NBA 2K25 Switch Game
Nintendo Switch Games

NBA 2K25 Switch GameΚωδικός: 54857114

Κυνηγήστε τα όνειρά σας για το NBA στο NBA 2K25, όπου μπορείτε να ηγηθείτε μιας δυναστείας στο MyCAREER ή να δημιουργήσετε μία από την αρχή ως Γενικός Διευθυντής στο MyNBA. Η τελευταία σειρά NBA 2K...

Δες όλη την περιγραφή

Κυνηγήστε τα όνειρά σας για το NBA στο NBA 2K25, όπου μπορείτε να ηγηθείτε μιας δυναστείας στο MyCAREER ή να δημιουργήσετε μία από την αρχή ως Γενικός Διευθυντής στο MyNBA. Η τελευταία σειρά NBA 2K διαθέτει κορυφαίο ανταγωνισμό σε διάφορες λειτουργίες, όπως το MyTEAM, την απόλυτη εμπειρία συλλογής καρτών. Ελέγξτε τις αγαπημένες σας ομάδες NBA και WNBA στο...

Δες όλη την περιγραφή
52,23
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 50,90 €

Περιγραφή

Κυνηγήστε τα όνειρά σας για το NBA στο NBA 2K25, όπου μπορείτε να ηγηθείτε μιας δυναστείας στο MyCAREER ή να δημιουργήσετε μία από την αρχή ως Γενικός Διευθυντής στο MyNBA. Η τελευταία σειρά NBA 2K διαθέτει κορυφαίο ανταγωνισμό σε διάφορες λειτουργίες, όπως το MyTEAM, την απόλυτη εμπειρία συλλογής καρτών. Ελέγξτε τις αγαπημένες σας ομάδες NBA και WNBA στο Play Now και κερδίστε με τον τρόπο σας.

POWERED BY ProPLAY

Ζωντανέψτε το παιχνίδι σας με την τεχνολογία ProPLAY™, που μεταφράζει άμεσα το υλικό του NBA σε συναρπαστικό gameplay. Γνωρίστε από κοντά και προσωπικά τους αγαπημένους σας σούπερ σταρ του NBA και βυθιστείτε σε στιγμές συμπλοκής, καθώς το ProPLAY™ τροφοδοτεί την πιο αυθεντική εμπειρία NBA μέχρι σήμερα.

Χτίστε την δυναστεία σας

Φτιάξτε μια δυναστεία που ξεπερνά τις εποχές και επαναπροσδιορίστε τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος ως Γενικός Διευθυντής στο MyNBA. Εξερευνήστε τις μοναδικές προκλήσεις που συνεπάγεται η επίβλεψη ενός front office στο ΝΒΑ και απολαύστε την απόλυτη ανταμοιβή της κατάκτησης ενός ή περισσότερων πρωταθλημάτων. Επιλέξτε από έξι Εποχές, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργιας Εποχής, και γίνετε ο επόμενος εγκέφαλος που θα αλλάξει το παιχνίδι για πάντα.

Η ομάδα σας, ο δικό σας τρόπος

Προκαλέστε αντίπαλες συνθέσεις με το ρόστερ MyTEAM όλων των εποχών και συγκρουστείτε με άλλους κορυφαίους παίκτες στο εβδομαδιαίο King of the Court. Πηγαίνετε αντιμέτωποι και δείξτε γιατί αξίζετε να στεφθείτε ο καλύτερος των καλύτερων σε αυτό το αποκλειστικό γεγονός. Συλλέξτε νέες κάρτες, μάθετε τις βασικές αρχές και κερδίστε μεγάλες ανταμοιβές.

Γίνεται θρύλος του WNBA

Προσπαθήστε να αποκτήσετε την ιδιότητα της G.O.A.T. στο The W και να δημιουργήσετε θρυλικές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας σας. Τιμήστε παίκτες όλων των εποχών του παρελθόντος και του παρόντος καθώς ανεβαίνετε στην υψηλότερη βαθμίδα και χαράζετε το όνομά σας στα βιβλία των ρεκόρ. Οδηγήστε την επόμενη γενιά αστέρων του WNBA και αναμετρηθείτε με ταλέντα παγκόσμιας κλάσης στο The W Online.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
06/09/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Ναι
Edition
Standard
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη