Σετ 100 Μπαλόνια Latex Καφέ
Μπαλόνια

Σετ 100 Μπαλόνια Latex Καφέ Κωδικός: 54463185

Συσκευασία μπαλονιών 100 τεμαχίων κατασκευασμένα από latex, κατάλληλα για τη διακόσμηση του χώρου σας ή κάποιας εκδήλωσης. Τα μπαλόνια αυτού του είδους μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο. Εάν φουσκώσουν με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες και καθώς περνάει η ώρα μικραίνουν και πέφτουν. Σε περίπτωση που φουσκώσουν με αέρα δεν αιωρούνται,...
Δες όλη την περιγραφή

6,95
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Παρόμοια προϊόντα

από 6,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,95 €

  2. 9,84 €

Περιγραφή

Συσκευασία μπαλονιών 100 τεμαχίων κατασκευασμένα από latex, κατάλληλα για τη διακόσμηση του χώρου σας ή κάποιας εκδήλωσης. Τα μπαλόνια αυτού του είδους μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο. Εάν φουσκώσουν με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες και καθώς περνάει η ώρα μικραίνουν και πέφτουν. Σε περίπτωση που φουσκώσουν με αέρα δεν αιωρούνται, μπορείτε όμως να τα αφήσετε στο πάτωμα, να τα κρεμάσετε, να τα δέσετε ή να τα τοποθετήσετε σε stick και να τα βάλετε σε κάποιο βάζο, ποτήρι ή ακόμα και να τα κρατήσετε.
Τα μπαλόνια αποστέλλονται ξεφούσκωτα. Συνιστάται να μην φουσκώσουν με περισσότερα λίτρα αέρα ή ήλιο από αυτά που ενδείκνυνται από τον κατασκευαστή καθώς υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Latex
Χρώμα
Καφέ
με Led
Όχι
Νούμερο
-
Γράμμα
-
Σύνθεση
Όχι
Τεμάχια
100 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες