Ad
So'Bio Etic Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml
Κρέμες Προσώπου

So'Bio Etic Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50mlΚωδικός: 54844414

Αργανέλαιο

Το έλαιο Argan είναι ασύγκριτο όταν πρόκειται για θρέψη του δέρματος, για υγιή λάμψη στα μαλλιά και ενδυνάμωση των νυχιών. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που περιέχει αυτό το λάδι βοηθούν στην...

Δες όλη την περιγραφή

Αργανέλαιο

Το έλαιο Argan είναι ασύγκριτο όταν πρόκειται για θρέψη του δέρματος, για υγιή λάμψη στα μαλλιά και ενδυνάμωση των νυχιών. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που περιέχει αυτό το λάδι βοηθούν στην πρόληψη της ξηρότητας του δέρματος και της απώλειας ελαστικότητας, δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο σχηματισμό ρυτίδων. Το έλαιο αργκάν περιέχει υψηλά επίπεδα...

Δες όλη την περιγραφή
13,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 13,90 €

Περιγραφή

Αργανέλαιο

Το έλαιο Argan είναι ασύγκριτο όταν πρόκειται για θρέψη του δέρματος, για υγιή λάμψη στα μαλλιά και ενδυνάμωση των νυχιών. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που περιέχει αυτό το λάδι βοηθούν στην πρόληψη της ξηρότητας του δέρματος και της απώλειας ελαστικότητας, δύο παράγοντες που συμβάλλουν στο σχηματισμό ρυτίδων. Το έλαιο αργκάν περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε, ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιοξειδωτικά.

ΦΥΣΙΚΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ περιέχεται φυσικά στο δέρμα και είναι ικανό να απορροφά σχεδόν 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Καθώς το σώμα γερνά, ωστόσο, εξαντλείται. Η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, ο σχηματισμός ρυτίδων και η αφυδάτωση του δέρματος συνδέονται με τη μείωση των ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό μας οξύ δρα στην επιφάνεια του δέρματος, για να σχηματίσει ένα προστατευτικό φιλμ που συμβάλλει στην αύξηση της ποσότητας νερού που συγκρατείται από το δέρμα. Παρέχει έντονη και μακροχρόνια ενυδάτωση.

Κατασκευαστής

So'Bio Etic

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ημέρας
Δράση
Αντιγήρανση, Ενυδάτωση, Λάμψη
Τύπος Επιδερμίδας
Λιπαρή
Ανδρική
Όχι
Ηλικία
-
Χρώμα
Χωρίς Χρώμα
Λαιμού
Όχι

Σύνθεση

Τύπος
Rich
Υφή
Cream
Vegan
-
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα (cruelty free)
-
Δραστικό Συστατικό
Υαλουρονικό οξύ

Ποσότητα

Όγκος
50 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη