Ποτήρια

Romimex Ποτήρι για Λευκό Κρασί από Μέταλλο σε Ασημί Χρώμα 1τμχΚωδικός: 56291898

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Romimex, το οποίο είναι ιδανικό για λευκά κρασιά. Είναι στενό ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του κρασιού όσο το δυνατόν στα επιθυμητά επίπεδα, ενώ παράλληλα το στόμιο του είναι στενό για να λειτουργεί ως συλλέκτης αρωμάτων και να πολλαπλασιάζει την ένταση τους. Μπορείτε να το πιάσετε κατευθείαν από το σώμα του, καθώς τα...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Ασημί
104,08
ΠαράδοσηΤετ, 30 Οκτ - Τρί, 19 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 104,08 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 65,64 €

  2. 104,08 €

Περιγραφή

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Romimex, το οποίο είναι ιδανικό για λευκά κρασιά. Είναι στενό ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του κρασιού όσο το δυνατόν στα επιθυμητά επίπεδα, ενώ παράλληλα το στόμιο του είναι στενό για να λειτουργεί ως συλλέκτης αρωμάτων και να πολλαπλασιάζει την ένταση τους. Μπορείτε να το πιάσετε κατευθείαν από το σώμα του, καθώς τα είδη κρασιού στα οποία απευθύνεται δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από τη θερμοκρασία.
• Κατασκευάζεται από μέταλλο το οποίο ανθεκτικό, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία πολύ μοντέρνα αισθητική επιλογή. Καθαρίζεται εύκολα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να προχωράτε σε αφαλάτωση, καθώς κάθε μεταλλικό σκεύος που έρχεται σε επαφή με υγρά έχει την τάση να συσσωρεύει άλατα.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Ασημί
Είδος
Λευκού Κρασιού
Κολωνάτο
Όχι
Υλικό
Μεταλλικό
με Καλαμάκι
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη