Darkflash DX120 V2.6 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Μονού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x με ARGB Φωτισμό
Υδρόψυξη

Darkflash DX120 V2.6 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Μονού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x με ARGB ΦωτισμόΚωδικός: 54247038

Έχετε τη σιγουριά ότι ο υπολογιστής σας είναι ικανός να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση! Ο ψύκτης νερού DX120 V2.6 διαθέτει έναν ανεμιστήρα 120 mm για βέλτιστη ροή αέρα και χάρη στη χάλκινη βάση του,...

Δες όλη την περιγραφή

Έχετε τη σιγουριά ότι ο υπολογιστής σας είναι ικανός να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση! Ο ψύκτης νερού DX120 V2.6 διαθέτει έναν ανεμιστήρα 120 mm για βέλτιστη ροή αέρα και χάρη στη χάλκινη βάση του, διαχέει αποτελεσματικά τη θερμότητα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών εργασιών. Ο...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 51,77 €

Περιγραφή

Έχετε τη σιγουριά ότι ο υπολογιστής σας είναι ικανός να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση! Ο ψύκτης νερού DX120 V2.6 διαθέτει έναν ανεμιστήρα 120 mm για βέλτιστη ροή αέρα και χάρη στη χάλκινη βάση του, διαχέει αποτελεσματικά τη θερμότητα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών εργασιών. Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός RGB θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στην εγκατάστασή σας, παρέχοντας εκπληκτικά οπτικά εφέ. Λειτουργεί τόσο με επεξεργαστές Intel όσο και με επεξεργαστές AMD.

Μέγιστη απόδοση

Παρέχετε στην CPU σας βέλτιστες συνθήκες εργασίας! Η ψύξη διαθέτει 1 ανεμιστήρα 120 mm, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με 9 πτερύγια και ρουλεμάν Rifle υψηλής ποιότητας. Αυτό εγγυάται όχι μόνο αποτελεσματική ψύξη, αλλά και εντυπωσιακή απόδοση με χαμηλά επίπεδα θορύβου - μόνο περίπου 32 dBA. Χάρη στα ειδικά αντικραδασμικά μαξιλαράκια, θα ξεχάσετε τον ενοχλητικό θόρυβο και η λειτουργία PWM θα επιτρέψει στους ανεμιστήρες να προσαρμόζουν αυτόματα την ταχύτητά τους ανάλογα με τη θερμοκρασία της CPU.

Αξιόπιστη ψύξη της CPU σας

Ξεχάστε την υπερβολική θέρμανση του υπολογιστή σας ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών παιχνιδιών! Η χάλκινη βάση ψύξης αποβάλλει αποτελεσματικά τη θερμότητα, ενώ τα κεραμικά έδρανα, η αποδοτική αντλία και οι ανθεκτικοί σωλήνες εξασφαλίζουν όχι μόνο μεγαλύτερη απόδοση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαρροές! Ο μελετημένος σχεδιασμός της ψύκτρας αλουμινίου εγγυάται τη βέλτιστη ροή αέρα, εξασφαλίζοντας σταθερές συνθήκες λειτουργίας για τον εξοπλισμό σας ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων συνεδριών παιχνιδιού.

Γρήγορη εγκατάσταση, πλήρης συμβατότητα

Η εγκατάσταση του ψυγείου δεν χρειάζεται να είναι ταλαιπωρία - το ψυγείο DX120 V2.6 έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εγκατάσταση ομαλή και χωρίς προβλήματα. Είναι συμβατό με διάφορα μοντέλα επεξεργαστών Intel και AMD, παρέχοντας ευέλικτη χρήση για το σύστημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να το συγχρονίσετε με τη μητρική σας πλακέτα μέσω ενός συνδέσμου 3 ακίδων 5 V, επιτρέποντάς σας να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ακόμα και αν η μητρική σας πλακέτα δεν διαθέτει κατάλληλη θύρα, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τη λειτουργία LED με το κουμπί Reset στη θήκη του υπολογιστή.

Σχεδιασμός που εντυπωσιάζει

Φωτίστε το σταθμό εργασίας σας με εκατομμύρια χρώματα! Η μονάδα ψύξης DX120 είναι εξοπλισμένη με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό RGB που θα σας χαρίσει ασυνήθιστα οπτικά εφέ. Το μπλοκ νερού προσφέρει επίσης πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό LED και με τη δυνατότητα περιστροφής της κεφαλής του κατά 360°, θα μπορείτε να προσαρμόσετε το λογότυπο που είναι ορατό σε αυτό από οποιαδήποτε γωνία. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά εφέ, συνδυάστε τη μονάδα ψύξης με άλλα εξαρτήματα RGB και δημιουργήστε μια μοναδική εγκατάσταση gaming!

Κατασκευαστής

Darkflash (Υδρόψυξη)

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1150/1151/1155/1156, 1200, 1700, 2011, 2011-3, 2066, AM3/AM3+, AM4, AM5, FM1/FM2/FM2+
Μέγεθος Ψυγείου
Μονού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Φωτισμός
ARGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
1800 rpm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη