Bosch Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών WGG244F3BY
Πλυντήρια Ρούχων

Bosch Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών WGG244F3BYΚωδικός: 54962833

Το πλυντήριο ρούχων από τον κατασκευαστή Bosch, έχει χωρητικότητα κάδου κατάλληλη για έως και 9 κιλά άπλυτων ρούχων. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μια

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 690,59 €

Περιγραφή

Αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS

Επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση πλύσης με το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS. Γεμίστε τις θήκες απορρυπαντικού και λαμπρυντικού μία φορά και οι αισθητήρες i-DOS μετρούν την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού και νερού για κάθε πλύση, πλύνετε μετά το πλύσιμο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε απορρυπαντικό και να αποφύγετε το άσκοπο ξέβγαλμα.


Λειτουργία Iron Assist

 Το Iron Assist ατμίζει απαλά τα φρεσκοπλυμένα και στεγνωμένα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά. Αφαιρεί επίσης τις ζάρες από πουκάμισα ή παντελόνια που είχαν φορεθεί στο παρελθόν. Απλώς τοποθετήστε το ρούχο στο μηχάνημα και το Iron Assist θα κάνει τα υπόλοιπα. Έως και 50% λιγότερο τσάκισμα και σιδέρωμα.


Η καλύτερη κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμους πόρους χρησιμοποιώντας οικιακές συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας. Όταν αγοράζετε οικιακές συσκευές, αξίζει επομένως να επιλέξετε μια συσκευή με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού. Η ετικέτα κατανάλωσης ενέργειας υποδεικνύει την ενεργειακή κλάση (από A έως G), το επίπεδο θορύβου, την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας και νερού της συγκεκριμένης συσκευής. Χάρη στο αποτελεσματικό μας σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, τα πλυντήρια μας Bosch πληρούν τις καλύτερες απαιτήσεις ενεργειακής κλάσης Α κατά τη διάρκεια κάθε πλύσης και το αποτέλεσμα πλύσης είναι εγγυημένο ότι είναι τέλειο κάθε φορά.


Καθαριότητα σε έως και 65% λιγότερο χρόνο

Όταν έχει σημασία ο χρόνος, τα πλυντήρια ρούχων με το πρόγραμμα Speed Perfect μειώνουν τον χρόνο πλύσης έως και 65% χωρίς συμβιβασμούς στο τελικό αποτέλεσμα. Το Speed Perfect μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα προγράμματα, με οποιοδήποτε αριθμό ρούχων και οποιοδήποτε είδος υφάσματος. Για παράδειγμα, επιλέξτε το Πρόγραμμα ανάμειξης δίπλα στο Speed Perfect και μπορείτε να πλύνετε έως και 4 κιλά μικτών ρούχων σε μόλις 46 λεπτά.

Το πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ακόμη και επίμονους λεκέδες.

Σύστημα AntiStain Removal

Χάρη στο σύστημα AntiStain Removal, το πλυντήριο ή το πλυντήριο-στεγνωτήριο μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν τους τέσσερις πιο επίμονους τύπους λεκέδων. Προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και τον χρόνο μουλιάσματος για να απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά, όλα αυτόματα. Αντιμετωπίζει τέλεια τους λεκέδες από βούτυρο, λάδι, γρασίδι, κόκκινο κρασί και αίμα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
14
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
49 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
9 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:48 hrs
Κατανάλωση Νερού
50 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
71 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Όχι
Ζύγισμα Ρούχων
Όχι
Slim Line
Όχι
Για Μικρούς Χώρους
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
84,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
59 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη