Αθλητικά Παπούτσια

Nike Pegasus 41 EasyOn Blueprint Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running ΛευκάΚωδικός: 54972436

Η αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης του Pegasus προσφέρει βηματισμό γεμάτο ενέργεια για το καθημερινό τρέξιμο στον δρόμο. Δες τι σημαίνει επιστροφή ενέργειας με μικρότερο βάρος χάρη στις δύο

Δες όλη την περιγραφή

Η αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης του Pegasus προσφέρει βηματισμό γεμάτο ενέργεια για το καθημερινό τρέξιμο στον δρόμο. Δες τι σημαίνει επιστροφή ενέργειας με μικρότερο βάρος χάρη στις δύο μονάδες Air Zoom και στην ενδιάμεση σόλα από αφρό ReactX.

Δες όλη την περιγραφή
139,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 139,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 139,90 €

Περιγραφή

Η αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης του Pegasus προσφέρει βηματισμό γεμάτο ενέργεια για το καθημερινό τρέξιμο στον δρόμο. Δες τι σημαίνει επιστροφή ενέργειας με μικρότερο βάρος χάρη στις δύο μονάδες Air Zoom και στην ενδιάμεση σόλα από αφρό ReactX. Επιπλέον, η βελτιωμένη ειδική διχτυωτή ύφανση στο επάνω μέρος μειώνει το βάρος και αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα.

Nike Pegasus

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, το Nike Pegasus εξυπηρετεί τους δρομείς σε όλο τον κόσμο με την αγαπημένη του αξιοπιστία. Το Nike Pegasus 41 προσφέρει τη μαλακή, ευέλικτη οδήγηση για την οποία είναι γνωστή η σειρά Pegasus, ενώ παράλληλα εξελίσσει την καινοτόμο τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του.

Μεγάλο μέρος του επαίνου για τη σειρά Pegasus οφείλεται στον απαράμιλλο συνδυασμό των μονάδων Air Zoom και αφρώδους υλικού της Nike. Νέα στο φετινό μοντέλο είναι μια ενδιάμεση σόλα από αφρό Nike ReactX πλήρους μήκους, η οποία παρέχει πάνω από 13% περισσότερη επιστροφή ενέργειας σε σύγκριση με τον αφρό Nike React του Pegasus 40. Η εισαγωγή του αφρού ReactX ξεκλειδώνει μια αίσθηση απόκρισης και συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της Nike.

Με γνώμονα τον πλανήτη

Κατασκευασμένος για υψηλές επιδόσεις και με γνώμονα τον πλανήτη, ο αφρός ReactX έχει σχεδιαστεί ειδικά για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά τουλάχιστον 43% σε ένα ζευγάρι ενδιάμεσες σόλες. Αυτό επιτυγχάνεται μειώνοντας την ενέργεια που απαιτείται κατά τη διαδικασία κατασκευής σε σύγκριση με τον προηγούμενο αφρό React.

Το αποτύπωμα άνθρακα του αφρού ReactX βασίζεται σε μια αξιολόγηση από τη δημιουργία μέχρι τη διάθεση του προϊόντος, που ελέγχθηκε από την PRé Sustainability B.V και την Intertek China. Δεν λήφθηκαν υπόψη άλλα στοιχεία της ενδιάμεσης σόλας, όπως μονάδες Air, επιφάνειες ή άλλες συνθέσεις αφρού.

Για να ολοκληρωθεί το βελούδινο σύστημα απορρόφησης, το Pegasus 41 διαθέτει μονάδες Air Zoom στο μπροστινό μέρος του πέλματος και στη φτέρνα.

Αξιόπιστη εφαρμογή

Η σειρά Pegasus είναι επίσης γνωστή για την αξιόπιστη εφαρμογή της. Κατά τη διάρκεια εκτεταμένης έρευνας, οι σχεδιαστές της Nike άκουσαν τη φωνή των καθημερινών δρομέων και επικεντρώθηκαν στο να κάνουν το πάνω μέρος του Pegasus 41 πιο άνετο.

Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ένα πλέγμα που είναι πλέον ελαφρύτερο, πιο διαπνέον και πιο άνετο από τα προηγούμενα μοντέλα. Το σύστημα Dynamic Midfoot Fit του παπουτσιού, συνδέει τα κορδόνια απευθείας με μια εσωτερική ζώνη στο μέσο του ποδιού που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πόδι για πλήρη υποστήριξη.

Το Pegasus 41 ενσαρκώνει την ικανότητα της εταιρείας να ακούει και να εξυπηρετεί τους αθλητές.

Λεπτομέρειες:

  • Ειδικά σχεδιασμένο στόπερ για ρυθμιζόμενη εφαρμογή
  • Αναβαθμισμένο, αεριζόμενο επάνω μέρος με ειδική διχτυωτή ύφανση
  • Η ενδιάμεση σόλα από αφρό ReactX που περιβάλλει τις μονάδες Air Zoom στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα εξασφαλίζει γεμάτο ενέργεια βηματισμό.
  • Χαρακτηριστική εξωτερική σόλα από καουτσούκ με μοτίβο τύπου waffle για πρόσφυση και ευελιξία
  • Μαλακό κολάρο, γλώσσα και επένδυση πάτου για σταθερή και άνετη εφαρμογή
  • Τι νέο υπάρχει; Η ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα από αφρό ReactX προσφέρει 13% υψηλότερη απόκριση σε σύγκριση με την προηγούμενη τεχνολογία React
  • Βάρος: περίπου 312 γραμμάρια (ανδρικό μέγεθος 44)
  • Διαφορά ύψους μεταξύ φτέρνας-δαχτύλων: 10 mm

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HM0374-900
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Λευκό
Δημοφιλής Σειρά
Nike Pegasus
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • panagiotidis21
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα πήρα από επίσημο εκπρόσωπο και γνωστή μεγάλη αλυσίδα οπότε μιλάω για τα αυθεντικά. Είχα όλα τα προηγούμενα pegasus και τα τελευταία 6 χρόνια αγοράζω για γυμναστήριο μόνο αυτά. Τα συγκεκριμένα είναι ελαφριά, παρά το μέγεθός που φαίνεται είναι πολύ όμορφα, αλλά μέσα σε 3 εβδομάδες και φορώντας τα μόνο για 2ωρο γυμναστήριο 4-5 φορές, το πίσω μέρος της φτέρνας άρχισε να σκίζεται εσωτερικά σε βαθμό που φαίνεται ότι πάει για τρύπα. Πήρα σωστό νούμερο καθώς το δοκίμασα και ούτε που μου βγαίνει στο ελάχιστο. Επίσης γιατί άκουσα από το κατάστημα όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά ότι μπορεί να φταίνε τα κιλά μου, άσχετο τελείως και για αυτό το κόστος, αλλά είμαι 1.79 85 κιλά. Δεν αξίζουν ούτε στο ελάχιστο να πετάξετε τα λεφτά σας. Ελπίζω να ήταν ελλατωματικό μόνο το δικό μου προϊόν, αλλά δεν αξίζουν ούτε 1 ευρώ παραπάνω από 100€

    • Βάρος
    • Άνεση
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    • Χτυπούν λίγο στο πόδι
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη