Nolan N120-1 Subway 023 Flat Black-Yellow Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06 με Sunvisor
Κράνη Μηχανής

Nolan N120-1 Subway 023 Flat Black-Yellow Κράνος Μηχανής Flip-Up ECE 22.06 με SunvisorΚωδικός: 55327646

Το N120-1 Subway της εταιρείας Nolan είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Συνήθως αποτελεί βολική επιλογή...

Δες όλη την περιγραφή

Το N120-1 Subway της εταιρείας Nolan είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Συνήθως αποτελεί βολική επιλογή για ανθρώπους που κάνουν καθημερινά πολλές, μικρές μετακινήσεις με αρκετές στάσεις.

Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 435,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 435,00 €

Περιγραφή

Το N120-1 Subway της εταιρείας Nolan είναι ένα flip-up κράνος, ευρέως γνωστό και ως “σπαστό” ή "ανοιγόμενο" καθώς μπορεί να ανέβει το μπροστινό μέρος του κράνους. Συνήθως αποτελεί βολική επιλογή για ανθρώπους που κάνουν καθημερινά πολλές, μικρές μετακινήσεις με αρκετές στάσεις.

Περιστροφή του Chin Guard προς τα πίσω

Με την καινοτόμο περιστροφή του προστατευτικού πηγουνιού προς τα πίσω, μπορείτε να το μετακινήσετε αβίαστα στην πίσω θέση. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός παρέχει την ελευθερία ενός κράνους ανοιχτού προσώπου, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την ευελιξία ενός κράνους full-face, όλα με μια απλή κίνηση ανάποδης.

Σύστημα ανοίγματος διπλής δράσης

Απολαύστε την ευκολία του συστήματος ανοίγματος προστατευτικού πηγουνιού Dual Action. Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ότι μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε ομαλά το προστατευτικό του πηγουνιού, προσαρμόζοντας τις ανάγκες σας στην οδήγηση με ακρίβεια και απλότητα.

LPC - Liner Positioning Control

Προσαρμόστε την εφαρμογή του κράνους σας στην τελειότητα. Αποκτήστε μια άνετη εφαρμογή που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία οδήγησης, ανεξάρτητα από την απόσταση.

N-Com Ready

Μείνετε συνδεδεμένοι και διασκεδάστε στα ταξίδια σας με δυνατότητα για τοποθέτηση N-Com. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με συστήματα επικοινωνίας, επιτρέποντάς σας να παραμένετε σε επαφή με άλλους αναβάτες, να ακούτε μουσική ή να έχετε εύκολη πρόσβαση στην πλοήγηση GPS.

Υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον: Το

To N120-1 δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα με οικολογικά βιώσιμα υφάσματα. Μπορείτε να οδηγείτε με τη σιγουριά ότι το κράνος σας όχι μόνο σας προστατεύει, αλλά και συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

​Σύστημα αυτόματης ανάκλησης

Το κράνος διαθέτει σύστημα αυτόματης ανάσυρσης, παρέχοντας άνεση και ευκολία κατά την προσαρμογή του αντηλιακού VPS στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Κατασκευαστής

Nolan (Κράνη Μηχανής)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KR522185
Τύπος
Flip-Up
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Polycarbonate
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Microlock
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό, Υποδοχή για Γυαλιά
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Ready

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη