Satisfyer Endless Joy Δονητής για Ζευγάρια 3001-3878-3 Ροζ
Δονητές

Satisfyer Endless Joy Δονητής για Ζευγάρια 3001-3878-3 ΡοζΚωδικός: 53890440

Είτε πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα, το Endless Joy θα σας διεγείρει με τον τρόπο που επιθυμείτε! Με 3 ισχυρούς κινητήρες και 100+ πιθανούς συνδυασμούς δονήσεων για να διαλέξετε, θα γίνει ο δεύτερος...

Δες όλη την περιγραφή

Είτε πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα, το Endless Joy θα σας διεγείρει με τον τρόπο που επιθυμείτε! Με 3 ισχυρούς κινητήρες και 100+ πιθανούς συνδυασμούς δονήσεων για να διαλέξετε, θα γίνει ο δεύτερος αγαπημένος σας μετά τον παρτενέρ σας.   

Δες όλη την περιγραφή
37,94
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 36,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 36,82 €

  2. 37,94 €

Περιγραφή

Είτε πάνω, μέσα, κάτω ή ενδιάμεσα, το Endless Joy θα σας διεγείρει με τον τρόπο που επιθυμείτε! Με 3 ισχυρούς κινητήρες και 100+ πιθανούς συνδυασμούς δονήσεων για να διαλέξετε, θα γίνει ο δεύτερος αγαπημένος σας μετά τον παρτενέρ σας.   

Ατέλειωτη απόλαυση!

Το Endless Joy είναι ο πολυδονητής που σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μια ποικιλία διεγερτικών επιλογών, για εκείνη ή για αυτόν, μόνη ή μαζί.

Οι 3 ισχυροί κινητήρες παρέχουν απίστευτες κορυφώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι ήσυχοι. Είτε από πάνω, είτε από κάτω, είτε ενδιάμεσα, φτάνει εύκολα στις πιο ευαίσθητες περιοχές σας για να τις τονώσει και ερεθίσει.

Η κυρτή σχεδίαση και οι εύκαμπτοι βραχίονες ανοίγουν ατελείωτες δυνατότητες για την ευχαρίστηση και τις φαντασιώσεις σας.

Ο πρώτος κινητήρας είναι κρυμμένος στο ογκώδες κύριο σώμα, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κρύβονται στους μικρότερους βραχίονες. 

Μπορείτε να ελέγξετε τη δόνηση στους βραχίονες ξεχωριστά από το κύριο άξονα, προσφέροντάς σας συναρπαστικούς συνδυασμούς για να ερεθίστε το σύντροφό σας με διάφορους τρόπους.

Με μόλις δύο κουμπιά μπορείτε να ελέγξετε 10 διαφορετικά επίπεδα δονήσεων το καθένα και να δημιουργήσετε έως και 100 παραλλαγές τους που θα σας μεταφέρουν μαζί στην έκσταση.

Το Endless Joy έχει μια ποικιλία λειτουργιών: Για την ταυτόχρονη τόνωση της κλειτορίδας και των όρχεων, για παράδειγμα, τοποθετήστε τον πολυδονητή γύρω από το πέος από πάνω και τοποθετήστε το κεκλιμένο κεφάλι με την ανάγλυφη πλευρά στραμμένη προς τα εμπρός. Φυσικά, μπορείτε επίσης να γυρίσετε τη συσκευή με όποιον τρόπο θέλετε, όπως επιθυμείτε.

Μπορείτε να κάνετε μασάζ στις θηλές, στην κλειτορίδα, στα χείλη ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού με τους βράχιονες

Ο μεγαλύτερος άξονας διεγείρει το σημείο G εύκολα και έντονα χάρη στο εργονομικό του σχήμα και τους ισχυρούς κραδασμούς του.

Αλλά αυτό δεν είναι μακράν το μόνο που έχει να προσφέρει: οι ισχυροί κραδασμοί μπορούν επίσης να τονώσουν τη βάλανο ή τον κορμό του πέους.

Το Endless Joy είναι αδιάβροχο (IPX7) ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην μπανιέρα ή στο υδρομασάζ αν θέλετε. Φυσικά εσείς ή ο σύντροφός σας μπορείτε επίσης να το απολαύσετε μόνοι αλλά και μαζί.

Η λεπτή σιλικόνη δίνει μια λεία και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα σας και εξασφαλίζει εύκολο και υγιεινό καθαρισμό με νερό και σαπούνι ή ένα καθαριστικό συσκευής σεξουαλικής ευεξίας μετά τη χρήση.

Οι ενσωματωμένες μπαταρίες είναι επαναφορτιζόμενες με το καλώδιο φόρτισης USB που περιλαμβάνεται.

Κατασκευαστής

Satisfyer

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
για Ζευγάρια
Wireless
Όχι
Χρώμα
Ροζ

Διαστάσεις

Μήκος σε (cm)
-
Μήκος σε (inches)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη