Your Organic Nature Σιρόπι Αγαύης Υγρό Βιολογικό Προϊόν 250gr 250ml 11606
Ζάχαρη & Υποκατάστατα

Your Organic Nature Σιρόπι Αγαύης Υγρό Βιολογικό Προϊόν 250gr 250ml 11606 Κωδικός: 54728925

Το σιρόπι αγαύης της εταιρείας Your Organic Nature σε υγρή μορφή, εξάγεται από τα φύλλα του κακτοειδούς φυτού Αγαύη, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η οποία δεν ξεπερνά σε κανένα στάδιο μεταποίησης τους 45°C, ώστε να παραμένουν ανέπαφα όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Η γεύση του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε μέλι και καραμέλα, ενώ είναι πιο γλυκό από τη ζάχαρη....
Δες όλη την περιγραφή

-5%στα 6+ τεμάχια

5,95
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 14 τεμάχια

από 5,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,00 €

  2. 5,95 €

Περιγραφή

Το σιρόπι αγαύης της εταιρείας Your Organic Nature σε υγρή μορφή, εξάγεται από τα φύλλα του κακτοειδούς φυτού Αγαύη, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η οποία δεν ξεπερνά σε κανένα στάδιο μεταποίησης τους 45°C, ώστε να παραμένουν ανέπαφα όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Η γεύση του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε μέλι και καραμέλα, ενώ είναι πιο γλυκό από τη ζάχαρη. Αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από φρουκτόζη και περιέχει μεγάλη ποσότητα ινουλίνης, ενός πολυσακχαρίτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευεργετικός στη χλωρίδα του εντέρου εφόσον βοηθά στην ανάπτυξη των φιλικών μικροβίων. Είναι χαμηλό σε αντιοξειδωτικά, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και αποτελεί καλή πηγή βιταμίνης C και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Τα 100gr σιροπιού αποδίδουν περίπου 310 kcal, ενώ μία κουταλιά της σούπας αποδίδει 78 kcal. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σιρόπι Αγαύης
Μορφή
Υγρό

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Ποσότητα

Βάρος
250 gr
Όγκος
250 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες