Canon Medium Format Φωτογραφικός Φακός 35mm f/1.4 L VCM Wide Angle για Canon RF Mount Black
Φακοί Φωτογραφικών Μηχανών

Canon Medium Format Φωτογραφικός Φακός 35mm f/1.4 L VCM Wide Angle για Canon RF Mount BlackΚωδικός: 55071460

Χάρη στον υβριδικό φακό που έχει σχεδιαστεί για φωτογραφίες και βίντεο, τη φυσική ευρεία γωνία προβολής και το γρήγορο διάφραγμα f/1.4, αυτός ο φακός αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για δημιουργική...

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στον υβριδικό φακό που έχει σχεδιαστεί για φωτογραφίες και βίντεο, τη φυσική ευρεία γωνία προβολής και το γρήγορο διάφραγμα f/1.4, αυτός ο φακός αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για δημιουργική αφήγηση.

Η εστιακή απόσταση 35mm εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στην προοπτική. Ένας ξεχωριστός δακτύλιος ίριδας επιτρέπει ομαλό χειροκίνητο χειρισμό της...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.039,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.039,00 €

Περιγραφή

Χάρη στον υβριδικό φακό που έχει σχεδιαστεί για φωτογραφίες και βίντεο, τη φυσική ευρεία γωνία προβολής και το γρήγορο διάφραγμα f/1.4, αυτός ο φακός αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για δημιουργική αφήγηση.

Η εστιακή απόσταση 35mm εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στην προοπτική. Ένας ξεχωριστός δακτύλιος ίριδας επιτρέπει ομαλό χειροκίνητο χειρισμό της ίριδας κατά την κινηματογράφηση, ενώ το διάφραγμα 11 λεπίδων χαρίζει εξαιρετικό έλεγχο βάθους πεδίου, με ελάχιστη μεταβολή της γωνίας θέασης κατά την αλλαγή της εστιακής απόστασης, για ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας. Συνεχίστε τη λήψη, ακόμα και αν μειωθεί η ένταση του φωτός, χάρη στο διάφραγμα f/1.4 που εξασφαλίζει φωτεινές εικόνες. Η σχεδίαση του σταθερού φακού εστιάζει στο θέμα σας, με την επιλογή μπροστινών και πίσω φίλτρων για ακόμα πιο δημιουργικό έλεγχο.

Απολαύστε κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στα ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού με επιστρώσεις Super Spectra και ASC. O γρήγορος κινητήρας Nano USM σε συνδυασμό με την τεχνολογία του ακόμα ταχύτερου κινητήρα Voice Coil Motor (VCM2) παρέχουν γρήγορη εστίαση ακριβείας. Η επίστρωση Fluorine εμποδίζει την προσκόλληση ρύπων στο μπροστινό στοιχείο, ενώ ο ειδικός δακτύλιος ελέγχου φακού και το κουμπί προσαρμοζόμενης λειτουργίας φακού σάς προσφέρουν εξατομικευμένο έλεγχο.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Wide Angle
Είδος
Σταθερής Εστιακής Απόστασης
Τύπος Αισθητήρα
Medium Format
Μέγιστο Διάφραγμα (f)
1.4
Ελάχιστο Διάφραγμα (f)
16
Διάμετρος Φίλτρου
67 mm
Εστιακή Απόσταση
35 mm
Βάρος
555 gr
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Σταθεροποίηση Εικόνας
Όχι
Autofocus (AF)
Ναι
3D
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη