Realme GT 6T 5G Dual SIM (8GB/256GB) Πράσινο
Κινητά Τηλέφωνα

Realme GT 6T 5G Dual SIM (8GB/256GB) ΠράσινοΚωδικός: 54859500

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 6.78"/2780 x 1264/120 Hz
  • Υποστήριξη NFC
  • Eπεξεργαστής Snapdragon 7+ Gen 3
  • Διπλή Πίσω Κάμερα 50MP
  • Μπαταρία 5500mAh
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 ημέρες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Realme

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Chipset ναυαρχίδας Snapdragon 7+ Gen 3

Με μεγάλο μέρος του ίδιου υλικού που τροφοδοτεί το Snapdragon 8 Gen 3, έχετε πρόσβαση στην ίδια ισχύ της ναυαρχίδας - συμπεριλαμβανομένης της ίδιας διαδικασίας 4nm, του εξαιρετικά μεγάλου πυρήνα Cortex-X4 και του ISP εικόνας.

Και με την ισχύ επόμενου επιπέδου έρχεται και η αποδοτικότητα επόμενου επιπέδου, χάρη στην προηγμένη αρχιτεκτονική της CPU και της GPU. Αυτό είναι το καλύτερο chipset στην κατηγορία του, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για τις επιδόσεις σε όλα τα διαγράμματα.

Geek Power Tuning

Επιτέλους, οι επιδόσεις του smartphone σας είναι προσαρμόσιμες. Με τη δυνατότητα λεπτομερούς ρύθμισης της CPU και της GPU με εύρος προσαρμογής 50-100%, έχετε πλήρη έλεγχο της απόδοσής σας. Ανοίξτε το εξαιρετικά σταθερό gaming που δεν σας απογοητεύει ποτέ, με τη δύναμη της μέγιστης απόδοσης και του παιχνιδιού υψηλών FPS ακριβώς στα χέρια σας.

Iceberg Vapor Cooling System

Το πιο προηγμένο σύστημα ψύξης της βιομηχανίας. Ένα μεγάλου μεγέθους 10.014mm² 3D tempered dual VC συνδυάζεται με ένα σύστημα ψύξης 9 επιπέδων και σχεδιασμό πλευρικής ψύξης πλήρους διαμερίσματος για πιο συνεπές και άνετο gaming υψηλών επιδόσεων με μειωμένη αντίληψη θερμότητας.

Κορυφαία σχεδίαση ψύξης

Με μια τρισδιάστατη δομή απαγωγής θερμότητας διπλού στρώματος, έχετε δύο κανάλια απαγωγής θερμότητας για υψηλότερη και ταχύτερη απαγωγή θερμότητας. Και σε συνδυασμό με τη δομή ψύξης Middle Frame Cooling Structure, αποκτάτε τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για την τεχνολογία ψύξης, προσφέροντας μια καλύτερη συνολική εμπειρία gaming.

5500mAh Massive Battery

120W SUPERVOOC Charge

Με τεχνολογία φόρτισης 120W full-GaN και chipset διαχείρισης ισχύος SUPERVOOC S, δεν έχετε μόνο την ταχύτερη ταχύτητα φόρτισης στην κατηγορία, αλλά και την πιο αποδοτική ενέργεια. Και χάρη στην ενεργειακή του απόδοση, το realme GT 6T μπορεί να διατηρήσει την υγεία της μπαταρίας κατά 80% ακόμη και μετά από 1600 κύκλους φόρτισης¹⁰, δηλαδή 2 φορές περισσότερο από το βιομηχανικό πρότυπο.

Μέχρι 12GB RAM + 512GB ROM

Με μεγάλες επιλογές αποθήκευσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας θα παραμείνει ομαλό για πολλά χρόνια. Και με ενσωματωμένη μνήμη RAM 12GB, έχετε μια μελλοντικά ασφαλής ισχύ που φέρνει ομαλότητα σε κάθε στιγμή, με τη δυνατότητα να διατηρείτε έως και 46 εφαρμογές σε λειτουργία στο παρασκήνιο.

Αφιερωμένη μνήμη για παιχνίδια

Για όσους είναι αφοσιωμένοι στις κορυφαίες επιδόσεις.

Όταν χρειάζεστε το υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων gaming, υπάρχει η μνήμη Dedicated Gaming Memory. Για να εξασφαλίσετε πλήρη απόδοση GPU κατά το gaming χωρίς περιορισμό της απόδοσης, μπορείτε να αφιερώσετε ένα τμήμα της αρχιτεκτονικής CPU/GPU ειδικά για το gaming. Και για να είναι όλα ομαλά και ταχύτατα στην καθημερινή χρήση, άλλες τεχνολογίες συνδυάζονται για να προσφέρουν ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών για παιχνίδια, διατηρώντας τα παράλληλα ζωντανά στο παρασκήνιο κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

6000nit Hyper Display

Pro-XDR Display

Δείτε τις φωτογραφίες σε όλη τους τη λάμψη. Με τη λειτουργία υψηλής φωτεινότητας 1600nit που προσφέρει 8πλάσια αύξηση της φωτεινότητας, η Pro-XDR αποκαθιστά με έξυπνο τρόπο το δυναμικό εύρος και τις φωτεινές και σκοτεινές λεπτομέρειες των φωτογραφιών HDR, διασφαλίζοντας ότι οι φωτογραφίες που προβάλλετε εμφανίζονται ακριβώς όπως τραβήχτηκαν, με ακριβή χρώματα και λεπτομέρειες και χωρίς παραμορφώσεις.

8T LTPO

Η κορυφαία τεχνολογία LTPO προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά την ομαλή περιήγηση σε περιεχόμενο, παρατείνοντας την καθημερινή χρήση. Και με την τεχνολογία 8T, έχετε πάντα υγρή ομαλή απεικόνιση χωρίς σκιές ή θόλωση κίνησης. Μαζί, το realme GT 6T προσφέρει μια εξαιρετικά αποδοτική και εξαιρετικά ομαλή εμπειρία οθόνης που μπορεί να σας ακολουθήσει, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα κάνετε κύλιση.

Corning Gorilla Glass Victus 2

Το realme GT 6T είναι εξοπλισμένο με ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά οθόνης που χρησιμοποιούνται σε smartphones, με 117% αυξημένη προστασία από πτώσεις και 100% αυξημένη αντοχή στις γρατσουνιές σε σύγκριση με το Gorilla Glass 5. Και με μια 3D κυρτή οθόνη, αποκτάτε το καλύτερο από την ανθεκτικότητα της ναυαρχίδας και την αισθητική της ναυαρχίδας.

Responsive Touch στα παιχνίδια

Επιτέλους, μια οθόνη με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση.

Με την άμεση αφή έρχεται η απόκριση αφής σε επίπεδο ναυαρχίδας, που ανεβάζει το gaming στο επόμενο επίπεδο. Και με την έξυπνη αναγνώριση των κοινών χειριστηρίων gaming, έχετε επίσης μια πρόσθετη ώθηση στην απόκριση και την ευαισθησία, προσφέροντας εξαιρετικά ακριβή απόκριση αφής για ανταγωνιστικά e-sports.

Κατασκευαστής

Realme

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Χρώμα
Πράσινο
Βάρος
191 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
-
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 7+ Gen 3
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,8 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+4+3
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
6,78 "
Ανάλυση
2780 x 1264 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
LTPO AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 32MP

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5500 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
120 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP65
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
162 mm
Πλάτος
75,1 mm
Πάχος
8,7 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Χρήστος Ανδρεό.
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Τρομερό κινητό. Πήρα την πράσινη έκδοση. Είχα το realme 7 pro, οπότε ναι προφανώς οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό και να είχα σε αυτό το εύρος τιμής θα έλεγα ότι είναι τρομερό. Παρόλα αυτά επειδή ασχολούμαι γενικά με κινητά και πριν αγοράσω κοιτάω τον ανταγωνισμό σε αηδιαστικό βαθμό, είναι ότι πιο VFM μπορείς να πάρεις κοντά σε επίπεδα ναυαρχίδας.

    Υ.Γ.: Δεν συνοδεύεται με τον φορτιστή 120W, ενώ είχα διαβάσει το αντίθετο. Υγεία, υπάρχουν και aftermarket επιλογές στα 10€ (ο μαμίσιος φορτιστής έκανε 40€).

    edit:
    το aftermarket δεν δούλεψε. Κάτι έχει κάνει η realme και πιάνει τους μη μαμισιους φορτιστές. δοκίμασα και αυτόν με τα 10€ που αναφέρω και μαμισιο από Xiaomi κινητό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THE_PNSHRS
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Είναι ένα απίστευτα γρήγορο κινητό που θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο, έχει τρομερή κάμερα και βίντεο και άνετα ανταγωνίζεται μεγάλα ονόματα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimdrakon
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξιόλογο πολύ κινητό για τα χρήματα του...
    Πολύ καλή οθόνη με ωραία βαθιά χρώματα...
    Μπαταρία επίσης πολύ καλή (για τη χρήση που του κάνω το φορτίζω κάθε δεύτερη μέρα.. Ίντερνετ, παιχνίδια ( όχι κάτι βαρύ,παρακολούθηση σειρών η ταινιών)...
    Φωτογραφίες καλές χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο (χωρίς να είμαι ειδικός με τις φωτό βέβαια- δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα)....
    Χρήση χωρίς κολλήματα με ότι και αν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα...
    Κλήσεις πολύ καθαρές και δυνατές (το αναφέρω γιατί στο προηγούμενο κινητό μου είχα κάποια θέματα,,δεν γνωρίζω βέβαια αν ήταν θέμα κινητού η δικτύου)....
    5g μια χαρά όπως και WiFi..
    NFC κανονικά....
    Ραδιόφωνο δεν έχει για όσους ρωτήσουν....
    Λίγο προσοχή στην αγορά θήκης και προστατευτικού τζαμιού για να εφαρμόζουν σωστά και να μην σπρώχνει η θήκη το τζαμάκι(λόγω κυρτής οθόνης)...
    Για τη χρήση που του κάνω και τα θέλω μου από ένα κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος...
    (Το προηγούμενο κινητό μου ήταν Poco X5 pro)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • acrux
    4
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προέρχομαι από το xiaomi Mi 9t pro. Έχω την έκδοση 8gb σε χρώμα πράσινο. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο και το 5g είναι εξαιρετικά γρήγορο στην πλοήγηση και χρήση του internet. Η οθόνη εξαιρετική 60-120hz. 2 διαφορετικές αναλύσεις να διαλέξεις. Οι κάμερες καλύτερες από του κινητού που είχα. Αν και δεν χρησιμοποιώ πολύ τις κάμερες και δεν παίζω παιχνίδια. Το κινητό διαθέτει σύστημα ψύξης με απαγωγή της θερμότητας στην ράχη της συσκευής.
    Αυτά που δεν μου άρεσαν είναι τα εξής: Η λειτουργία ενός χεριού για κλάματα, ουσιαστικά δεν υφίσταται και έτσι όπως την εφαρμόζουν δεν είναι πρακτική.
    Η αρχική οθόνη με το discover της Goole δεν μπορεί να αφαιρεθεί, μόνο να αδρανοποιηθεί.
    Ο ήχος στην ανοιχτή ακρόαση δεν είναι καλός σε ποιότητα.
    Γενικά η επικοινωνία με ανοιχτή ακρόαση έχει θέματα ποιότητας ήχου.
    Δεν έχει 3.5jack.
    Το μικρόφωνο στην ανοιχτή ακρόαση δεν έχει καλή απόδοση πάνω από 20 με 25 εκατοστά μακρυά από το στόμα όταν μιλάω.
    Η μπαταρία 5500mah διαρκεί μέχρι 2η ημέρες με ήπια χρήση τηλεφώνου. Υπάρχει battery drain και όταν δεν χρησιμοποιείται το τηλέφωνο. Σημ όλες οι εφαρμογές είναι στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας σε σημείο στο viber και what's up να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι να ανοίξω εγώ χειροκίνητα την εφαρμογή.
    Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το κουμπι ενεργοποίησης της φωτογραφικής μηχανής από την οθόνη κλειδώματος.
    Δεν δέχεται sd card.
    Το realme UI5 δεν μου άρεσε.
    Για περισσότερα θα επανέλθω.

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • adonitsa
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ram: 12 GB

    Έχοντας το κινητό περίπου 15 μέρες και ερχόμενη από realme 8, μπορώ να πω πως αυτό το κινητό φυσάει σε σύγκριση με παρόμοια του. Στην αναζήτηση μου για κινητά έψαχνα ένα με απόδοση, υψηλή ram και δυνατό επεξεργαστή , και να έχει φυσικά ικανοποιητική οθόνη και γραφικά οπότε κατέληξα στο gt6 T.

    Στα θετικά:
    - απίστευτη οθόνη AMOLED η ποιο φωτεινή στην αγορά και το ποιο σκληρό και ανθεκτικό γυαλί στην αγορά με gorilla glass victus 2
    - έχει αισθητήρα τηλεχειριστήριου που το καθιστά πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις
    - έρχεται μαζί με θήκη και προστατευτική ζελατινα στην οθόνη ( που είναι κυρτή ελαφρός)
    - πανέμορφες φωτογραφίες και απόδοση σε σκοτεινό περιβάλλον
    - στα παιχνίδια και βαριά πρόγραμμα δεν κολλάει καθόλου και τα τρέχει με ευκολία . Έχει επεξεργαστή snapdragon και 12 ram με επέκταση +4 ram με χρήση του έξτρα αποθηκευτικού χώρου .
    - δυνατά ηχεία που κοιτάνε εσένα
    - μεγάλη μπαταρία φουλ όλη μερα non stop χρήση την βγάζει με μια μόνο φόρτιση

    Στα αρνητικά :
    - ζεσταίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα
    - δεν έρχεται με charging brick ήρθε μόνο με καλώδιο φόρτισης, που εάν δεν είχα realme πριν θα έπρεπε να αγοράζω 120w για γρήγορη φόρτιση. Αν και με 64w που είχε το realme8 επίσης έχει fast charging σε 1 ώρα.
    - δε έχει υποδοχή για ακούστηκα, headphone jack.
    - κάποιες φορές η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας είναι πολύ φωτεινό ή καθόλου φωτεινό για το περιβάλλον που βρίσκεσαι.

    Με δυο λόγια :

    Εάν θέλετε ένα κινητό value for money, ανθεκτικό, φανταστική οθόνη , ποιότητα εμπειρίας ήχου ,φωτογραφιών , γρήγορη απόδοση χωρίς να κολλάει ΠΟΥΘΕΝΑ ,αυτό το κινητό είναι πρώτο σε άλλα παρόμοια του σε θέμα τιμής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα