LG 27BA550 IPS Monitor 27" FHD 1920x1080
Οθόνες Υπολογιστών

LG 27BA550 IPS Monitor 27" FHD 1920x1080Κωδικός: 55026857

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Aspect Ratio 16:9
  • Ρυθμός Ανανέωσης: 100 Hz
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI, VGA
Δες όλη την περιγραφή
232,82
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 232,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 266,55 €

  2. 662,00 €

  3. 232,82 €

Περιγραφή

Η οθόνη LG 27BA550 απευθύνεται σε μια ποικιλία χρηστών, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι κατάλληλη για γενική χρήση, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή βίντεο και κοινωνικά δίκτυα. Είναι επίσης κατάλληλη για επαγγελματίες που εργάζονται σε γραφείο και χρειάζονται ένα αξιόπιστο εργαλείο για εργασίες γραφείου, παρουσιάσεις και επικοινωνία.

Σε γενικές γραμμές είναι μια ευέλικτη και οικονομικά προσιτή επιλογή για οποιονδήποτε χρειάζεται μια καλή οθόνη με τεχνολογία IPS για καθημερινή χρήση, επαγγελματικές εφαρμογές ή ελαφρύ gaming.

Οθόνη IPS 27" Full HD

Ακριβές χρώμα σε ευρείες γωνίες

Η οθόνη LG Full HD (1920x1080) με τεχνολογία IPS αποδίδει καθαρά και σταθερά χρώματα. Μπορεί να παρέχει ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και να βοηθήσει τους χρήστες να βλέπουν την οθόνη σε ευρεία γωνία.

Ευέλικτες επαγγελματικές οθόνες για διάφορους χώρους εργασίας

Αυτή η ευέλικτη οθόνη μπορεί να καλύψει διάφορες εργασίες σε πολλούς χώρους, όπως γραφεία, δημόσια ιδρύματα και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, με καθαρή οθόνη IPS και σχεδιασμό 3 πλευρών σχεδόν χωρίς περιθώρια.

Ενσωματωμένη μονάδα ισχύος

Αξιοποιήστε πλήρως το γραφείο σας

Με την παροχή ενσωματωμένης τροφοδοσίας, οι σταθμοί εργασίας μπορούν να σχεδιαστούν με εξορθολογισμένη και χωρίς ακαταστασία διάταξη. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου και την οργάνωση, δημιουργώντας ένα καθαρότερο και αποτελεσματικότερο περιβάλλον εργασίας.

Πολλαπλές θύρες

Μια ποικιλία διεπαφών

Ο 27BA550 είναι εξοπλισμένος με πολλαπλές θύρες, ενισχύοντας τις επιλογές συνδεσιμότητας για άτομα που εργάζονται σκληρά. Με τις πολλαπλές θύρες του, μπορείτε να συνδέσετε εύκολα πολυάριθμες συσκευές για αποτελεσματική ρύθμιση του γραφείου.

Ενσωματωμένα ηχεία

Όλα έτοιμα για εικονικές συνεδριάσεις

Ο 27BA550 διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, εξαλείφοντας την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον ηχείων όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακές διασκέψεις ή παρακολουθείτε βίντεο.

Ρυθμός ανανέωσης 100Hz

Ομαλή ροή εργασιών

Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 100Hz παρέχει ομαλή φόρτωση σε διάφορα προγράμματα. Βοηθά να επιτρέπονται λιγότερα τραυματισμοί στην οθόνη και θόλωση της κίνησης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα της εργασίας.

Εφαρμογή LG Switch

Εναλλαγή γρήγορα

Η εφαρμογή LG Switch βοηθά στη βελτιστοποίηση της οθόνης για ένα αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας. Μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη σε έξι περιοχές, να διαχειριστείτε τα χρονοδιαγράμματα ή να εκκινήσετε μια πλατφόρμα βιντεοκλήσεων με ένα αντιστοιχισμένο πλήκτρο συντόμευσης χωρίς κόπο.

Εργονομικός σχεδιασμός

Εύκολο και άνετο

Ο 27BA550 υποστηρίζει επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής, περιστροφής και ύψους, ώστε να αποτελεί έναν άνετο σταθμό εργασίας για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά σε οθόνες. Επίσης, η εργονομική βάση μας διευκολύνει την επικοινωνία με πελάτες ή συναδέλφους, επιτρέποντας την προσαρμογή του ύψους προς τα κάτω.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
1920x1080
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Ναι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, VGA (D-sub)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
15 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
D

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη