EcoHot Bio Luna 108 R Επιδαπέδιο Τζάκι Βιοαιθανόλης Εσωτερικού Χώρου Κόκκινο 108x45x81cm
Τζάκια Βιοαιθανόλης

EcoHot Bio Luna 108 R Επιδαπέδιο Τζάκι Βιοαιθανόλης Εσωτερικού Χώρου Κόκκινο 108x45x81cmΚωδικός: 5634603

Τζάκι βιοαιθανόλης της εταιρείας EcoHot, το οποίο αποτελεί έναν εναλλακτικό αλλά και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, αφού δεν παράγει επιβλαβείς ρύπους, καπνούς, στάχτες και μυρωδιές, γι' αυτόν το λόγο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση καμινάδας. Η βιοαιθανόλη είναι ένα υγρό καύσιμο που παράγεται από διατροφικά ή οργανικά απορρίμματα, και έτσι το τζάκι έχει...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Κόκκινο
  • Μήκος: 108cm
  • Βάθος: 45cm
  • Ύψος: 81cm
780,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Πέμ, 10 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 780,00 €

Περιγραφή

Τζάκι βιοαιθανόλης της εταιρείας EcoHot, το οποίο αποτελεί έναν εναλλακτικό αλλά και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, αφού δεν παράγει επιβλαβείς ρύπους, καπνούς, στάχτες και μυρωδιές, γι' αυτόν το λόγο και δεν χρειάζεται εγκατάσταση καμινάδας. Η βιοαιθανόλη είναι ένα υγρό καύσιμο που παράγεται από διατροφικά ή οργανικά απορρίμματα, και έτσι το τζάκι έχει μικρή περιβαλλοντική επιβάρυνση σε σχέση με τα κλασικά τζάκια.
Τοποθετείται στο δάπεδο και σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε ώστε να θερμαίνει τον χώρο σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στη διακόσμηση του. Είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμείτε, αφού δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα η βιοαιθανόλη είναι ένα πολύ ασφαλές και σχεδόν άοσμο καύσιμο.
Διαθέτει δεξαμενή καυσίμου με χωρητικότητα 3.5 λίτρα, την οποία θα πρέπει να την ανεφοδιάζετε αφού το τζάκι σας έχει σβήσει και έχουν περάσει κάποια λεπτά, ώστε και να κρυώσει. Η θερμική του ισχύς είναι 3.4 kw και μπορεί να ζεστάνει χώρους έως και 34 m².
Σημαντικό πλεονέκτημα του είναι η έλλειψη τακτικής και κοστοβόρας συντήρησης, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι ένα απλό καθάρισμα, ώστε να απομακρυνθούν σκόνες και ακαθαρσίες.

  • Χρώμα: Κόκκινο
  • Μήκος: 108cm
  • Βάθος: 45cm
  • Ύψος: 81cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Επιδαπέδιο
Εσωτερικού Χώρου
Ναι
Εξωτερικού Χώρου
Όχι
Χωρητικότητα Δεξαμενής
3,5 lt
Ισχύς
3,4 kW
Χρώμα
Κόκκινο

Διαστάσεις

Μήκος
108 cm
Βάθος
45 cm
Ύψος
81 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη