Apple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space Black
Tablets

Apple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space Black Κωδικός: 53265601

Το ολοκαίνουργιο iPad Pro διαθέτει εκπληκτική ισχύ σε έναν απίστευτα λεπτό, ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό. Σπρώξτε τα όρια του δυνατού στο iPad με ένα υπερφορητό μοντέλο 11 ιντσών και ένα εκτεταμένο...

Δες όλη την περιγραφή

Το ολοκαίνουργιο iPad Pro διαθέτει εκπληκτική ισχύ σε έναν απίστευτα λεπτό, ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό. Σπρώξτε τα όρια του δυνατού στο iPad με ένα υπερφορητό μοντέλο 11 ιντσών και ένα εκτεταμένο μοντέλο 13 ιντσών που είναι το πιο λεπτό προϊόν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Apple.

Δες όλη την περιγραφή
1.838,99

από you.gr

ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.838,99 €

Περιγραφή

Το ολοκαίνουργιο iPad Pro διαθέτει εκπληκτική ισχύ σε έναν απίστευτα λεπτό, ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό. Σπρώξτε τα όρια του δυνατού στο iPad με ένα υπερφορητό μοντέλο 11 ιντσών και ένα εκτεταμένο μοντέλο 13 ιντσών που είναι το πιο λεπτό προϊόν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Apple.

Η πιο προηγμένη οθόνη στον κόσμο

Η νέα οθόνη Ultra Retina XDR εισάγει την πρωτοποριακή τεχνολογία tandem OLED. Η εξαιρετική φωτεινότητα, η απίστευτα ακριβής αντίθεση και οι προηγμένες τεχνολογίες όπως το ProMotion και το True Tone σας προσφέρουν μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναφοράς για ροές εργασίας με ακρίβεια χρώματος.

Λάμψη OLED

Η οθόνη Ultra Retina XDR προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα πλήρους οθόνης και απαράμιλλη ακρίβεια, βασισμένη στην πρωτοποριακή tandem τεχνολογία OLED. Ο συνδυασμός φωτός δύο πάνελ OLED δημιουργεί εκπληκτική φωτεινότητα και εξαιρετική απόδοση δυναμικού εύρους.

Κορυφαία οπτική απόδοση

Το χρώμα και η φωτεινότητα κάθε pixel ελέγχονται μέχρι το δευτερόλεπτο του δευτερολέπτου, επιτρέποντας την απόδοση XDR επόμενου επιπέδου. Η οθόνη Ultra Retina XDR ανταποκρίνεται ακόμη περισσότερο στο περιεχόμενο σε κίνηση.

Αναλογία αντίθεσης 2.000.000:1

Προσφέρει βαθύτερα μαύρα για ακραίο δυναμικό εύρος. Υπάρχει ακριβής φωτεινότητα στα αστέρια και απίστευτη λεπτομέρεια σε χαμηλό φωτισμό και σκιές.

Γυαλί νανο-υφής. Λαμπρό σε κάθε φως

Το γυαλί οθόνης με νανουφή είναι μια νέα επιλογή που είναι ιδανική για ροές εργασίας υψηλής ποιότητας, με διαχείριση χρώματος ή για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα φωτισμού περιβάλλοντος. Ακριβώς χαραγμένο σε κλίμακα νανομέτρων, το γυαλί νανουφής διατηρεί την ποιότητα και την αντίθεση της εικόνας ενώ διασκορπίζει το φως του περιβάλλοντος για ακόμη λιγότερη λάμψη.

Επεξεργαστής M4

M4, η επόμενη γενιά πυριτίου της Apple, που προσφέρει εξωφρενικές επιδόσεις στον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του iPad Pro. Ένα εντελώς νέο display engine επιτρέπει εκπληκτική ακρίβεια, χρώμα και φωτεινότητα. Μια ισχυρή GPU με ανίχνευση ακτίνων με επιτάχυνση υλικού αποδίδει γραφικά που αλλάζουν το παιχνίδι. Και ο Neural Engine στο M4 κάνει το iPad Pro μια απόλυτη δύναμη για την τεχνητή νοημοσύνη.

iPadOS και εφαρμογές. Ροή εργασίας υψηλού επιπέδου

Το iPadOS έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε προηγμένες ροές εργασίας και να κάνετε όλα τα πράγματα που αγαπάτε με ευκολία και απλότητα. Εκτελέστε επαγγελματικές εφαρμογές, παίξτε παιχνίδια υψηλής απόδοσης και αναλάβετε δημιουργικά έργα οποιουδήποτε μεγέθους με μια διαισθητική εμπειρία αφής.

Apple Pencil Pro. Σχεδιασμένο για απεριόριστη δημιουργικότητα.

Το Apple Pencil θέτει τα πρότυπα για το πώς πρέπει να είναι το σχέδιο, η ζωγραφική, η γραφή και η λήψη σημειώσεων — διαισθητικό, ακριβές και μαγικό. Όλα με απόλυτη ακρίβεια pixel, χαμηλή καθυστέρηση, ευαισθησία στην κλίση και υποστήριξη palm rejection. Το ολοκαίνουργιο Apple Pencil Pro προσθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για να ζωντανέψετε τις ιδέες σας όπως ποτέ πριν.

Magic Keyboard. Η καινοτομία είναι το κλειδί

Το Magic Keyboard προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία πληκτρολόγησης και επιφάνειας αφής σε μια κομψή, φορητή νέα σχεδίαση με αλουμινένιο στήριγμα παλάμης. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών και ένα μεγαλύτερο γυάλινο trackpad με απτική ανάδραση για ακριβή εργασία και χειρονομίες πολλαπλής αφής.

Μικρόφωνα. Κάμερα. Δράση

Τραβήξτε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε τα πάντα σε μία συσκευή με ένα επαγγελματικό σύστημα κάμερας με το LiDAR Scanner, μικρόφωνα ποιότητας στούντιο και τέσσερα ηχεία. Τραβήξτε βίντεο 4K ProRes, μεταβείτε σε μια βιντεοκλήση με τη νέα οριζόντια μπροστινή κάμερα και πραγματοποιήστε εντυπωσιακά καλύτερες σαρώσεις εγγράφων, ενισχυμένες με AI.

Τραβήξτε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε την ομορφιά

Η προηγμένη ευρυγώνια κάμερα 12 MP κάνει το iPad Pro ένα πλήρες στούντιο για φορητές συσκευές για δημιουργούς. Τραβήξτε λεπτομερή βίντεο 4K ProRes και ζωντανές εικόνες Smart HDR με ακόμα καλύτερο χρώμα, βελτιωμένες υφές και αυξημένη λεπτομέρεια σε χαμηλό φωτισμό.

Η σάρωση γίνεται πιο έξυπνη

Το νέο προσαρμοστικό φλας True Tone βελτιώνει δραματικά τη σάρωση εγγράφων στο iPad Pro. Η κάμερα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ανιχνεύει έγγραφα όπως φόρμες και αποδείξεις. Εάν μια σκιά παρεμποδίζεται, τραβάει πολλές εικόνες με το φλας True Tone και τις συρράπτει μεταξύ τους για να δημιουργήσει μια σάρωση υψηλής ποιότητας χωρίς σκιές ή λάμψη.

Μετρήστε και μοντελοποιήστε με ένα πάτημα

Ο σαρωτής LiDAR βελτιώνει σημαντικά τις τρισδιάστατες ροές εργασίας και επιτρέπει ταχύτερες και πιο καθηλωτικές εμπειρίες AR. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε μια γρήγορη σάρωση σε ένα έργο 3D CAD που μπορείτε να επεξεργαστείτε στο SketchUp — όλα από μία συσκευή.

Μείνετε στο επίκεντρο

Η οριζόντια μπροστινή κάμερα 12 MP Ultra Wide είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις με το Central Stage. Και λειτουργεί με την κάμερα TrueDepth για να ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPad Pro με Face ID.

Ανέβασε τον ήχο

Εγγραφή και αναπαραγωγή πλούσιου ήχου με τέσσερα μικρόφωνα ποιότητας στούντιο και ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων με υποστήριξη για Dolby Atmos.

Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά

Ό,τι έχει σημασία για εσάς έχει σημασία και για την Apple. Από τη χρήση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών που ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ως την προστασία απορρήτου που σας δίνει περισσότερο έλεγχο των δεδομένων σας και τη δημιουργία ενσωματωμένων λειτουργιών που κάνουν το iPad προσβάσιμο σε όλους.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
iPadOS
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
582 gr
Μοντέλο
iPad Pro

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Nine-Core (3+6)

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
13 "
Ανάλυση Οθόνης
2064 x 2752 pixels
Τύπος
Ultra Retina Tandem OLED
Ευκρίνεια
QHD

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
12 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
12 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi + 5G

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ενσωματωμένο GPS
Αισθητήρες
Face ID, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο

Διαστάσεις

Μήκος
281,6 mm
Πλάτος
215,5 mm
Πάχος
5,1 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • agarinos
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Για να απολαύσεις την πλήρη εμπειρία iPad Pro, νομίζω πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πλέον ισορροπημένο, αφού διαθέτει σε επάρκεια τα πάντα (καλή μνήμη, καλό επεξεργαστή και 5G). Ειδικά τώρα με την υποστήριξη e-Sim που πλέον διαθέτει, μπορείς να βάλεις μέχρι 8 (!) και να έχεις πλήρη κάλυψη, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε εμένα που μεταβαίνω στην επαρχία και δεν έχω Wi-Fi. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το σημαντικά ελαφρύτερο βάρος, η αλλαγή της θέσης της κάμερας και φυσικά η εκπληκτική tandem OLED οθόνη, ήταν το δέλεαρ για να το προμηθευτώ. Όντας το σημαντικότερο προϊόν στο οικοσύστημα μου (για εμένα), ήθελα να έχω το iPad Pro στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή. Μελανά σημεία ο λεπτός σχεδιασμός, από την άποψη πως θέλει προσοχή να μην το πιέσεις σε ένα σακίδιο και να είναι πάντα σε θήκη ή στο magic keyboard του, η υψηλή του τιμή (αν και η αύξηση απορροφήθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία) και η διατήρηση του ίδιου σχεδιασμού στην οθόνη (προσωπικά περίμενα κάτι διαφορετικό). Το συστήνω για όποιον του είναι απαραίτητη μία τέτοια συσκευή.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εκπληκτικό tablet ασυναγώνιστο!!! Πάρα πολύ ελαφρύ και γρήγορο.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Apple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Pro 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space BlackApple iPad Air 2024 13" με WiFi (8GB/128GB) Space GrayApple iPad Air 2024 13" με WiFi (8GB/128GB) Space GrayApple iPad Air 2024 11" με WiFi (8GB/128GB) BlueApple iPad Air 2024 11" με WiFi (8GB/128GB) BlueApple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space GrayApple iPad Air 2024 13" με WiFi & 5G (8GB/256GB) Space GrayApple iPad Pro 2022 11" με WiFi (8GB/128GB) Space GrayApple iPad Pro 2022 11" με WiFi (8GB/128GB) Space Gray
από 1.838,99 €από 987,93 €από 769,00 €από 1.326,00 €από 954,97 €
ΚατασκευαστήςAppleAppleAppleAppleApple
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης13 "13 "11 "13 "11 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες