Roborock S8 MaxV Ultra Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη
Σκούπες Ρομπότ

Roborock S8 MaxV Ultra Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi ΜαύρηΚωδικός: 54239767

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος σκούπας: 270 ml
  • Αυτονομία: 180 min
  • Wi-Fi

Η σκούπα ρομπότ της Roborock διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 270ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων.

Δες όλη την περιγραφή
1.449,00

από Kooqie

ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.449,00 €

Περιγραφή

Χαλαρώστε ενώ η Roborock S8 MaxV Ultra κάνει τη δουλειά για εσάς

Αυτόματο άδειασμα του δοχείου συλλογής σκόνης, καθώς και πλύσιμο και στέγνωμα του μηχανισμού σφουγγαρίσματος, με ζεστό νερό, για να είναι πάντα καθαρή και έτοιμη για χρήση!

Καθαρισμός από άκρη σε άκρη

Το πλευρικό βουρτσάκι καθαρισμού με FlexiArm Design μπορεί να φτάσει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, απομακρύνοντας σκόνη και σκουπίδια από κάθε γωνία!

Η σφουγγαρίστρα με μηχανισμό Extra Edge, ανασηκώνεται αυτόματα και μπορεί να φτάσει σε απόσταση μικρότερη από 1,68 mm κατά μήκος του τοίχου, με ταχύτητα περιστροφής 185 RPM, αφήνοντας τις επιφάνειες πιο λαμπερές από ποτέ!

Τεχνολογία Re-Mop + Dir Tect

Η S8 MaxV Ultra αναγνωρίζει το επίπεδο σκόνης στο χώρο και καθαρίζει πιο αποδοτικά, προσαρμόζοντας την ισχύ απορρόφησης, χάρη στην τεχνολογία Dir Tech & Intelligent Dirt Detection.

Και όχι μόνο αυτό!

Επιπλέον, το ρομπότ τιθεται αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος (Mop-Only Mode), όταν αναγνωρίσει σταγόνες νερού ή άλλων υγρών στο δάπεδο.

Ο μηχανισμός Intelligent Dirt Detection στο dock διασφαλίζει ότι οι σφουγγαρίστρες καθαρίζονται ανάλογα με το πόσο βρώμικο είναι το νερό κατά το πλύσιμο. Ακόμα, η S8 MaxV Ultra σφουγγαρίζει εκ νέου, όποιες περιοχές αναγνωρίζει ότι δεν έχουν καθαριστεί επαρκώς, εξασφαλίζοντας πραγματικά πεντακάθαρα πατώματα!

VibraRise 3.0 Sonic Mopping System

Η S8 MaxV Ultra είναι εξοπλισμένη με διπλό μηχανισμό δονήσεων, ώστε να απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη, τα χνούδια, τη βρωμιά αλλά και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Παράγει 4000 μικροδονήσεις το λεπτό και μπορεί να ανασηκώσει το μηχανισμό mopping σε ύψος έως 20mm, για να προσφέρει σκούπισμα και σφουγγάρισμα με 1 πέρασμα!

Έτσι, κάθε φορά που ο αισθητήρας της αναγνωρίζει κάποιο χαλί ή μοκέτα, ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία μόνο για σκούπισμα, ενώ διακόπτεται η λειτουργία σφουγγαρίσματος.

Reactive Al 2.0 Obstacle Recognition & PreciSense LiDAR Navigation

Η πλοήγηση του ρομπότ γίνεται πιο έξυπνη από ποτέ, χάρη στο αναβαθμισμένο 3D σύστημα φωτισμού και την RGB camera, που αναγνωρίζει και ταυτοποιεί εύκολα σχεδόν κάθε επιφάνεια δαπέδου και τύπο δωματίου.

Αυτό το εξελιγμένο σύστημα επιτρέπει στο ρομπότ να αναγνωρίζει επιδέξια έως και 73 καθημερινά αντικείμενα όπως παπούτσια, απορρίμματα κατοικίδιων ζώων και καθρέφτες δαπέδου και να πλοηγείται όπως χρειάζεται, εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία καθαρισμού χωρίς διακοπές ή συγκρούσεις.

Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία σάρωσης για τη δημιουργία λεπτομερών χαρτών της περιοχής καθαρισμού σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, με έως και 6X ταχύτερη χαρτογράφηση, 3D Map Display και δυνατότητα Multi-Level Mapping, είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Κατασκευαστής

Roborock

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
270 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
180 min
Θόρυβος
-
Απορρόφηση
10000 Pa
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Ναι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
10,3 cm
Πλάτος
35 cm
Βάθος
35,3 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη