Matagot Επιτραπέζιο Παιχνίδι Dice Town για 2-5 Παίκτες 10+ Ετών (EN)
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Matagot Επιτραπέζιο Παιχνίδι Dice Town για 2-5 Παίκτες 10+ Ετών (EN)Κωδικός: 54835760

Κάθε παίκτης παίρνει ένα ποτήρι με πέντε ζάρια πόκερ και οκτώ δολάρια. Σε κάθε γύρο, ένας παίκτης θα σχηματίσει ένα χέρι πόκερ και ανάλογα με τη ρίψη, θα αποκτήσει έλεγχο σε διάφορες κλειδωμένες...

Δες όλη την περιγραφή

Κάθε παίκτης παίρνει ένα ποτήρι με πέντε ζάρια πόκερ και οκτώ δολάρια. Σε κάθε γύρο, ένας παίκτης θα σχηματίσει ένα χέρι πόκερ και ανάλογα με τη ρίψη, θα αποκτήσει έλεγχο σε διάφορες κλειδωμένες τοποθεσίες στην πόλη Dice που του επιτρέπουν να εκτελέσει την αντίστοιχη ενέργεια της τοποθεσίας.

Σε έναν γύρο, όλοι οι παίκτες ανακινούν το ποτήρι τους και βγάζουν...

Δες όλη την περιγραφή
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 29/09/2024

39,90 €

31,92€

από No Label X

ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 39,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 39,90 €

Περιγραφή

Κάθε παίκτης παίρνει ένα ποτήρι με πέντε ζάρια πόκερ και οκτώ δολάρια. Σε κάθε γύρο, ένας παίκτης θα σχηματίσει ένα χέρι πόκερ και ανάλογα με τη ρίψη, θα αποκτήσει έλεγχο σε διάφορες κλειδωμένες τοποθεσίες στην πόλη Dice που του επιτρέπουν να εκτελέσει την αντίστοιχη ενέργεια της τοποθεσίας.

Σε έναν γύρο, όλοι οι παίκτες ανακινούν το ποτήρι τους και βγάζουν όλα τα ζάρια εκτός από ένα, το οποίο κρατούν χωριστά. Επαναλαμβάνουν τη διαδικασία με τα υπόλοιπα ζάρια μέχρι να είναι και τα πέντε ζάρια στο τραπέζι. Οι παίκτες μπορεί να θέλουν να κρατήσουν περισσότερα από ένα ζάρι. Πληρώνουν ένα δολάριο για κάθε επιπλέον ζάρι.

Τώρα ελέγχονται οι τοποθεσίες...

  • Ναίτες: Στη χρυσή εξόρυξη, ο παίκτης με τους περισσότερους 9 μπορεί να πάρει ένα χρυσό μπαλάκι από την εξόρυξη για κάθε 9 που έχει ρίξει.
  • Δέκα: Στην τράπεζα, ο παίκτης με τους περισσότερους 10 μπορεί να ληστέψει την τράπεζα και να πάρει όλα τα λαχεία εκεί - κάθε δύο λαχεία αντιπροσωπεύουν έναν πόντο νίκης στο τέλος του παιχνιδιού.
  • Βαθμοκράτες: Ο παίκτης που έχει τους περισσότερους J πηγαίνει στο γενικό κατάστημα και τραβά όσες κάρτες είχε ρίξει J, κρατώντας μία. Αυτές οι κάρτες μπορεί να δώσουν από έναν έως οκτώ πόντους ή να επιτρέψουν σε έναν παίκτη να εκτελέσει την ενέργεια του σαλονιού ή του γενικού καταστήματος δύο φορές στη σειρά, να τοποθετήσει ένα ζάρι με αποτέλεσμα της επιλογής του κάτω από το ποτήρι χωρίς ρίψη ή να κλέψει 4 δολάρια από έναν άλλο παίκτη.
  • Βασίλισσες: Ο παίκτης με τους περισσότερους Q στην ρίψη του κερδίζει τη χάρη των κοριτσιών και εκμεταλλεύεται την γοητεία τους για να κλέψει από έναν αντίπαλο. Μπορεί να πάρει όσες κάρτες από τον αντίπαλό του έχει ρίξει Q, κρατώντας μία και επιστρέφοντας τις άλλες.
  • Βασιλιάδες: Ο παίκτης με τους περισσότερους K γίνεται ο νέος σερίφης; αποφασίζει ποιος κερδίζει σε οποιαδήποτε ισοπαλία, αλλά ο σερίφης μπορεί να επηρεαστεί με χρυσά μπαλάκια, κάρτες ή χρήματα.
  • Aces/Χέρι πόκερ: Στο δημαρχείο, ο παίκτης με το καλύτερο χέρι πόκερ παίρνει μια αξίωση περιουσίας που αξίζει από έναν έως πέντε πόντους νίκης. Η κατοχή άσων στο καλύτερο χέρι πόκερ επιτρέπει την λήψη επιπλέον καρτών.

Τέλος, αν ένας παίκτης δεν κέρδισε τίποτα κατά τη διάρκεια ενός γύρου, μπορεί να επισκεφθεί τον Doc Badluck όπου μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές:

  • να εξοπλιστεί με σύρμα αγκαθωτό - ο παίκτης έχει δύο αξιώσεις περιουσίας που δεν μπορούν να κλαπεί;
  • να τραβήξει την πρώτη κάρτα από τη στοίβα του γενικού καταστήματος;
  • όλοι οι άλλοι παίκτες πρέπει να δώσουν στον παίκτη δύο δολάρια;
  • ένα άσος θα φέρει ένα χρυσό μπαλάκι από κάθε άλλο παίκτη.

Το παιχνίδι τελειώνει όταν δεν υπάρχουν πλέον χρυσά μπαλάκια στην εξόρυξη ή όταν έχουν εκδοθεί όλες οι αξιώσεις περιουσίας. Οι παίκτες μετρούν τους πόντους τους: 1 για κάθε μπαλάκι, 1 για κάθε δύο δολάρια, 5 για όποιον είναι επί του παρόντος σερίφης και κάθε κάρτα γενικού καταστήματος και περιουσίας για την αξία της.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MATSDIC1

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2-5
Ηλικία
10 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Ναι
Γλώσσα
Αγγλικά
Διάρκεια Παιχνιδιού
45 min
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη