Αλκαλικές Μπαταρίες Ρολογιών LR63 1.55V 10τμχ
Μπαταρίες Ρολογιών

Αλκαλικές Μπαταρίες Ρολογιών LR63 1.55V 10τμχ Κωδικός: 54694190

Οι αλκαλικές μπαταρίες, είναι κατάλληλες για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου....
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγεθος: LR63
  • Voltage: 1.55V
  • Συσκευασία: 10τμχ
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 0,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 0,95 €

  2. 0,95 €

Περιγραφή

Οι αλκαλικές μπαταρίες, είναι κατάλληλες για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.
Οι ουσίες που περιέχει μία μικρή μπαταρία είναι ικανές να ρυπάνουν 1 κυβικό μέτρο χώμα ή 400 κυβικά μέτρα νερό. Η μπαταρία μπορεί να έχει αδειάσει, έχει ακόμη όμως σημαντικά συστατικά. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να βρίσκουμε ειδικούς κάδους συλλογής και να την ανακυκλώνουμε, ώστε ο "κύκλος ζωής" της μπαταρίας να συνεχιστεί. Με αυτό τον τρόπο, τα βασικά στοιχεία της ανακυκλώνονται και παράγονται νέες μπαταρίες ή άλλα προϊόντα.

  • Μέγεθος: LR63
  • Voltage: 1.55V
  • Συσκευασία: 10τμχ

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Αλκαλική
Μέγεθος
LR63
Voltage
1,55 V
Συσκευασία
10 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες