Eni Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου I-Sint Tech 0W-30 4lt
Λάδια Αυτοκινήτου

Eni Συνθετικό Λάδι Αυτοκινήτου I-Sint Tech 0W-30 4ltΚωδικός: 55602357

Λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να πληροί τις απαιτήσεις λίπανσης για κινητήρες GM, που απαιτούν λιπαντικά για μεγάλα διαστήματα αντικατάστασης (LL -...

Δες όλη την περιγραφή

Λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να πληροί τις απαιτήσεις λίπανσης για κινητήρες GM, που απαιτούν λιπαντικά για μεγάλα διαστήματα αντικατάστασης (LL - Long Life) σύμφωνα με τις προδιαγραφές: GM-LL-A-025 ή GM-LL-B-025

40,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 40,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 40,00 €

Περιγραφή

Λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να πληροί τις απαιτήσεις λίπανσης για κινητήρες GM, που απαιτούν λιπαντικά για μεγάλα διαστήματα αντικατάστασης (LL - Long Life) σύμφωνα με τις προδιαγραφές: GM-LL-A-025 ή GM-LL-B-025

Κατασκευαστής

Eni (Λάδια Αυτοκινήτου)

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Συνθετικό
Χωρητικότητα
4 lt
Ιξώδες
0W-30
Για Κινητήρες Diesel
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Stefanos_Attikos
    5
    20 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 1 lt

    Aν και φέρεται να είναι "αυτοκινητιστικό" λάδι, είναι το προτεινόμενο από την Piaggio για το Medley 125 και 150. Μου κάνει εντύπωση που δεν κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά. Φαίνεται πως είτε το μονοπωλούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, είτε οι χρήστες το έχουν προσπεράσει, χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο λάδι με αντίστοιχες προδιαγραφές (ποιο άραγε;) ή ίσως και κάποιο "σκουτερίστικο" λάδι όπως το Castrol Power 1. Η τελευταία περίπτωση βέβαια φαντάζει απαγορευτική. Τώρα, σχετικά με το λιπαντικό της Eni να πω ότι δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο στο δικό μου Medley ώστε να κάνω σύγκριση, ούτε είχα μέχρι πρότινος εμπειρία από σκούτερ γενικώς. Πάντως ο κινητήρας ακούγεται να δουλεύει άνετα, σχετικά αθόρυβα και ικανοποιητικά για 125cc. Ίσως να τσιμπάει περίπου 30-40 ml ανά 1000 km, δεν είμαι σίγουρος, θα κάνω επανειλημμένες μετρήσεις. Όμως ακόμα κι έτσι να είναι, θεωρείται φυσιολογικό για τόσο λεπτό λάδι. Η τιμή που το βρήκα ήταν 13 ευρώ.
    Update 16/4/2019. Πριν λίγες μέρες ο μηχανικός έκανε αλλαγή λάδια - φίλτρο, βάζοντας στο μηχανάκι το εν λόγο λιπαντικό λέγοντάς μου όμως ότι πλέον η Piaggio προτείνει και ένα αντίστοιχο λιπαντικό της Castrol. Δεν είμαι σίγουρος για το ποιο είναι το λιπαντικό αυτό, ούτε κι ο μηχανικός μου γνωρίζει ακόμα. Πιθανότατα είναι κάποιο της σειράς Castrol Edge FST. Προσοχή όμως γιατί κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο με 0W30 και λογικά μόνο ένα είναι το κατάλληλo. Αν κάποιος μάθει ας ενημερώσει το κοινό.
    Update 2/6/2021. (Σύγκριση Eni με Castrol) Πάει μια εβδομάδα που έβαλα πάλι το Eni. Το ίδιο είχα βάλει και τον Δεκέμβρη μετά από δυο - τρεις φορές που έβαλα το Castrol Edge Proffessional FST 0W-30. Αμφότερα τα λιπαντικά έδειξαν να φροντίζουν άψογα τον κινητήρα του Medley, παραδόξως όμως, αν και fan της Castrol, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι με το Eni i-Sint Tech 0W-30 λειτουργεί ελάχιστα πιο αθόρυβα ο κινητήρας και η κατανάλωση βενζίνης είναι μικρότερη κατά 2%. Τσίμπημα λαδιού σχεδόν μηδενικό και με τα δύο λιπαντικά.
    Update 5/10/2023. Η ετυμηγορία: Πεντέμιση χρόνια, 45000 χιλιόμετρα και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω διαφορετικό λάδι στο Medley μου. Πλέον αλλάζω κάθε 7500 χιλιόμετρα άφοβα. Αμελητέα κατανάλωση λαδιού και ευτυχισμένος κινητήρας.
    Συμβουλή: Αλλάζετε λάδια τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο (αναλόγως χιλιομέτρων) και ιδανικά τον μήνα Ιούνιο.

    • Θα το αγόραζα ξανά
    • Ομαλότητα λειτουργίας κινητήρα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη