Μπλέντερ για Smoothies 0.6lt 300W Μπλε
Μπλέντερ

Μπλέντερ για Smoothies 0.6lt 300W ΜπλεΚωδικός: 54710892

Το μπλέντερ έχει ισχύ 300W, ικανή για να αλέσει υγρά όπως χυμό ή γάλα μαζί με φρούτα. Διαθέτει κανάτα χωρητικότητας 0.6 λίτρων, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου και να βγάλει περίπου 1 με 2 ποτήρια ροφήματος. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε ροφήματα smoothie, με γάλα ή γιαούρτι.

  • Ισχύς: 300W
  • Χωρητικότητα: 0.6lt
  • Smoothie Maker
20,89
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 20,89 €

Περιγραφή

Το μπλέντερ έχει ισχύ 300W, ικανή για να αλέσει υγρά όπως χυμό ή γάλα μαζί με φρούτα. Διαθέτει κανάτα χωρητικότητας 0.6 λίτρων, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου και να βγάλει περίπου 1 με 2 ποτήρια ροφήματος. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε ροφήματα smoothie, με γάλα ή γιαούρτι.

  • Ισχύς: 300W
  • Χωρητικότητα: 0.6lt
  • Smoothie Maker

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
R.397B
Ισχύς
300 W
Χωρητικότητα
0,6 lt
Γυάλινη Κανάτα
Όχι
Smoothie Maker
Ναι
Θρυμματισμός Πάγου
Όχι
Φορητό Μπλέντερ
Όχι
Χρώμα
Μπλε

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ο παλιός

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για την τιμή που το πήρα (15 ευρώ συν 3 μεταφορικά) είναι πραγματικά αντάξιο. Αλέθει τέλεια μέχρι και παγωμένα φρούτα. Κάνω συχνά σμουθι πρωτεΐνης και βάζω παγωμένες φράουλες ή παγωμένα φρούτα του δάσους. Τα κάνει όλα πραγματικά ομογενοποιημένα. Βέβαια από τις φράουλες τα κουκουτσάκια δεν τα αλέθει αλλά ούτε το πολύ πιο δυνατό μπλέντερ της εστία που έχω τα αλέθει. Δεν έχω δοκιμάσει με σπόρους τσια ή άλλα παρόμοια συστατικά σε σπόρους καθώς προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ στην δίαιτά μου. Αλέθει ξηρούς καρπούς (έχω δοκιμάσει μόνο να τους βάλω μόνους τους, όχι σε σμουθι με γιαούρτι ή γάλα ή άλλη υγρή βάση), αλλά δεν κάνει αμυγδαλοβούτυρο παραδείγματος χάριν (γενικά βούτυρα από καρπούς δεν κάνει). Τους κάνει ως αλεύρι και μετά δυσκολεύεται. Επίσης είναι πιο δύσκολο να καθαρίσεις μετά τις κανάτες αν αλέσεις ξηρούς καρπούς.
    Μαζί με την συσκευή έρχονται δύο κανάτες, μία των 600ml και μία των 400ml. Επίσης έρχεται ένα καπάκι που μπορείς να το βάλεις πάνω στις κανάτες μετά την ανάμειξη των συστατικών, ώστε να μετατραπούν αυτόματα σε παγούρι. Είναι πολύ βολικό να πίνεις με αυτό τον τρόπο το σμούθι που μόλις ετοίμασες. Ωστόσο να σημειώσω ότι το στόμιο που έχει αυτό το καπάκι για να πίνεις είναι κάπως μικρό και δεν μπορείς να πιεις πολύ γρήγορα. Επίσης το κοκοράκι που κουμπώνει στο στόμιο δεν δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα δυνατό και αν το βάλεις σε τσάντα μπορεί να ανοίξει (δεν το έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν θα το δοκιμάσω). Για το ψυγείο είναι ότι πρέπει, πάντως. Επίσης το κοκοράκι δεν ανοίξει 180 μοίρες αλλά 90 μόνο που λίγο ενοχλεί σε κάποιες περιπτώσεις όταν πίνεις. Γενικά το ξεπερνάς, πάντως, το τελευταίο αυτό πρόβλημα.
    Το μπλεντερ όταν το δουλεύεις στην αρχή βγάζει μία μυρωδιά πλαστικού. Οι κανάτες πριν την πρώτη χρήση θέλουν καλό πλύσιμο, τουλάχιστον δύο σαπουνάδες για να φύγει η μυρωδιά πλαστικού από μέσα τους.
    Οι κανάτες δεν είναι κατάλληλες για να τοποθετείς καυτά υγρά μέσα τους και δεν μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, οι οποίες είναι μόνο στα αγγλικά και στα βουλγάρικα. ΔΕΝ υπάρχουν οδηγίες χρήσης στα ελληνικά (όπως θα έπρεπε αφού βρισκόμαστε στην Ελλάδα). Τέλος, να αναφερθεί ότι πουθενά στο κουτί δεν αναφέρει ότι οι κανάτες είναι ΒΡΑ free. Δεν ξέρω τι είναι το BPA, αλλά το αναφέρω γιατί σε κάποια άλλα πλαστικά το γράφουν. Οι κανάτες είναι πλαστικές (προφανώς, για την τιμή του).
    Τελικά συμπεράσματα, αξίζει κάθε ευρώ και κάνει απίστευτη δουλειά για τα λεφτά του. Είμαι κατ' ευχαριστημένος και χαρούμενος με την αγορά μου και το προτείνω σε όποιον θέλει να κινηθεί σε αυτά τα χρήματα για μπλέντερ. Δεν πιστεύω ότι θα βρει άλλο με τόση δύναμη (300 watt) και δύο κανάτες. Δείχνει στιβαρό και ότι θα αντέξει, αλλά μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη