Besen Επιτοίχιος Τριφασικός Σταθμός Φόρτισης 11kW με Ενσωματωμένο Καλώδιο Type 2 (BS20-BC-11KW-APP)

Besen Επιτοίχιος Τριφασικός Σταθμός Φόρτισης 11kW με Ενσωματωμένο Καλώδιο Type 2 (BS20-BC-11KW-APP)Κωδικός: 53931542

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη ισχύς εξόδου: 11 kW
  • Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 16A
  • Λειτουργία APP
  • Προστασία εισόδου: IP66
  • Προστασία από κρούσεις: IK10
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 429,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 429,92 €

Περιγραφή

Ο φορτιστής EV Besen, με εφαρμογή για κινητά, είναι μια έξυπνη και αποτελεσματική λύση φόρτισης για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων.

Με διαχείριση ενέργειας, συμβατότητα, φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, τηλεχειριστήριο και έξυπνες λειτουργίες, προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα για όποιον αναζητά έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο φόρτισης του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου στο σπίτι.

Διαχείριση ενέργειας

Ο φορτιστής Besen EV με εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος σας. Με την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να προγραμματίσετε χρόνους φόρτισης, να ορίσετε όρια φόρτισης και να παρακολουθείτε τη χρήση της ενέργειας σας, βοηθώντας σας να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία φόρτισης και να εξοικονομήσετε κόστος.

Συμβατότητα

Ο φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των plug-in υβριδικών και των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή με οποιοδήποτε EV, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο.

Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον

Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που καθιστά εύκολη τη ρύθμιση και τη χρήση. Η εφαρμογή παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα και διαισθητικά χειριστήρια, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε γρήγορα και εύκολα τη διαδικασία φόρτισης.

Έλεγχος από απόσταση

Μπορείτε να ελέγχετε τη διαδικασία φόρτισής σας από απόσταση, από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτή η λειτουργία σάς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο της φόρτισής σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε, να σταματήσετε και να παρακολουθείτε τη διαδικασία φόρτισης από την κινητή συσκευή σας.

Έξυπνες λειτουργίες

Διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, όπως αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού, διάγνωση σφαλμάτων σε πραγματικό χρόνο και εξατομικευμένες ρυθμίσεις φόρτισης. Αυτές οι λειτουργίες βοηθούν να διασφαλίσετε ότι ο φορτιστής σας είναι πάντα ενημερωμένος και ότι τυχόν σφάλματα ή προβλήματα εντοπίζονται και επιλύονται γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Επιτοίχιος
Αριθμός Φάσεων
Τριφασικός
Ισχύς Φόρτισης
11 kW
Ενσωματωμένο Καλώδιο
Ναι
Θύρα Φόρτισης
Type 2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη