Αθλητικά Παπούτσια

Adidas Ultraboost 5 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Glory Grey / Zero MetalicΚωδικός: 54970028

Ανανεωμένα για περισσότερη απορρόφηση κραδασμών, περισσότερη άνεση και μικρότερο βάρος σε κάθε run, τα Ultraboost 5 είναι εδώ για να αξιοποιήσουν την running ενέργειά σου. Η ενδιάμεση σόλα

Δες όλη την περιγραφή

Ανανεωμένα για περισσότερη απορρόφηση κραδασμών, περισσότερη άνεση και μικρότερο βάρος σε κάθε run, τα Ultraboost 5 είναι εδώ για να αξιοποιήσουν την running ενέργειά σου. Η ενδιάμεση σόλα κατασκευάζεται με LIGHT BOOST, το σύστημα απορρόφησης κραδασμών με την κορυφαία επιστροφή ενέργειας και τεχνολογία Boost.

Δες όλη την περιγραφή
180,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 180,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 170,00 €

  2. 180,00 €

  3. 180,00 €

  4. 180,00 €

  5. 180,00 €

  6. adidas Ultraboost 5 Shoes

    Διαθέσιμα μεγέθη: 4243⅓4445⅓

    Πληροφορίες καταστήματος
    169,90 €

  7. 180,00 €

  8. 180,00 €

  9. 179,99 €

  10. Adidas Ultraboost 5 Παπούτσια

    Διαθέσιμα μεγέθη: 41⅓4242⅔43⅓4444⅔45⅓4647⅓

    Πληροφορίες καταστήματος
    175,00 €

Περιγραφή

Ανανεωμένα για περισσότερη απορρόφηση κραδασμών, περισσότερη άνεση και μικρότερο βάρος σε κάθε run, τα Ultraboost 5 είναι εδώ για να αξιοποιήσουν την running ενέργειά σου. Η ενδιάμεση σόλα κατασκευάζεται με LIGHT BOOST, το σύστημα απορρόφησης κραδασμών με την κορυφαία επιστροφή ενέργειας και τεχνολογία Boost. Διαθέτουν επίσης προσχηματισμένη εξωτερική στήριξη στη φτέρνα, για να παρέχουν βελτιστοποιημένη υποστήριξη στα σημεία που χρειάζεται. Το Primeknit επάνω μέρος χαρίζει απόλυτη εφαρμογή, ενώ το TORSION system εξασφαλίζει καθοδήγηση σε κάθε σου βήμα. Τέλος, η κορυφαία παγκοσμίως Continental Outsole εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση και μεταβάσεις.

Ultraboost 5

Ένα icon επιστρέφει

Τα Ultraboost 5 ήρθαν να απογειώσουν την ενέργειά σου σε κάθε run.

Τρέξε όπως ποτέ, με πρωτοποριακό σχεδιασμό για μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών, περισσότερη άνεση και μικρότερο βάρος.

Ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα Boost

Η επαναστατική σιλουέτα που δημιουργήθηκε για να δώσει ενέργεια στο καθημερινό τρέξιμο, σηματοδοτεί τον μεγαλύτερο επανασχεδιασμό του franchise από το ντεμπούτο του 2015.

Κατασκευασμένο για μια γενιά δρομέων που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την ενέργεια, το παπούτσι προσφέρει μια ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα Boost και ένα ανανεωμένο πάνω μέρος.

Ultra Energy

Adidas LIGHTBOOST

Το LIGHTBOOST είναι το Boost σύστημα απορρόφησης κραδασμών της Adidas που προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου κίνηση.

Το Light Boost είναι η νέα γενιά adidas Boost: 30% πιο ελαφρύ, για ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας.

Περισσότερη ενέργεια

Για όσους αναζητούν περισσότερη ενέργεια από τα τρεξίματά τους, η adidas σχεδίασε το Ultraboost 5, το οποίο χρησιμοποιεί μια επανασχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα LIGHT BOOST γεμάτη με 9 χιλιοστά περισσότερο αφρό κάτω από τη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού, η οποία επιτρέπει μειωμένο βάρος, μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία και 2% περισσότερη επιστροφή ενέργειας στο μπροστινό μέρος του ποδιού σε σχέση με το Ultraboost Light 1.

Η γεμισμένη με Boost ενδιάμεση σόλα, η οποία προσφέρει υψηλότερη απόκριση και απορρόφηση στη φτέρνα και στη μετάβαση αναπηδά αμέσως στο αρχικό της σχήμα καθώς το πόδι του δρομέα χτυπάει στο έδαφος, επιτρέποντάς του να πάει πιο μακριά δαπανώντας την ίδια ποσότητα ενέργειας.

Εφαρμογή που θα λατρέψεις

PRIMEKNIT πάνω μέρος

Το super ανατομικό PRIMEKNIT επάνω μέρος εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή, ενώ το εξωτερικό κλιπ φτέρνας με βελτιωμένο σχεδιασμό, προσφέρει στήριξη εκεί που χρειάζεται περισσότερο.

Το PRIMEKNIT παρέχει προσαρμοστικότητα και βελτιωμένη εφαρμογή σε βασικές ζώνες, μεγιστοποιώντας την αναπνοή όπου είναι δυνατόν, ώστε το πόδι να είναι δροσερό σε κάθε βήμα.

Στήριξη σε άλλο επίπεδο

TORSION SYSTEM και εξωτερική σόλα CONTINENTAL

Η διάσημη εξωτερική σόλα από καουτσούκ CONTINENTAL προσφέρει κορυφαία πρόσφυση, ενώ το TORSION system εξασφαλίζει στήριξη σε κάθε σου βήμα.

Περισσότερο Boost και ελαφρύτερο από ποτέ

"Το Ultraboost είναι ένα πραγματικό icon του τρεξίματος και αυτό είναι το καλύτερό μας μέχρι τώρα" λέει ο Simon Lockett, Footwear Product Marketing Category Director, στην adidas. 

"Το 82% των ανθρώπων που το δοκίμασαν λένε ότι προτιμούν την επιστροφή της ενέργειάς του από τα δικά τους παπούτσια και το 70% λένε ότι είχαν περισσότερη διασκέδαση ενώ έτρεχαν φορώντας το. Αυτή ήταν πάντα η υπερδύναμη του Ultraboost, ειδικά τώρα που επέστρεψε με περισσότερο Boost και ελαφρύτερο βάρος από ποτέ".

Λεπτομέρειες:

  • Κανονική εφαρμογή
  • Δέσιμο με κορδόνια
  • Υφασμάτινο επάνω μέρος
  • Υφασμάτινη επένδυση
  • Torsion system
  • Ελαφριά ενδιάμεση σόλα BOOST
  • Μέσο βάρος: 292 γρ. (EUR 42 2/3)
  • Drop ενδιάμεσης σόλας: 10 χιλ. (φτέρνα 39 χιλ., δάχτυλα 29 χιλ.)
  • Εξωτερική σόλα Continental
  • Περιέχει τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένο υλικό

Ultraboost 5 Vs Ultraboost 5X

Για πρώτη φορά η Adidas παρουσίασε δύο εκδόσεις από την δημοφιλή της σειρά, τα Ultraboost 5 και τα Ultraboost 5X.

Και τα δύο μοντέλα έχουν επάνω μέρος από Primeknit, Light Boost σόλα, Torsion System, προσχηματισμένο κλιπ φτέρνας και εξωτερική σόλα Continental.

Τα Ultraboost 5X όμως, ζυγίζουν 17 γραμμαρίων λιγότερο (δεν έχουν το cage στο πάνω μέρος, εκεί που δένουν τα κορδόνια) και είναι ιδανική επιλογή για δρομείς που προτιμούν ένα πιο ανάλαφρο παπούτσι.

Κατασκευαστής

Adidas

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
IF1481
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Γκρι
Δημοφιλής Σειρά
Adidas Ultraboost
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη