Lenovo LOQ 15AHP9 15.6" IPS FHD 144Hz (Ryzen 7-8845HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Luna Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo LOQ 15AHP9 15.6" IPS FHD 144Hz (Ryzen 7-8845HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Luna Grey (GR Keyboard)Κωδικός: 53890382

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 IPS 144Hz
  • Ryzen 7 8845HS-3.8GHz/Zen 4
  • Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB-C
  • Βάρος 2.38 kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Θα χρειαστείς μαζί

  • Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

    Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

  • Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

    After-sales Υποστήριξη

    Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

    Δες αναλυτικά

    Δωρεάν Επιστροφές

    Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

    Δες αναλυτικά

    Τι είναι το πράσινο κουμπί;

    Δες το βίντεο

    από 1.299,00 €

    Όλα τα καταστήματα

    Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

    1. Επίσημος μεταπωλητής
      1.299,00 €

    Περιγραφή

    Το Lenovo LOQ 15AHP9 είναι ένας ισχυρός και κομψός φορητός υπολογιστής gaming, ιδανικός για gamers και δυνατούς χρήστες. Διαθέτοντας οθόνη 15,6 ιντσών IPS FHD με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, προσφέρει ομαλή και ζωντανή απεικόνιση για μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Με τον στιβαρό επεξεργαστή AMD Ryzen 7-8845HS και συμπληρωμένο από 16 GB μνήμης RAM, αυτός ο φορητός υπολογιστής εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε απαιτητικές εργασίες και σενάρια πολλαπλών εργασιών.

    Η ενσωμάτωση ενός SSD 512GB παρέχει γρήγορη αποθήκευση και γρήγορους χρόνους φόρτωσης, ενισχύοντας τη συνολική απόκριση του συστήματος. Η GPU NVIDIA GeForce RTX 4060 προσφέρει εξαιρετική απόδοση γραφικών, καθιστώντας την κατάλληλη για σύγχρονα παιχνίδια και εφαρμογές έντασης γραφικών. Το Lenovo LOQ 15AHP9 διατίθεται σε κομψό φινίρισμα σε χρώμα Luna Grey, αποπνέοντας μια κομψή και μοντέρνα αισθητική.

    Ενώ ο φορητός υπολογιστής δεν συνοδεύεται από προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, αυτό επιτρέπει στους χρήστες την ευελιξία να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα της προτίμησής τους. Το Lenovo LOQ 15AHP9 είναι ένα ευέλικτο και υψηλής απόδοσης μηχάνημα, ιδανικό για τους λάτρεις του gaming και τους επαγγελματίες που αναζητούν ισχυρό υλικό σε ένα κομψό πακέτο.

    LOQ μαζί: Ανοίξτε νέα μονοπάτια μέσα στο παιχνίδι ενώ σφυρηλατείτε συνδέσεις στον πραγματικό κόσμο

    Συγκεντρώστε την ομάδα σας και μπείτε στο παιχνίδι PC με αυτές τις συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν τα όρια και να καταρρίπτουν τις προσδοκίες. Οι παιχνιδομηχανές Lenovo LOQ παρέχουν όλη την ισχύ που χρειάζεστε από κορυφαίους επεξεργαστές και GPU NVIDIA GeForce RTX. Επιπλέον, το Lenovo AI Engine+ με το τσιπ Lenovo LA1 AI σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τους πιο καυτούς τίτλους AAA, να μελετήσετε, να εργαστείτε και να δημιουργήσετε και να μεταδώσετε περιεχόμενο. Απολαύστε αστραπιαίο gameplay σε οθόνες υψηλής ανάλυσης και απαράμιλλο έλεγχο με πληκτρολόγια με επίκεντρο τον παίκτη. Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβάσετε το επίπεδο με το Lenovo LOQ.

    Παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς. Ξεπεράστε τις επιδόσεις με τους επεξεργαστές Intel Core.

    Οι επεξεργαστές Intel Core διαθέτουν πρόσφατα βελτιστοποιημένη υβριδική αρχιτεκτονική και κορυφαία τεχνολογία που σας επιτρέπει να προχωρήσετε πέρα από το παιχνίδι και τη δημιουργία. Με την Intel, μπορείτε να τα κάνετε όλα. Από την πρόοδο στο παιχνίδι μέχρι την πρόοδο στην πραγματική ζωή, η Intel σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

    Ασύγκριτες ταχύτητες

    Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop GPUs τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για gamers και δημιουργούς. Χτισμένες για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρουν ένα κβαντικό άλμα στις επιδόσεις με το DLSS 3 που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και επιτρέπουν ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με την πλήρη ανίχνευση ακτίνων. Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών Max-Q βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

    Για δροσερό Gaming

    Ο επαναστατικός θερμικός σχεδιασμός υπερθαλάμου του Lenovo LOQ 15IRX9 αλλάζει τα δεδομένα. Ο υπερθάλαμος σχεδιάστηκε σκόπιμα για gaming, χρησιμοποιώντας διπλούς ανεμιστήρες που περιστρέφονται προς τα έξω για να αποβάλλουν αποτελεσματικά τη θερμότητα από το πίσω μέρος της συσκευής. Δεν υπάρχει πλέον καυτός αέρας που φυσάει στο χέρι σας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ο σφραγισμένος θάλαμος παρέχει επίσης επιπλέον 10W ισχύος (μέγιστη ισχύς θερμικού σχεδιασμού 160W), μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά 2°C και μειώνει το θόρυβο κατά 2db. Είτε σε μια επική συνεδρία παιχνιδιού είτε στην ήσυχη ζώνη μιας βιβλιοθήκης, απολαύστε το φορητό σας υπολογιστή σε δροσερή σιωπή.

    Αβίαστος έλεγχος παιχνιδιών

    Βελτιστοποιήστε απρόσκοπτα τις εμπειρίες παιχνιδιών και μελέτης σας με το Lenovo AI Engine+, το οποίο τροφοδοτείται από το τσιπ LA1 AI. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Balance Mode στο Lenovo Vantage και αφήστε τη νοημοσύνη AI να προσαρμόσει δυναμικά τις ρυθμίσεις του φορητού σας υπολογιστή με βάση την παρακολούθηση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των χειροκίνητων ρυθμίσεων όταν συνδυάζετε σχολικές εργασίες έντασης CPU με παιχνίδια που απαιτούν GPU. Θα απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις χωρίς κόπο με την έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη.

    Παιχνίδια με ζωντανή λεπτομέρεια

    Βυθιστείτε σε πλούσια οπτική απεικόνιση στην οθόνη 15,6″ 16:9, σε συνδυασμό με τα στενά πλαίσια 3 πλευρών. Η εκπληκτική ανάλυση, οι γρήγοροι ρυθμοί ανανέωσης και η υψηλή φωτεινότητα εξασφαλίζουν μια ζωντανή εικόνα. Η πλήρης κάλυψη sRGB βελτιώνει τα χρώματα, ενώ το NVIDIA G-SYNC εξαλείφει το σκίσιμο και το τραύλισμα της οθόνης. Το προηγμένο Optimus πραγματοποιεί εναλλαγή μεταξύ των ενσωματωμένων και των αποκλειστικών γραφικών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, τη μείωση της καθυστέρησης και την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας για μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

    Ισχύς κατ' απαίτηση, οποτεδήποτε, οπουδήποτε

    Μείνετε έτοιμοι για παιχνίδια και κινητοί με την αποδοτική και γρήγορα φορτιζόμενη μπαταρία του φορητού υπολογιστή Lenovo LOQ 15IRX9. Η Super Rapid Charge Pro προσφέρει 10 λεπτά ώθηση στο 40% της χωρητικότητας, 30 λεπτά στο 80% και 60 λεπτά στο 100%. Με υποστήριξη φόρτισης 140W Type-C, είστε πάντα έτοιμοι για παιχνίδια ή ακαδημαϊκές σπουδές.

    Αποθηκευτικός χώρος

    Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

    Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

    Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

    Κατασκευαστής

    Lenovo

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    AMD
    Οικογένεια
    Ryzen 7
    Μοντέλο
    8845HS
    Συχνότητα
    3,8 GHz
    Γενιά
    Zen 4

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    15,6 "
    Ανάλυση
    1920x1080
    Δυνατότητες
    Full HD
    Ρυθμός ανανέωσης
    144 Hz

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    16 GB
    Τύπος RAM
    DDR5

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Όχι
    Κατασκευαστής
    Nvidia
    Μοντέλο
    GeForce RTX 4060
    Μνήμη γραφικών
    8 GB

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    512 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Όχι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB-C
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Όχι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    Χωρίς Λειτουργικό

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    2,38 kg
    Τύπος
    Gaming
    Χρώμα
    Γκρι
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Ελληνικά
    Έτος Κυκλοφορίας
    2024
    Μοντέλο
    -

    Εγγύηση

    Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
    3 χρόνια σε ολόκληρη την συσκευή

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 1
    2. 4 αστέρια
      0
    3. 3 αστέρια
      0
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 1 αστέρι
      0
    Αξιολόγησε το προϊόν

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • matina_13

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      θετικα ειναι οτι εχει πολυ καλη οθόνη 100%srgb 350nits
      καλο πληκτρολόγιο.Γενικα ολα καλα το μονο αρνητικο οτι 1200 που ειναι τωρα ειναι τσιμπιμενο

      Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Ερωτήσεις

    Έχεις απορία για το προϊόν;

    12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Όνομα χρήστη