Ad
Lirene Peeling Προσώπου για Λιπαρές Επιδερμίδες 75ml
Peeling & Scrub Προσώπου

Lirene Peeling Προσώπου για Λιπαρές Επιδερμίδες 75mlΚωδικός: 54681422

Κρέμα απολέπισης της Lirene κατάλληλη για λιπαρή επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο. Το προϊον περιέχει AHA (Άλφα Υδροξυλικά Οξέα), μια ομάδα υδατοδιάλυτων...
Δες όλη την περιγραφή

3,75
ΠαράδοσηΠαρ, 25 Οκτ - Παρ, 15 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 3,75 €

Περιγραφή

Κρέμα απολέπισης της Lirene κατάλληλη για λιπαρή επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο. Το προϊον περιέχει AHA (Άλφα Υδροξυλικά Οξέα), μια ομάδα υδατοδιάλυτων οξέων που δρουν στην επιφάνεια του δέρματος, απολεπίζοντας τη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και απαλύνει την υφή της κάνοντάς την πιο λεία και φωτεινή. Βοηθάει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, αφού ενισχύει τους φυσικούς, ενυδατικούς παράγοντές της δρώντας παράλληλα κατά των δυσχρωμιών και των καφέ κηλίδων, καθώς συμβάλλουν στην απομάκρυνση της συσσωρευμένης μελανίνης. Διατηρεί τους πόρους του δέρματος καθαρούς αποτρέποντας την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων. Τέλος, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και διατηρει τους πόρους καθαρούς αποτρέποντας την δημιουργία ακμής. Η χρήση προϊόντων περιποίησης με AHA απαιτεί τον περιορισμό της έκθεσης στον ήλιο, λόγω της φωτοευαισθησίας που προκαλούν, ενώ απαραίτητη θεωρείται και η καθημερινή αντηλιακή προστασία με προϊόντα με υψηλό δείκτη SPF.
• Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης (vegan)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κρέμα
Τύπος Επιδερμίδας
Λιπαρή
Χημικό Peeling
AHA
Συστατικά
Βιταμίνη C
Δράση
Λείανση, Ενυδάτωση
Χωρίς Parabens
-
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
-
Vegan
Ναι

Ποσότητα

Όγκος
75 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη