με εκπληκτική ταχύτητα.

iPadOS και εφαρμογές

Το iPadOS έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να κάνετε όλα τα πράγματα που αγαπάτε εύκολα και δυνατά από το πρώτο άγγιγμα μέχρι την τελευταία πινελιά. Χρησιμοποιήστε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, γράψτε σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου και πλοηγηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας μόνο το δάχτυλό σας, το Apple Pencil ή την επιφάνεια αφής Magic Keyboard.

Κάντε τα όλα μεμιάς

Το Stage Manager σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλές εργασίες με νέους τρόπους, επιτρέποντάς σας να επικαλύπτετε και να αλλάζετε το μέγεθος των παραθύρων ώστε να φαίνονται όπως θέλετε και να μπορείτε να πλοηγείστε εύκολα μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε εφαρμογές για συγκεκριμένες εργασίες ή έργα και να τις τακτοποιήσετε στην ιδανική σας διάταξη.

Apple Pencil Pro. Σχεδιασμένο για απεριόριστη δημιουργικότητα

Το Apple Pencil θέτει τα πρότυπα για το πώς πρέπει να είναι το σχέδιο, η ζωγραφική, η γραφή και η λήψη σημειώσεων — διαισθητικό, ακριβές και μαγικό. Όλα με απόλυτη ακρίβεια pixel, χαμηλή καθυστέρηση, ευαισθησία στην κλίση και υποστήριξη palm rejection. Το ολοκαίνουργιο Apple Pencil Pro προσθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για να ζωντανέψετε τις ιδέες σας όπως ποτέ πριν.

Magic Keyboard. Η καινοτομία είναι το κλειδί

Το Magic Keyboard προσφέρει αποκριτική πληκτρολόγηση για γραφή και αποστολή email. Και ένα ενσωματωμένο trackpad προσφέρει την ακρίβεια που χρειάζεστε για εργασίες όπως η επεξεργασία ενός υπολογιστικού φύλλου. Το Magic Keyboard διαθέτει επίσης έναν πλωτό πρόβολο που σας επιτρέπει να το προσαρτήσετε μαγνητικά και, στη συνέχεια, να το προσαρμόσετε για την τέλεια γωνία θέασης.

Κάμερες. Απαθανατίστε τη φαντασία σας

Οι προηγμένες μπροστινές και πίσω κάμερες στο iPad Air διευκολύνουν τη λήψη φωτογραφίας ή τη λήψη βίντεο 4K, τη βιντεοκλήση ή τη σάρωση ενός εγγράφου.

Οριζόντια μπροστινή κάμερα. Μείνετε στο επίκεντρο

Τώρα που βρίσκεται στη μεγάλη πλευρά του iPad Air, η μπροστινή κάμερα Ultra Wide 12 MP δημιουργεί μια τέλεια εμπειρία βιντεοκλήσεων — ειδικά όταν το iPad Air είναι συνδεδεμένο σε ένα Magic Keyboard. Και με το Center Stage, η μηχανική εκμάθηση επιτρέπει στην κάμερα να προσαρμόζεται αυτόματα για να σας κρατά στο κέντρο στη λήψη.

Προηγμένη πίσω κάμερα

Η ευρεία πίσω κάμερα 12 MP καταγράφει ζωντανές φωτογραφίες και εκπληκτικά βίντεο 4K. Και η μεγάλη οθόνη Liquid Retina υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να ρετουσάρετε εικόνες, να επεξεργάζεστε την ταινία σας και να τις μοιράζεστε εύκολα — όλα στο iPad Air. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πίσω κάμερα για να σαρώσετε έγγραφα και στη συνέχεια να τα συμπληρώσετε με το Apple Pencil.

Ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία

Εγγράψτε και αναπαράγετε πλούσιο ήχο με διπλά μικρόφωνα ποιότητας στούντιο και οριζόντια στερεοφωνικά ηχεία. Το iPad Air 13 ιντσών προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου από το μοντέλο των 11 ιντσών, με διπλά μπάσα — ιδανικό για να βυθιστείτε στο αγαπημένο σας τραγούδι.

Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά

Ό,τι έχει σημασία για εσάς έχει σημασία και για την Apple. Από τη χρήση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών που ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ως την προστασία απορρήτου που σας δίνει περισσότερο έλεγχο των δεδομένων σας και τη δημιουργία ενσωματωμένων λειτουργιών που κάνουν το iPad προσβάσιμο σε όλους.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
iPadOS
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
618 gr
Μοντέλο
iPad Air

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core (4+4)

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
13 "
Ανάλυση Οθόνης
2732 x 2048 pixels
Τύπος
Liquid Retina
Ευκρίνεια
QHD

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
12 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
12 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi + 5G

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ενσωματωμένο GPS
Αισθητήρες
Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δακτυλικό Αποτύπωμα, Επιταχυνσιόμετρο

Διαστάσεις

Μήκος
280,6 mm
Πλάτος
214,9 mm
Πάχος
6,1 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • jimcash
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα γράψω για τα θετικά μιας και όλα τα iPad είναι μακράν τα καλύτερα tablet της αγοράς. Όσον αφορά για το συγκεκριμένο το μόνο που μου έλλειψε είναι τα 120Hz στην οθόνη που προσφέρει το Pro. H διαφορά είναι αρκετά αισθητή ειδικά σε όσους έχουν δουλέψει και στο Pro. Οπότε αν δεν σε ενοχλεί το refresh rate της οθόνης των 60HZ που έχει το air και ότι δεν έχει τις καλύτερες κάμερες με Lidar scanner που έχουν στα Pro τότε προτείνω το Air που θα κάνει ότι και ο Pro με όχι καμιά τρελή διαφορά στην ταχύτητα αλλά με ένα 500ρικο λιγότερο... (δεν το λες και μικρή διαφορά στην τιμή από το Pro M4). Άποψη μου? Εάν δεν βρείτε το Pro M4 σε καμία απίθανη προσφορά με το λιγότερο 300-400ευρω κάτω και θέλετε να έχετε και την μεγάλη οθόνη εργασίας τότε το 13ρι Air είναι ότι καλύτερο. Δεν θα σας λείψει τίποτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cyberkos
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπήρξε αναμονή για να πάρω το νέο Air, αφού τα 64gb που πρόσφερε το παλιό ήταν μία παραφωνία. Δλδ σε ένα tablet που όλα τα στοιχεία πάνω του είναι για μία 8-10ετία, σε 3 άντε 5χρόνια ούτε Update δεν θα μπορούσα να κάνω και θα το άλλαζα λόγω αποθηκευτικού χώρου.
    Το συνέκρινα με το απλό Ipad 2021 9th (αυτό με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και τα μεγάλα bezel δεξιά αριστερά) που έχω για τα παιδιά:
    1. Οθόλη η κλασική (60hz) εκπληκτική LCD της apple (καμία διαφορά δίπλα δίπλα με τα απλό μοντέλο, λίγο μεγαλύτερη σε μήκος). Έχω το 11 ίντσες μοντέλο.
    2. Ηχεία στερεοφωνικά (πολύ καλύτερα από το απλό του 2021, που τα είχα από την μία μεριά)
    3. Ο Μ2 είναι ταχύτατος όπως και όλοι οι επεξεργαστές της apple.Το 3d Mark μου έβγαζε x3 τα frames (δλδ το παλιό 10frames το Air 32frames) στα γραφικά. Επίσης το diablo immortal (για παράδειγμα) που κράσαρε συνέχεια τυχαία (λόγω της μειωμένης 3gb μνήμης) δουλεύει χωρίς προβλήματα στο νέο air.
    4. Έχω το wifi μοντέλο δεν ξέρω για 5g.
    5. Δακτυλικό αποτύπωμα, πάνω αριστερά, πιάνει καλά στο 11ρι στο 13ρι μοντέλο ίσως να είναι ψηλά, ΟΚ. Κάμερα είναι ικανοποιητική με ικανοποιητικό ήχο, ΟΚ.
    6. Μου έκανε εντύπωση η αίσθηση του πόσο ελαφρύ είναι.
    7. Μόνο καλώδιο φόρτισης στη συσκευασία mini USB και από τις δύο πλευρές. Το συνέδεσα απευθείας σε έναν 20w φορτιστή που είχα από παλαιότερο tablet και είναι ΟΚ.
    Νομίζω με αυτά τα χαρακτηριστικά (8Gbμνήμη, 128 αποθηκευτικός, M2 επεξεργαστής) πράγματι παίρνεις μία συσκευή για μία 10ετία όπως ακριβώς ήταν παλαιότερα οι IOS συσκευές, και μία 10ετία που να θερίζει τα πάντα.
    ΥΣ - Διευκρίνιση: Το Αντοχή που έχω δώσει στην συσκευή "Έτσι και Ετσι", δεν αφορά την "Αντοχή στο χρόνο" που είναι 10 αστεράκια. Είναι η Αντοχή σε πτώση ή κακομεταχείριση !!!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Apple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space GrayApple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space GrayApple iPad Pro 2024 13" με WiFi (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 13" με WiFi (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 11" με WiFi (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 11" με WiFi (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 13" με WiFi (8GB/256GB) SilverApple iPad Pro 2024 13" με WiFi (8GB/256GB) Silver
από 1.326,00 €από 1.637,00 €από 1.838,99 €από 1.272,00 €από 1.633,00 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης13 "13 "13 "11 "13 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες