Qbrick System One Εργαλειοθήκη Χειρός
Βαλιτσάκια Εργαλείων

Qbrick System One Εργαλειοθήκη ΧειρόςΚωδικός: 54146234

Το Qbrick System προσφέρει νέες δυνατότητες για σύνδεση και μετακίνηση εργαλειοθηκών. Το σύστημα σύνδεσης κουτιού Qbrick δύο σημείων χρησιμοποιεί εξαιρετικά ανθεκτικά μάνδαλα πολυαμιδίου. Το

Δες όλη την περιγραφή

Το Qbrick System προσφέρει νέες δυνατότητες για σύνδεση και μετακίνηση εργαλειοθηκών. Το σύστημα σύνδεσης κουτιού Qbrick δύο σημείων χρησιμοποιεί εξαιρετικά ανθεκτικά μάνδαλα πολυαμιδίου. Το σύστημα Qbrick σάς επιτρέπει να συνδυάσετε οποιαδήποτε κουτιά και δοχεία σε σετ προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες.

Δες όλη την περιγραφή
190,44
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 190,44 €

Περιγραφή

Το Qbrick System προσφέρει νέες δυνατότητες για σύνδεση και μετακίνηση εργαλειοθηκών. Το σύστημα σύνδεσης κουτιού Qbrick δύο σημείων χρησιμοποιεί εξαιρετικά ανθεκτικά μάνδαλα πολυαμιδίου. Το σύστημα Qbrick σάς επιτρέπει να συνδυάσετε οποιαδήποτε κουτιά και δοχεία σε σετ προσαρμοσμένα στις ατομικές σας ανάγκες. Κάθε στοιχείο του συνόλου μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά ξεχωριστά ή στο Σύστημα.

Η μεταφορά δεμένων κιβωτίων γίνεται ευκολότερη από την πλατφόρμα κινητής μεταφοράς Qbrick System. Οι μεγάλοι τροχοί υπέρβασης που καλύπτονται από καουτσούκ είναι τοποθετημένοι σε μεταλλικό άξονα και του επιτρέπουν να ξεπερνά διάφορα εμπόδια εδάφους (π.χ. σκάλες, δρόμους, λασπώδες έδαφος). Οι μεταλλικοί περιστρεφόμενοι τροχοί εξοπλισμένοι με φρένο εξασφαλίζουν εξαιρετική ευελιξία και προστατεύουν ολόκληρο το σετ από ανεπιθύμητη κίνηση. Εκτός από την Πλατφόρμα, τα κιβώτια μπορούν να μεταφερθούν στο κινητό κουτί Cart, το οποίο επιπλέον διαθέτει τηλεσκοπική λαβή για το τιμόνι του σετ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
29558018
Τύπος
-
με Ταμπακιέρα
Όχι
Με Διαχωριστικό
Όχι
με Αφρό
Όχι
Αδιάβροχο
Όχι
Αντοχή
-
Βάρος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη