Μπασκετικά Παπούτσια

Nike KD16 Χαμηλά Μπασκετικά Παπούτσια Mint Foam / Metallic Silver / Emerald Rise / Stadium Green / Pure Platinum / Smoke Grey Κωδικός: 53351314

Ο Kevin Durant είναι ένας αθλητής που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ. Θα ήταν εξίσου χαρούμενος να παίζει αυτοσχέδιους αγώνες με φίλους όλο το απόγευμα, όπως και να σκοράρει 40 πόντους στα play-offs.

Δες όλη την περιγραφή

Ο Kevin Durant είναι ένας αθλητής που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ. Θα ήταν εξίσου χαρούμενος να παίζει αυτοσχέδιους αγώνες με φίλους όλο το απόγευμα, όπως και να σκοράρει 40 πόντους στα play-offs. Αν η παθιασμένη όρεξή σου για το παιχνίδι δεν μπορεί να καταλαγιάσει, το KD16 είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα.

Δες όλη την περιγραφή
119,99
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Παρόμοια προϊόντα

από 119,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Nike KD16 DV2917-301

    Διαθέσιμα μεγέθη: 3942.543

    119,99 €

  2. Nike KD16 DV2917-301

    Διαθέσιμα μεγέθη: 3942.543

    119,99 €

Περιγραφή

Ο Kevin Durant είναι ένας αθλητής που αγαπάει πραγματικά το μπάσκετ. Θα ήταν εξίσου χαρούμενος να παίζει αυτοσχέδιους αγώνες με φίλους όλο το απόγευμα, όπως και να σκοράρει 40 πόντους στα play-offs. Αν η παθιασμένη όρεξή σου για το παιχνίδι δεν μπορεί να καταλαγιάσει, το KD16 είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Οι μονάδες Nike Air και Zoom Air συνεργάζονται για να προσφέρουν ταχύτητα και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ το παπούτσι διαθέτει επάνω μέρος με πιο χαμηλή σχεδίαση και μικρότερο συνολικό βάρος συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση. Είναι ιδανικό για τους παίκτες που λατρεύουν το μπάσκετ και δεν μπορούν να πουν όχι σε έναν ακόμη αγώνα.

Αντικραδασμική προστασία και άνεση

Η ανάλαφρη μονάδα Nike Air στην κάτω πλευρά του επάνω μέρους προσφέρει στον KD την αντικραδασμική προστασία και την άνεση που χρειάζεται για να διαπρέψει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μοναδική αίσθηση υψηλής ταχύτητας

Ο KD λάτρεψε την εμπειρία στο πέλμα του παπουτσιού με τον αριθμό 15, επομένως η Nike πρόσθεσε μια μονάδα Zoom Air στο κάτω μέρος του παπουτσιού μπροστά, για πιο δυναμικό στιλ και ελαστικότητα όταν η ταχύτητα του αγώνα ανεβαίνει. Ο αφρός υψηλής απόκρισης σε όλο το μήκος εξασφαλίζει μαλακή και άνετη αίσθηση.

Αυλακώσεις και κίνηση

Οι αυλακώσεις και οι ραβδώσεις στη σόλα προσφέρουν πρόσφυση σε πολλές κατευθύνσεις και αίσθηση του γηπέδου. Το άκαμπτο τμήμα κάτω από την καμάρα εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή του παπουτσιού και προσφέρει ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.

Φορεμένη αίσθηση

Το διχτυωτό υλικό πολλών στρώσεων στο επάνω μέρος είναι ανάλαφρο και πολυδιάστατο, με φορεμένη αίσθηση. Το μεγαλύτερο πάχος στα κατάλληλα σημεία συμβάλλει στη συγκράτηση του ποδιού μειώνοντας τις μικρές κινήσεις.

Το τρέξιμο πάει… ρολόι

Η εξωτερική σόλα μοιάζει με γρανάζια ρολογιού, τα οποία αντιπροσωπεύουν τον τρόπο σκέψης του KD και τη μεθοδική φύση του τρόπου που λειτουργεί.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DV2917-301
Χρώμα
Πράσινο
Τύπος
Χαμηλά
Δημοφιλείς Σειρές
KD

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες