Whirlpool Κεραμική Εστία Αυτόνομη 59x51εκ.
Εστίες Κουζίνας

Whirlpool Κεραμική Εστία Αυτόνομη 59x51εκ.Κωδικός: 54984299

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Κεραμική
  • Διακόπτες: Αφής
  • Διαστάσεις: 59x51cm

Εντοιχιζόμενη εστία κουζίνας από τον κατασκευαστή Whirlpool, με 4 ζώνες μαγειρέματος.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 404,99 €

Περιγραφή

Τεχνολογία 6TH SENSE

Χάρη στην τεχνολογία 6TH SENSE, η νέα επαγωγική εστία Whirlpool ρυθμίζει αυτόματα το ιδανικό επίπεδο θερμοκρασίας για τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος. Η τεχνολογία 6TH SENSE σας προσφέρει 4 προκαθορισμένες λειτουργίες μαγειρέματος: Διατήρηση ζεστού, Βρασμό, Λιώσιμο και Σιγοβρασμό. Επιλέξτε τη μέθοδο μαγειρέματος και η εστία θα ρυθμίσει αυτόματα το ιδανικό επίπεδο ισχύος για τις προτιμήσεις σας.

Τεχνολογία Chefcontrol

Η τεχνολογία Chef Control σάς επιτρέπει να ελέγχετε ολόκληρη τη διαδικασία μαγειρέματος χωρίς να αλληλεπιδράτε με τη διεπαφή χρήστη. Αυτό χωρίζει την εστία σε 3 διαφορετικές ζώνες μαγειρέματος και τις ενεργοποιεί ταυτόχρονα σε προκαθορισμένη στάθμη ισχύος (υψηλή προς χαμηλή), ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τη στάθμη της θερμοκρασίας απλώς σύροντας τα μαγειρικά σκεύη για μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό επιτρέπει τον αβίαστο έλεγχο της διαδικασίας μαγειρέματος - για παράδειγμα, ξεκινάτε τη διαδικασία μαγειρέματος σε υψηλή θερμοκρασία και όταν το πιάτο χρειάζεται να σιγοβράσει, απλώς σύρετε την κατσαρόλα στη ζώνη χαμηλότερης θερμοκρασίας.

CleanProtect

Χάρη στο CleanProtect, ένα προστατευτικό στρώμα που εφαρμόστηκε προηγουμένως στο προϊόν, μπορείτε να καθαρίσετε την εστία πολύ εύκολα με λίγη μόνο ποσότητα νερού, για λαμπερή εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.
Προστασία για την εστία, φροντίδα για το περιβάλλον: καθαρίζοντας την εστία χρησιμοποιώντας μόνο νερό, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 6 μπουκάλια απορρυπαντικού ετησίως

FlexiSide

Το FlexiSide σας προσφέρει αξιοσημείωτη ευελιξία, με ομοιόμορφη και ομοιογενή κατανομή της θερμότητας χάρη στους 4 επαγωγικούς δακτυλίους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις 2 ζώνες μαγειρέματος είτε χωριστά είτε συνδεδεμένες μεταξύ τους κάθετα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρικές κατσαρόλες οποιουδήποτε μεγέθους, τις οποίες μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε και να μετακινήσετε στην ευέλικτη ζώνη μαγειρέματος.

Κατασκευαστής

Whirlpool

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
WF S5060 CPBF

Γενικά

Τύπος
Κεραμική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Όχι
Λειτουργία Κλειδώματος
Όχι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
5,4 cm
Πλάτος
59 cm
Βάθος
51 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
-
Βάθος Εντοιχισμού
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη