Samsung Galaxy Note 4 N910C (32GB)
Κινητά Τηλέφωνα

Samsung Galaxy Note 4 N910C (32GB)Κωδικός: 5663587

Μοντέλο: 2014, Οθόνη: 5.7", Μπαταρία: 3220mAh, Κατασκευαστής: Samsung

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Single
Έτος Κυκλοφορίας
2014
Βάρος
176 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
-
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
1,9 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
4+4
RAM
3 GB
Χωρητικότητα
32 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
5,7 "
Ανάλυση
2560 x 1440 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
-
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
-

Κάμερα

Flash Πίσω Κάμερας
Ναι

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
Micro USB, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
3220 mAh
Αποσπώμενη
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Καρδιακών Παλμών, Πυξίδα, Light Sensor

Διαστάσεις

Μήκος
153,5 mm
Πλάτος
78,6 mm
Πάχος
8,5 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • gi.katanidis
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδια ο,τι και να σας πω ειναι λιγο.......ειναι το καλυτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου τα χρηματα του τα αξιζει 100% κατεχω και το samsung galaxy s7 και εξακολουθω να πιστεβω πως αυτο το θριλικο τηλεφωνο ειναι καλυτερο.... ειναι τελειο για gaming απιστευτα καλη καμερα δεν υπαρχει συγκριση με τιποτα το εχω 3 χρονια και δεν εχει καμια μα καμια βλαβη ειναι παρα πολυ ανθεκτικο μου εχει πεσει παρα πολες φορες και δεν εχει ουτε 1 γρατζουνια το πιο ανθεκτικο τηλεφωνο που ειχα και το καλυτερο οπως προαναφερθηκα ειναι πολυ γρηγορο δεν κολαει ποτε ειναι πραγματικα τελειο φορτιζει σε παρα πολυ γρηγορα γρηγοροτερα απο το galaxy s7 ειναι πραγματικα τελειο σας το προτεινω να το παρετε χωρις καμια αντιριση

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • GPS
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • grig.
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το τηλέφωνο άπλα δεν παίζεται δεν κολλάει με τίποτα δεν ζεσταίνεται η μπαταριά με πολύ χρήση σου βγάζει την μέρα άνετα μέχρι το βράδυ με μέτρια χρήση άνετα 2 μέρες φουλ.
    Η κάμερα πάρα πολύ καλή.
    Αξίζει πάρα πολύ.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • GPS
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsanos.alexis
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόσφατα προχώρησα από Note 3 στο παντοδύναμο Note 4 . Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη . Το gorilla glass 4 στα καλύτερα του αφού το αισθάνεσαι .Το περίβλημα του άψογο αλλά ευαίσθητο σε πτώσεις καθώς χωρίς θήκη σίγουρα θα αποκτήσει σημάδια. Οι ( 8 επεξεργαστές ) 4 Cortex A53 & 4 Cortex A57 αρμονιζονται άψογα και το multitasking δουλεύει άψογα χωρίς κολλήματα. Το δακτυλικο αποτύπωμα πολύ εξυπηρετικό καθώς ησύχασα από τους κωδικούς κλειδώματος της οθόνης. Οι φωτογραφίες τέλειες με ρύθμιση φωτεινότητας για άψογο αποτέλεσμα. Αν έχεις NOTE 3 και όχι μόνο λοιπόν , χωρίς δεύτερη σκέψη προχωράς άνετα στο NOTE 4 .

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • GPS
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • peris.voglis
    2
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    1.5 χρονο που εχω το κινητό αυτο με τα λεφτα που εχω δωσει ειμαι απογοήτευμενος οσο λειτουργεί ειναι κορυφαίο αλλα τι να το κανω που το εχω παει 2 φορες για σερβις γιατι δεν δουλευε η βασικη του λειτουργία να με παίρνουν κ να παιρνω τηλέφωνο ενω ειχε φουλ σημα ενω οταν με επαιρναν εκανε μπιπ μπιπ στους αλλους σε μενα δεν εδειχνε τπτ....κ δυστυχώς μαλλον θα το παω για 3 φορα για σερβις γιατι ζεστενεται παρα πολυ κ ανοιγοκλεινει μονο του κ το ποιο κορυφαιο καθε φορα που το κανει μ μειωνει 5% μπαταρια με αποτελσμα να μ κλεινει τελειος 800 ευρω κινητό κ να εχεις αυτα τα αποτελεσματα κριμα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIANNIS_LYR
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλο κινητο το εχω ενα μηνα . σερφαρω θα παιξω και παιχνιδια θα μιλαω ταυτοχρονα στο τηλεφωνο , Ουδέν κόλημα .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotis.batavanis
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με πολύ λίγα λόγια, είναι το κινητό που σε κακομαθαίνει κάνοντας σχεδόν όλα τα υπόλοιπα να μοιάζουν ψεύτικα ακόμα και σαν αίσθηση στο χέρι!
    Το μέγεθός του συνηθίζεται πολύ γρήγορα και μετά από λίγο καιρό μοιάζει μικρό...!
    Η μπαταρία φορτίζει πολύ γρήγορα και διαρκεί αρκετά με λογική χρήση.
    Οι φωτογραφίες που βγάζει αλλά και τα βίντεο είναι απερίγραπτες για κινητό.
    Το τηλέφωνο γενικότερα είναι πολύ γρήγορο και πρέπει πραγματικά να προσπαθήσεις πολύ για να παρουσιαστεί έστω και ένα μικρό κόλλημα.
    Κάποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν όταν έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 6.0.1 του android αλλά ξεπεράστηκαν σύντομα με updates που έκαναν κάποιες εφαρμογές μιάς και δεν έφταιγε το κινητό αυτό καθεαυτό.
    Το πενάκι είναι επίσης πολύ βολικό και διευκολύνει πολλές εργασίες.
    Το επόμενο κινητό μου θα είναι σίγουρα της σειράς Note ξανά αλλά μόνο όταν η τιμή του γίνει περισσότερο λογική, δηλαδή κοντά στα 500 ευρώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrisofras
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Value for money πρόταση καθώς είναι high end κινητό ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα. Η οθόνη είναι καταπληκτική και η κάμερα είναι μία από τις καλύτερες σε κινητές συσκευές. Το s-pen διασκεδαστικό στην αρχή αλλά όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Το δαχτυλικό αποτύπωμα ακριβές μεν, αλλά το swipe down είναι μια ταλαιπωρία κάθε φορά. Το ηχείο εξαιρετικό, και το πίσω καπάκι αρκετά premium looking. Γενικά αξιόλογη αγορά και θα το πρότεινα σίγουρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mikrasasias70
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια αξιόλογη πρόταση που αξίζει τα λεφτά του στην αγορά. Τέλεια οθόνη και πολύ δυνατή κάμερα ιδίως την ημέρα. Με προβληματίζει λίγο που υπεθερμαίνεται λίγο μετά από χρήση ιδίως ίντερνετ. Αδειάζει κάπως γρήγορα η μπαταρία του. Ταχύτατο και δεν κολλάει με τίποτα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMOS_P_
    5
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά το καλύτερο κινητό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.Το έχω 2 χρόνια και δεν κόλλησε πότε, ούτε το παραμικρό. Μόνο ένα θέμα με την μπαταρία που δν κρατάει τόσο όσο πριν την άλλαξα όμως κ τώρα βγάζει άνετα μια μέρα με φουλ χρηση .Έχει πάρει Android 6.0.1 και πάει σφαίρα μιλάμε για το note 4 n910c πoυ είναι καλύτερο από n910f και το επόμενο κινητό μου θα ειναι note ..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Violet_Lazaridou
    3
    7 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    3 αστερια κ πολλα τ ειναι....το εχω 6 μηνες κ τωρα τελευταια αρχησε να μ κανει κατι περιεγα κολληματα απαραδεκτο για τετοιο κινητο ναυαρχιδα....δυο φορες αναγκαστηκα να βγαλω τι μπαταρια επειδη εχει κολληση γενικα απο τι samsung απογοητευτηκα s4,s5 κ τωρα με το note4... με βλεπω να αλλαζω κ να περνω iphone.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kap.george
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    5 αστέρια γιατί δεν πρόκειται να βρείτε κάτι άλλο παρόμοιο στην αγορά. Το έχω απο το Νοεμβριο του 15 και είναι ο,τι καλύτερο έχω αγοράσει. Εξαιρετική κάμερα ακόμη και εν έτει 2016. Ή μπαταρία δεν ήταν καλή αλλα μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 και καπάκι hard reset μου βγάζει 4 παρά ώρες οθόνη συν 2 παρά ώρες ομιλία με μία φόρτιση. Δεν πήγα στο 5 γιατί δεν είδα σημαντικές διαφορές. Θα παω σίγουρα στο 7 αν δεν κάνει καμία πατάτα ή σαμσουνγκ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoskoio
    1
    7 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τραγικο απλα....δεν ειναι δυνατον απο την πρωτη μερα χρησης κιολας να υπερθερμαινεται και να ανοιγοκλεινει απο μονο του και να πεταει συνεχως εξω την καρτα μνημης...εδωσα 500 ευρω για ενα τραγικο κινητο..καλυτερα να επαιρνα iphone

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xatzis.ko
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα πολύ καλό κινητό! ....Όχι 5 αστέρια απλά για την μπαταρία του ...που θέλει με μέτρια χρήση 2 φορές φόρτιση το 24ωρο! !!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_tez
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Τέλεια οθόνη, πολύ καλή κάμερα και πολύ γρήγορο στις εφαρμογές. Αν δεν είναι πρόβλημα για κάποιον το μέγεθος του, είναι ότι καλύτερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Α.Μάκης
    1
    14 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    29/03/2016 το αγόρασα και 01/04/2016 το πήγα πίσω διότι έκλεινε μόνο του, έκανε συνεχώς restart, έβαζες wifi και συνεχώς έκανε επανασυνδέσεις ενώ τα ρούτερ ήταν δίπλα του, κολλούσε το κουμπί του wifi και το κινητό πάγωνε μέχρι να του τελειώσει η μπαταρία, εκτός κι εάν την έβγαζα εγώ για reset. Το πήγα στο κατάστημα και μου είπαν ότι θα το στείλουν για επισκευή. Μέχρι σήμερα 26/04/2016 έχουν γίνει 2 επισκευές από τα εξουσιοδοτημένα Service της Samsung, μου έβαλαν 2 φορές το λογισμικό ξανά μήπως και δεν είχε κάτσει καλά, μου άλλαξαν και την μπαταρία στις 21/04/2016, και εγώ ακόμα κινητό δεν έχω. Στο κατάστημα από την πρώτη στιγμή που τους είπα να μου το αλλάξουν μου είπαν ότι δεν αλλάζετε παρά μόνον επισκευή!! Μίας ημέρας κινητό!!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos_mpelis
    5
    9 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το κινητό λίγες ημέρες. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά + μιας και πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν αλλά θα σταθώ σε 2 θέματα που προβληματιζουν. Ένα είναι η μπαταρία (καθημερινό φορτισμα ) και δεύτερον το μέγεθος (ή μεταφορά προβληματιζει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Shark_Bot
    1
    7 στους 49 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό για τα λεφτά του ειναι απαράδεκτο. Ειχα το Note 3 για 1 χρόνο.. πολυ ευχαριστημενος απίστευτη συσκευή.. και πηγα εδω και 3 μηνες σε Note 4 ...Το κινητο laggarei απιστευτα.Εφαρμογες και games που στο 3 πήγαιναν σφαίρα στο 4 κολλάνε..Πίστευα οτι στο lollipop θα έφτιαχναν τα πράγματα αλλα δυστυχώς εγιναν χειρότερα. .Απαράδεκτη flagship συσκευή..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostisperdikaris
    5
    19 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοραασα το κινητο τα χριστουγεννα.... Ηξερα γενικα οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο. Αλλα ειναι κατι ανεπαναληπτο. Σχεδον 6αρα οθονη, 4κ βιντεο και τα χρωματα ειναι φανταστικα. Παει σφαιρα.με το 32 gb και με μια sd πραγματικα εισαι ανετοτατος. Σε συγκριση που εκανα με το s6 το δευτερο τρωει κυριολεκτικα τη σκονη. Πολυ ωραια αισθηση.

    Το μονο μ αρνητικο ειναι το καπακι πισω που ειναι leather style και προσωπικα θα μ αρεσε να ειναι λιγο πιο μεταλλο. Αλλα ειναι απλα προσωπικη γνωμη.

    Το συστηνω ανεπιφυλακτα αξιζει τα λεφτα του ολα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christina_Thanou
    5
    39 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω 2 μήνες. Κάνω βαριά χρήση: επεξεργασία πολυμέσων, ταινίες, Wifi, bluetooth, πενάκι, δικτύωση, βιντεολήψεις, φωτογράφιση, βιομετρικές, και γενικά ότι κατεβάσει ο νους. Απόλυτα ευχαριστημένη. Δεν έχει κολλήσει στο παραμικρό. Lagάρισμα ούτε για δείγμα και μάλιστα έχω το μανίσιο λάντσερ της Samsung. Προέρχομαι από αρκετά χρόνια iphone (4s, 5, 5s, 6) και κάπου είδα ότι η Apple μπέρδεψε το μίνιμαλ με τη γύμνια. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα και αν πάθαινε κάτι θα το ξαναγόραζα. Μπαταρία 14 - 18 ώρες φούλ χρήση αλλά α) φορτίζει σε 70 λεπτά και β) είναι αποσπώμενη και με 13 ευρώ πήρα δεύτερη γνήσια της Samsung, έτσι για καβάντζα. Του πέρασα και 128GB SD κι έχω πάνω καμιά δεκαριά ταινίες HD για γούστο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • siriatos1973
    5
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια συσκευη που δε θα κολλησει ποτε καλοφτιαγμενο στιβαρο ευαναγνωστη οθονη πολυ καλη μπαταρια γρηγορη καμερα, για μενα αριστη αγορα για τη δουλεια που το θελω και φυσικα δεν εδωσα 500+ ευρω για να παιζω παιχνιδια!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosclk
    4
    7 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό όντως είναι πολύ καλό το έχω εδώ και 4 μήνες δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο καλύτερο phablet στην κατηγορία του κάποια αρνητικά του είναι σίγουρα η μπαταρία καθώς με την χρήση που του κάνω δεν με βγάζει μια μέρα βέβαια την αντισταθμίζει η γρήγορη φόρτιση που σε τρία τέταρτα το έχει πάει απο 0 στο 85%. Επίσης ακόμα δεν ξέρω αν έκανα καλά που πήρα το 8 πύρινο καθώς έχω την ιδέα ότι οι 4 πύρινες είναι κλειδωμενοι έχω φάει καπια ελάχιστα lug αλλά τπτ το σπουδαίο εξου κ τα 4 αστέρια. Από εκεί κ πέρα για να κλείσω, το κινητό με το πενάκι τα σπάει! Μην το φοβάστε

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George445
    5
    16 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τι να πούμε γιαυτό το phablet? Το καλυτερο τηλέφωνο της αγοράς... άριστο πατάει το iPhone 6 plus κατω για πλάκα... δεν συγκρίνεται με τίποτα με κανένα άλλο τηλέφωνο... όσοι έχουν iPhone και έχουν δώσει τοσα λεφτά τι να πω; μπροστά στο note 4 είναι μηδέν.. είναι σαν να συγκρινεις φεραρι με φιατ... τι να λέμε τώρα.. οθόνη? 2κ ανάλυση με 16 εκατομμυρια χρωματα..5,7 ολοκληρες ιντσες 16 megapixels καμερα..δέχεται καρτες micro sd έως 128 gb.. μπαταρία μέτρια.. κατα τ αλλά το κηνιτο είναι όχι ενα απ τα καλυτερα... το καλυτερο μακράν της αγοράς με μεγάλη διάφορα.. έχω το οχταπυρινο κ πραγματικα είναι τέλειο..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MAKIS_LABROY
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άπλα το κινητό είναι τούμπανο έχει τα πάντα,είναι σαν να έχω έναν υπολογιστή στα χέρια μου και πάντα και παντού μαζί μου.Δεν κολαει πουθενά και με κανέναν τρόπο με πολύ βάρια χρήση(παιχνίδια κτλ).Κάμερα και video η καλύτερη από όλα τα κινητά,είχα i-phone και lg g2.Αν διαθέτεται αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος...Θα το αλαζα μόνο με το note 5

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimceram1970
    4
    15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το οκταπύρηνο μοντέλο και είμαι πολύ ευχαριστημενος !
    Στα θετικά :
    Σχεδιασμός ,οθόνη,s pen, otg support,φοβερή κάμερα και βίντεο.
    Αφαιρούμενη μπαταρία και κάρτα μνήμης!
    Επεξεργαστής πολύ καλός!άπειρες δυνατότητες

    Αρνητικά :
    Ζεσταίνεται και τρώει γρήγορα μπαταρία στα παιχνίδια !
    Ηχείο πίσω (αν το έχεις κάτω δεν ακούγεται πολύ καλά ) απουσία ραδιοφώνου!
    Γενικώς αξίζει τα χρήματα του!
    Δούλεψα note 5 και s6 edge plus και δεν εντυπωσιαστηκα!
    Νομίζω το note 4 θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα στην κορυφή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
superman4

μπορει καποιος-ποια να μου απαντηση αν γνωριζει ,αν γινετε να χρησιμοποιησουμε στην θεση της memory cart - 2ρη sim?

kostas.mpalogiannis.1

οχι δεν γινεται αυτο! μπορεις να παρεις το Νοτε 4 που παιρνει 2 σιμ ομως!

Δες όλες τις ερωτήσεις (230)

Είδες πρόσφατα