Ad
Soroci Calming Organic Rice Ενυδατικό Essence Προσώπου 30ml
Serum

Soroci Calming Organic Rice Ενυδατικό Essence Προσώπου 30mlΚωδικός: 56296132

Ο καταπραϋντικός ορός σε μορφή essence προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση ελαστικότητας και θρέψη με 9 φυτικά συστατικά, ιδανικός για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 27,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 27,90 €

Περιγραφή

Ο καταπραϋντικός ορός σε μορφή essence είναι ένα ελαφρύ προϊόν με βάση το νερό που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και ενισχύει την απορρόφηση άλλων προϊόντων. Το συγκεκριμένο essence περιέχει σε συμπυκνωμένη μορφή 9 διαφορετικά ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης για την βέλτιστη ενυδάτωση και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Αυτή η φόρμουλα διεισδύει σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο του δέρματος λόγω της εξαιρετικά ελαφριάς υγρής φόρμουλας αποτελώντας ένα εξαιρετικά καταπραϋντικό προϊόν. Ιδανικό για ευαίσθητες και με τάση για ερεθισμούς επιδερμίδες. Υποαλλεργικά ελεγμένο.

Αρκούν λίγες μόνο σταγόνες για να δώσουν στο δέρμα σας όλα τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία που χρειάζεται, να αυξήσουν την ελαστικότητα, να μειώσουν τις δυσχρωμίες και να κάνουν το δέρμα σας λαμπερό. Το προϊόν είναι μέρος μιας σειράς προϊόντων που σε συνδυασμό προσφέρουν ισχυρά αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.

Οφέλη

  • Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα
  • Ενισχύει την απορρόφηση άλλων προϊόντων
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Καταπραΰνει ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Μειώνει τις δυσχρωμίες και αυξάνει τη λάμψη
  • Προάγει την αντιγηραντική δράση
  • Προσφέρει ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη
  • Δίνει αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας

Οδηγίες Χρήσης

Μετά την εφαρμογή του toner, εφαρμόστε το essence πάνω από το δέρμα και κάντε απαλό μασάζ για να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτο βήμα περιποίησης για να αναπληρώσει την ενυδάτωση του δέρματος.

Συστατικά

Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Phenyl Trimethicone, Oryza Sativa Germ Extract, Algae Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Biosaccharide Gum-1, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Morus Alba Bark Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Panthenol, Propolis Extract, Prunus Armeniaca(Apricot) Kernel Extract, Sodium Hyaluronate, Ulmus Davidiana Root Extract, Geraniol, Limonene, Linalool

Κατασκευαστής

Soroci (Serum)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Περιοχή Χρήσης
Πρόσωπο
Αμπούλες
Όχι
Booster
Όχι
Δράση
Ενυδάτωση

Ποσότητα

Όγκος
30 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη