Babylino Sensitive Πάνες με Αυτοκόλλητο No. 2 για 3-6kg 150τμχ
Πάνες

Babylino Sensitive Πάνες με Αυτοκόλλητο No. 2 για 3-6kg 150τμχΚωδικός: 54851722

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, είναι σχεδιασμένες με βάση το Σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που απεικονίζει όλο το Σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών

Δες όλη την περιγραφή

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, είναι σχεδιασμένες με βάση το Σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που απεικονίζει όλο το Σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πίσω από την παραγωγή τους.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 18,78 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 20,07 €

  2. 20,19 €

  3. 20,17 €

  4. 19,40 €

  5. 20,20 €

  6. 20,17 €

  7. 18,78 €

  8. 19,01 €

  9. 20,20 €

  10. 25,80 €

  11. 20,59 €

Περιγραφή

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, είναι σχεδιασμένες με βάση το Σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που απεικονίζει όλο το Σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας πίσω από την παραγωγή τους. Είναι οι μόνες πάνες που πήραν βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι 1ες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών, καθώς διαθέτουν κάλυμμα cotton soft που έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, για extra απαλή φροντίδα.

Τεχνολογία Dry Matrix & Δείκτης Υγρασίας

Mε καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix, προσφέρουν maximum προστασία από διαρροές, προσφέροντας τη στεγνότητα που χρειάζεται το δέρμα, μέρα και νύχτα. Πιστοποιημένες ως “Medically tested” και ελεγμένες για πιθανότητα βλάβης των κυττάρων ή δημιουργίας ερεθισμού από βλαβερές ουσίες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αυστηρό πρότυπο ελέγχου, ανάλογο με αυτά που χρησιμοποιούνται σε ιατρικά προϊόντα, κλωστοϋφαντουργικα προϊόντα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ή προϊόντα για ευαίσθητες ομάδες (π.χ. πάσχοντες από αλλεργίες, βρέφη 0-3 ετών). Με δείκτη υγρασίας, που δείχνει πότε χρειάζεται αλλαγή η πάνα του μωρού.

Δερματολογικά Ελεγμένες

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας. Συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας. Πολύ λεπτές με πλαϊνά φράγματα ασφαλείας και ελαστικά πλαϊνά για μοναδική εφαρμογή. Χωρίς λάτεξ, λοσιόν, παραβένες, ΕU 26 αλλεργιογόνα.

Eπιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Παράγονται στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. 
  •  Για την παραγωγή των Babylino Sensitive η ΜΕΓΑ προμηθεύεται 100% ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. 
  • Η ΜΕΓΑ έχει λάβει τη Διεθνή Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill καθώς η μονάδα παραγωγής της έχει επιτύχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης του waste της παραγωγής.
  • 100% ανακυκλώσιμα χαρτοκιβώτια όπου περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.
  •  100% ανακυκλώσιμες σακούλες συσκευασίας με υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία, μέσα από αυστηρή διαδικασία ανακύκλωσης.

Κατασκευαστής

Babylino

Χαρακτηριστικά

Δημοφιλείς Σειρές
Babylino Sensitive
Τεμάχια
150 τμχ
Είδος
Πάνες με Αυτοκόλλητο
Μέγεθος
2
Εύρος Κιλών
3-6
Πακέτα (1+1)
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη