Μαχαίρια

Samura Mo-V Μαχαίρι Φιλεταρίσματος από Ανοξείδωτο Ατσάλι 23cm SM-0045 4751029320414 Κωδικός: 54724903

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μαχαίρι Ξεφλουδίσματος
  • Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Μήκος λεπίδας: 9 cm
  • Συνολικό Μήκος: 21 cm
  • Βάρος: 85 gr
Δες όλη την περιγραφή
-15% για αυτή την αγορά
Λήξη: 11/08/2024

50,00 €

42,50€

από Samura Greece

ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 50,00 €

Περιγραφή

Μαχαίρι ξεφλουδίσματος

Το ξεφλούδισμα και o τεμαχισμός γίνονται εύκολα με αυτό το ευκίνητο μαχαίρι και είναι βολικό αν πρέπει να πάρετε μόνο ένα μαχαίρι σε ένα πικνίκ ή κάμπινγκ.

Είναι εύχρηστο και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και σας βοηθάει να καθαρίσετε πατάτες, φρούτα και λαχανικά εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κόψιμο και το ξεφλούδισμα φρούτων και λαχανικών, καθώς και για το κόψιμο του λίπους με μεγάλη ακρίβεια.

Υλικό λεπίδας

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι AUS-8 με μεσαία περιεκτικότητα σε άνθρακα , υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο. Προσφέρει εξαιρετική ισορροπία ιδιοτήτων μεταξύ σκληρότητας, κοφτερότητας της λάμας και αντοχής στην διάβρωση. Η ισορροπία αυτή προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεί το αγαπημένο κράμα μετάλλου για πολλούς λάτρεις των ποιοτικών μαχαιριών

Ο βαθμός σκληρότητα της είναι 59 HRC (ένα μαχαίρι με σκληρότητα πάνω από 56 HRC θεωρείται καλό).

Λαβή

Η λαβή είναι κατασκευασμένη από υψηλής πίεσης fiberglass, G-10 και είναι ένα υλικό με υψηλή αντοχή, ανθεκτικό στη διάβρωση, αντιολισθητικό και ανθεκτικό στη θερμότητα. Επίσης, παρέχει καλή απορρόφηση των κραδασμών, βοηθώντας στη μείωση της κούρασης του χρήστη κατά τη χρήση του μαχαιριού. Οι λαβές μαχαιριών από G-10 είναι επίσης ελαφριές και εύκολες στην επεξεργασία.

Επιφάνεια κοπής

Προτείνεται οι κοπές να γίνονται πάνω σε ξύλινες ή πλαστικές επιφάνειες κοπής. Οι γυάλινες, οι πέτρινες και οι μαρμάρινες επιφάνειες κοπής είναι ακατάλληλες, καθώς μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στις λάμες των μαχαιριών.

Καθαρισμός

Πλύνετε το μαχαίρι με ζεστό νερό πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Μετά από κάθε χρήση, βεβαιωθείτε ότι πλένετε το μαχαίρι χωρίς καθυστέρηση (με ένα απλό απορρυπαντικό) και στεγνώστε το με ένα μαλακό πανί. Ειδικά αν έχετε κόψει όξινες τροφές, πρέπει να πλένετε το μαχαίρι αμέσως μετά τη χρήση.

Για τη δική σας ασφάλεια, πρέπει πάντα να σκουπίζετε το μαχαίρι μακριά από το σώμα σας και μακριά από την ακμή του, με πανί ή πετσέτα.

Δεν ενδείκνυται το πλύσιμο του στο πλυντήριο πιάτων αλλά στο χέρι, έτσι ώστε να προστατέψετε το υλικό του και να διατηρήσετε την αιχμηρότητά του για καιρό.

Ακόνισμα

Όσο κοφτερό κι αν είναι ένα μαχαίρι στην αρχή, μετά από κάποια χρήση χρειάζεται ακόνισμα κάτι που μπορείτε να επιτύχετε με ακονιστήρι, πέτρα ακονίσματος ή μασάτι.

Μπορείτε να καταλάβετε εάν το μαχαίρι σας κόβει καλά με μια εύκολη δοκιμή χρησιμοποιώντας το μαχαίρι και ένα φύλλο χαρτί. Ένα κοφτερό μαχαίρι μπορεί εύκολα και καθαρά να κόψει ένα φύλλο χαρτί. Αντίθετα ένα μαχαίρι που χρειάζεται ακόνισμα θα δυσκολευτεί πολύ και το κόψιμο του θα είναι άτσαλο.

Επίσης, ενδείκνυται να ακονίζετε τα μαχαίρια σας σε κάποιον επαγγελματία περιστασιακά, για την επιδιόρθωση πιθανής φθοράς στην ακμή της λάμας και για την διατήρηση της αιχμηρότητας.

Κατασκευαστής

Samura

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φιλεταρίσματος
Υλικό
Ανοξείδωτο
με Αντικολλητική Επίστρωση
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Διάσταση
23 cm
Επαγγελματική Σειρά
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • sstam741

    Επιβεβαιωμένη αγορά από BBQ.gr

    Η αξιολόγηση αφορά είδος: Chef, διάσταση: 20 cm

    Είναι πολύ κοφτερό και ελαφρύ οπότε βοηθάει πάρα πολύ στην κουζίνα. Φαίνεται ακριβό για απλή οικιακή χρήση αλλά η κοπή των τροφών γίνεται τόσο γρηγορότερα και ευκολότερα που πιστεύω πως αξίζει τα χρήματα αυτά.

    • Βάρος
    • Εργονομία λαβής
    • Σταθερότητα λαβής
    • Είναι κοφτερό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • An.Seitaridis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από BBQ.gr

    Η αξιολόγηση αφορά είδος: Μπαλτάς, διάσταση: 18 cm

    Εξαιρετικό μαχαίρι, βολικό στο δικό μου χέρι, 385gr το βάρος, είχε μέσα στη συσκευασία οδηγίες για το μαχαίρι και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους με κατατόπισαν για το τρόπο συντήρησής του, λάδια συντήρησης, πέτρες ακονίσματος, πράγματα νέα για εμένα.

    • Εργονομία λαβής
    • Σταθερότητα λαβής
    • Είναι κοφτερό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες