ESR Flip Cover Πλαστικό / Σιλικόνης Ανθεκτική Διάφανο iPad Pro 13 2024

ESR Flip Cover Πλαστικό / Σιλικόνης Ανθεκτική Διάφανο iPad Pro 13 2024 Κωδικός: 53271489

Θήκη της εταιρείας ESR που κλείνει σαν βιβλίο και προσφέρει προστασία στο tablet σου από πτώσεις, γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή...

Δες όλη την περιγραφή

Θήκη της εταιρείας ESR που κλείνει σαν βιβλίο και προσφέρει προστασία στο tablet σου από πτώσεις, γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί και προσδίδει σταθερό κράτημα. Είναι ανθεκτική καθώς διαθέτει ενισχυμένες γωνίες και...

Δες όλη την περιγραφή
19,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 19,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    19,90 €

Περιγραφή

Θήκη της εταιρείας ESR που κλείνει σαν βιβλίο και προσφέρει προστασία στο tablet σου από πτώσεις, γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί και προσδίδει σταθερό κράτημα. Είναι ανθεκτική καθώς διαθέτει ενισχυμένες γωνίες και ειδική ενίσχυση στο πίσω μέρος όσο και περιμετρικά για απορρόφηση κραδασμών από πτώσεις.

Κατασκευαστής

ESR

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • agarinos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Eίναι η ιδανική λύση για τη χρήση του iPad Pro με το χέρι, σε έναν καναπέ ή κρεβάτι, ή σε κάποιο μέσο μεταφοράς, λόγω του ελαφρού και του ανθεκτικού της κατασκευής της. Καλύπτει με απόλυτη ακρίβεια την πίσω πλευρά του iPad Pro και τις γωνίες με air protection technology. Επίσης περιμετρικά, η συγκεκριμένη είναι clear black και δεν θα κιτρινίσει, σε σχέση με την τελείως διάφανη (την είχα στο προηγούμενο μοντέλο και κιτρίνισε πολύ ελαφρά περιμετρικά μετά από 1,5 χρόνο). Θεωρώ πως είναι η τέλεια θήκη, η οποία παρέχει πλήρη προστασία (έπεσε το iPad πάνω σε δίσκο βαράκι και δεν έπαθε τίποτα-ούτε και η θήκη), είναι λεπτή, ελαφριά, με σκληρό πίσω μέρος (ενισχύει την ακαμψία μιας τόσο λεπτής συσκευής), από εξαιρετική σιλικόνη και σε λογική τιμή. Επίσης προστατεύεται η οθόνη και η κάμερα, λόγω των υπερυψωμένων πλαισίων, αν και εγώ χρησιμοποιώ tempered glass. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και προσωπικά για εμένα μαζί με το Apple smart folio θα αποτελέσει το βοηθό προστασίας του iPad Pro M4 13-inch silver που διαθέτω. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    • Προστασία
    • Ποιότητα υλικού
    • Αφαιρείται εύκολα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vangelis1982

Στην περιγραφή αναφερει οτι ειναι θηκη τυπου βιβλιο, ενω στην εικόνα δείχνει οτι δεν ειναι. Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες