Catan Console Edition PS5 Game
PS5 Games

Catan Console Edition PS5 GameΚωδικός: 55552288

Παίξτε το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του CATAN στην κονσόλα! Αποκτήστε πόρους, κατακτήστε νέες στρατηγικές και χτίστε τους οικισμούς σας σε ένα ταμπλό που ζωντανεύει. Προκαλέστε τους φίλους σας στο σαλόνι...

Δες όλη την περιγραφή

Παίξτε το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του CATAN στην κονσόλα! Αποκτήστε πόρους, κατακτήστε νέες στρατηγικές και χτίστε τους οικισμούς σας σε ένα ταμπλό που ζωντανεύει. Προκαλέστε τους φίλους σας στο σαλόνι σας ή παίξτε ενάντια στην έξυπνη και δυναμική τεχνητή νοημοσύνη για να γίνετε ο νικητής Catanian, και στη συνέχεια μεταφέρετε αυτές τις δεξιότητες στο...

Δες όλη την περιγραφή
19,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 18,40 €

Περιγραφή

Παίξτε το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του CATAN στην κονσόλα! Αποκτήστε πόρους, κατακτήστε νέες στρατηγικές και χτίστε τους οικισμούς σας σε ένα ταμπλό που ζωντανεύει. Προκαλέστε τους φίλους σας στο σαλόνι σας ή παίξτε ενάντια στην έξυπνη και δυναμική τεχνητή νοημοσύνη για να γίνετε ο νικητής Catanian, και στη συνέχεια μεταφέρετε αυτές τις δεξιότητες στο διαδίκτυο με πλήρη συμβατότητα cross-play!

Γοητευμένοι από την ευκαιρία και την υπόσχεση μακρινών πλούτων, εσείς και μια ομάδα ομοϊδεατών τυχοδιωκτών εγκαταλείπετε την πατρίδα και τα προς το ζην για να ανακαλύψετε νέους τόπους. Μετά από ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι, γεμάτο κινδύνους και δυσκολίες, φτάνετε στις ακτές μιας πλούσιας γης, ανέγγιχτης από την ανθρωπότητα και άφθονης σε πόρους.

Αλλά δεν είστε οι πρώτοι που πατάνε το πόδι τους σε αυτό το νέο νησί, υπάρχουν και άλλοι που ψάχνουν να ευδοκιμήσουν - και να επιβιώσουν. Καλώς ήρθατε στο CATAN!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Board, Miscellaneous
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
23/02/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Console

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη