Στατική Πεταλιέρα με Αντίσταση Αέρα
Ποδήλατα Γυμναστικής

Στατική Πεταλιέρα με Αντίσταση ΑέραΚωδικός: 54219240

Η πεταλιέρα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς παρέχει μια απλή και αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια και τα χέρια. Ιδανική για ηλικιωμένους και για ανθρώπους που θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι τους, χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο γυμναστήριο ή να επενδύσουν σε ογκώδη και πιο ακριβά όργανα γυμναστικής. Είναι επίσης...
Δες όλη την περιγραφή

42,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 42,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 42,00 €

Περιγραφή

Η πεταλιέρα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς παρέχει μια απλή και αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια και τα χέρια. Ιδανική για ηλικιωμένους και για ανθρώπους που θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι τους, χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο γυμναστήριο ή να επενδύσουν σε ογκώδη και πιο ακριβά όργανα γυμναστικής. Είναι επίσης κατάλληλη για ανάρρωση από τραυματισμούς ή για αποκατάσταση μετά από εγχείρηση. Το πολύ μικρό της μέγεθος, της επιτρέπει να μπαίνει κάτω από το κρεβάτι ή το γραφείο σας και να εξοικονομείτε χώρο. Διαθέτει ηλεκτρική κονσόλα, στην οποία μπορείτε να διαβάζετε πληροφορίες για τις ρυθμίσεις δυσκολίας και την απόσταση.

Για την καλή λειτουργία του μηχανήματος, το μέγιστο βάρος του χρήστη θα πρέπει να είναι 10-12 κιλά λιγότερα από το εργοστασιακό μέγιστο βάρος χρήστη.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
556754
Είδος
Πεταλιέρα (Mini Bike)
Τρόπος Λειτουργίας
Αντίσταση Αέρα
Ηλεκτρονική Κονσόλα
Ναι
Βάρος Δίσκου
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη