Weber Master Touch Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι και Ρόδες Μαύρη 57εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

Weber Master Touch Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι και Ρόδες Μαύρη 57εκ.Κωδικός: 6440373

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διάμετρος σχάρας: Ø 57 εκ.
  • Συλλέκτης στάχτης
  • Θερμόμετρο ενσωματωμένο στο καπάκι
  • Δοχείο μέτρησης μπρικετών
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 ημέρες πριν

Περιγραφή

Ψησταριά Master Touch με σύστημα καθαρισμού One-Touch με βαθύ συλλέκτη στάχτης και ενσωματωμένα άγκιστρα εργαλείων για εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία ψησίματος, η εμβληματική ψησταριά kettle συνεχίζει να είναι μια ψησταριά φτιαγμένη για όλους.

Προδιαγραφές

  • Διάμετρος σχάρας: Ø 57 εκ.
  • Υλικό καύσης: Κάρβουνο
  • Θερμόμετρο ενσωματωμένο στο καπάκι
  • Λαβή σώματος από νάιλον ενισχυμένο με ίνες υάλου
  • Με λαβή στο καπάκι
  • Με 2 ανθεκτικούς τροχούς
  • Με 2 άγκιστρα για τα εργαλεία
  • Με 1 ρυθμιστή αέρα
  • Με 2 ράγες κάρβουνου

Χαρακτηριστικά

  • Σχάρα μαγειρέματος από επιμεταλλωμένο ατσάλι
  • Σχάρα κάρβουνων από ατσάλι βαριάς χρήσης
  • Σώμα και καπάκι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση
  • Θερμόμετρο ενσωματωμένο στο καπάκι
  • Κάτω μεταλλική σχάρα
  • Λαβή καπακιού με προστατευτικό θερμότητας
  • Γωνιασμένο άγκιστρο καπακιού στο εσωτερικό του καπακιού της ψησταριάς
  • Βαθύς συλλέκτης στάχτης, ανθεκτικός στη σκουριά
  • Σύστημα καθαρισμού one-touch από επαλουμινωμένο ατσάλι
  • Μονάδα ποδιών με κλιπ με ελατήριο/πείρους ώθησης
  • Περιλαμβάνεται δοχείο μέτρησης μπρικετών

Το καπάκι κάνει την διαφορά

Με το καπάκι κλειστό κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα ψητά σας θα διατηρήσουν τους ζωμούς τους και θα ψηθούν σε λιγότερο χρόνο. Παράλληλα οι απώλειες θερμότητας θα είναι μικρότερες με αποτέλεσμα να έχετε μικρότερη κατανάλωση σε κάρβουνο. Επιπλέον με κλειστό καπάκι ο ζεστός αέρας που κυκλοφορεί στο εσωτερικό της ψησταριάς κάνει πιο έντονη τη χαρακτηριστική μυρωδιά του ψητού στο κάρβουνο που όλοι αγαπάμε στο φαγητό.

Μεγάλη επιφάνεια

Ψησταριά κάρβουνου με μεγάλη επιφάνεια ψησίματος διαμέτρου 57x57 εκατοστών, που θα ικανοποιήσει της απαιτήσεις όλης της παρέας.

Ρόδα είναι και γυρίζει

Έρχεται με δύο ρόδες για εύκολη μετακίνηση για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την αλλάξετε σημείο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Παράλληλα στο κάτω μέρος υπάρχει μικρό ραφάκι για να αποθηκεύεται ή στερεώνεται τα εξαρτήματα ψησίματος.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Ο συλλέκτης στάχτης συλλαμβάνει τη στάχτη και τα μικρά κάρβουνα. Στη συνέχεια αφαιρείται και αδειάζεται μόνο η στάχτη, ώστε να μην υπάρχουν κάρβουνα κρυμμένα μέσα στη στάχτη.

Μαζέψτε με λίγες μόνο κινήσεις τη στάχτη μετά την ολοκλήρωση του ψησίματος σας. Με τo σύστημα συλλογής στάχτης όλη η στάχτη αδειάζει στον ειδικό δίσκο και κάνει τη συλλογή της παιχνίδι.

Κατασκευαστής

Weber

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
με Καπάκι
Χρώμα
Μαύρο

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Ναι
Φορητή
Όχι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Όχι
με Σούβλα
Όχι
Καπνιστήρι
Ναι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
57 εκ.
Πλάτος
57 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 8
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Vassilis_Koronis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω από το 2009. Την έχω έξω με την κουκούλα της. Δοκίμασα ότι σχεδόν υπάρχει σε απλές και φθηνές εκδοχές της. Καμία δεν βγάζει τα κρέατα τόσο ζουμερά σαν αυτή. Ακριβή αλλά αξίζει. 10 χρόνια και είναι σαν καινούρια με πάρα πολλή χρήση. Σίγουρα κάνεις απόσβεση αφού θα έχεις αγοράσει ένα κάρο από τις άλλες....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • masterchr
    5
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η ψησταριά αλλάζει το bbq και το ανεβάζει σε άλλο επίπεδο. Το "κάπνισμα" στα κρέατα είναι εξαιρετικό αφήνοντας τα ζουμερά και με φοβερή γεύση. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε μόνο μπρικέτες weber ή kingsford. Αν και κοστίζουν περισσότερο το αποτέλεσμα δικαιολογεί το κόστος...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Affenzeller
    5
    32 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν γράφω αξιολογήσεις συχνά, αλλά μόνο εάν ένα προϊόν με έχει πείσει. To WEBER Master Touch εκπλήρωσε όλα τα γούστα που ήθελα να βγάλω βλέποντας βιντεάκια για BBQ στο youtube. Ιδανικό για έμμεσα και άμεσα ψησίματα καθώς και καπνίσματα. Για τους μερακλήδες του είδους είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί δεόντως και θα δώσει χαρά και γεμάτα τραπέζια για πολλάααα χρόνια.

    Φυσικά οποιοσδήποτε σκοπεύει να αγοράσει αυτό το γκρίλ να έχει στο μυαλό του τα εξής:
    1) Το WEBER βγάζει κανονικότατα καπνό κατά το ψήσιμο λιπαρών κρεάτων/ψαριών, ειδικά όταν ψήνεις επάνω στα κάρβουνα. Όταν ψήνεις έμμεσα (απέναντι από τα κάρβουνα) ο καπνός είναι σχεδόν μηδαμινός.
    2) Σε πολυκατοικία (όπως στην περίπτωση μου) μπορεί να δημιουργήσει θέμα με τους γείτονες, και να περιορίσει τα μαγειρέματα στις εποχές που έχει κρύο και οι μπαλκονόπορτες είναι κλειστές. Άντε βία και 4-5 αραιά μαγειρέματα το καλοκαίρι εφόσον οι γείτονες είναι υπομονετικοί και κερνάς κανά μεζέ.
    3) Στους μερακλήδες που ονειρεύονται briskets μαγειρεμένα low and slow 12ωρα, με το WEBER θα πρέπει να κάνουν ένα συμβιβασμό και θέλει πιο πολύ προσοχή στον έλεγχο των θερμοκρασιών, εξαιτίας της ελαφριάς κατασκευής. Με λίγο προσοχή όμως μπορεί να γίνει η δουλειά.
    4) Εάν έχεις διαθέσιμα 3 φορές τα χρήματα του WEBER και μπόλικο μεράκι προτείνω με τα 1000 kamado (ceramic grill). Αλλά επειδή, ούτε τα χρήματα είναι για ξόδεμα, ούτε ο διαθέσιμος χρόνος ποτέ αρκετός για να δικαιολογεί το πολύ υψηλό κόστος του kamado, WEBER και πάλι weber.

    Καλά μαγειρέματα σε όλους!

    PS. Για εσένα μερακλή που θες να πάρεις WEBER, αλλά δεν είσαι σίγουρος, εάν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για μία ψησταριά....μάντεψε.....ΑΞΙΖΕΙ!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Randay
    5
    22 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω κανα 6μηνο τώρα και ψήνω/καπνίζω κρέατα πάνω σε λεωφόρο...
    Η ποιότητα είναι εκπληκτική και αν κάνετε μεγάλα καπνίσματα 12-24 ώρες, το one touch είναι μονόδρομος για να μην κλείνουν οι αεραγωγοί.

    Τα εξαρτήματα που έχει για το GBS είναι πολύ χρήσιμα για να τελειοποιείται το κρέας, μαντεμενιες σχάρες για τσιγαρισμα, πέτρες για πίτσα, δοχείο για muffins κλπ αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!

    Την είχα βρει σε προσφορά 290 εκτός Skroutz και την πήρα αμέσως.
    Αν θέλετε άκαπνη λύση για μέσα στην πόλη είναι τέλεια, με την προϋπόθεση ότι οι γείτονες σας δεν σας έχουν στο μάτι και δεν κοιμούνται 3 μέτρα από το μπαλκόνι που την έχετε τοποθετημένη.

    Επίσης θα σας συνιστούσα και μπρικετες, ξύλα καπνίσματος της ίδιας εταιρίας, ακριβές αλλά αξίζουν σε σχέση με τις φτηνιάρικες που έχουμε στα σούπερ μάρκετ στη Ελλάδα, αν είστε τυχεροί να ξέρουν τι είναι οι μπρικετες.

    Τις ανάβετε με ένα φτηνό πιστόλι θερμού αέρα, άκαπνα και είστε κομπλέ, αν είστε άνετοι από θέμα καπνού σας συνηστω το Weber chimney starter. Άριστο επίσης και κάνει τέλεια κάρβουνα σε 20 λεπτά χωρίς χημικά κατάλοιπα από παραφυνη.

    Το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσα να βρω είναι η θέση του θερμομέτρου.
    Για όλες τις τεχνικές ενδείκνυται να είναι απέναντι από την θέση που είναι, ακριβώς πάνω στον εξαερισμό δηλαδή. Βέβαια αν πιάνουν τα χέρια σας κάνετε μια τρύπα και βάζετε ένα ή ακόμα καλύτερα αγοράζετε ένα ψηφιακό διπλό για έλεγχο θαλάμου και κρέατος, αν θέλετε την γνώμη μου εγώ τα έκανα και τα 2. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι παρά πολύ σημαντικός γιατί σκεφτείτε ότι λειτουργεί σαν φούρνος με το καπάκι κλειστό.

    Αν είστε μερακλήδες στο ψήσιμο και θα την χρησιμοποιείται συχνά, προτιμήστε την.
    Αν την θέλετε για 2-3 ψησίματα τον χρόνο κοιτάξτε κάτι πιο οικονομικό καλύτερα όπως το παρόμοιο μοντέλο της Landmann αν θυμάμαι καλά, το οποίο είναι γύρω στα 150.

    Τα ρέστα μου και καλές αποφάσεις, κύριοι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημήτρης Πασσαδέλλης
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ξεχνάς ό,τι γνωρίζεις περί του ψησίματος στα κάρβουνα! Μόλις "γνωριστείς" με το προϊον,οι υπόλοιπες ψησταριές σου φαίνονται πρωτόγονες έως και αστείες!
    Καλά ψησίματα λοιπόν!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Unwanted
    5
    29 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον αυτη η ψησταρια ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις σε καποιον που γουσταρει και εχει μερακι για φαι στα καρβουνα.

    O ιδρυτης της ψησταριας George Stephen to 1952 εφτιαξε μονος του την πρωτη κλειστη ψησταρια γιατι ηθελε να ψηνει τις πιο ζουμερες μπριζολες και τα πιο νοστιμα παιδακια για την οικογενεια και τους φιλους του, οποτε και εγω ακολουθω τα βηματα του φανταστικου αυτου ανθρωπου και τον ευχαριστω για την εφευρεση του αυτη.

    Εχει μεγαλη επιφανεια για 8 μπριζολες η 5 κιλα παιδακια,προσοχη τα καρβουνα σας να ειναι μεγαλα σε μεγεθος γιατι εγω εκανα λαθος και εβαλα και μικρα κομματιασμενα με αποτελεσμα να χωρεσουν αναμεσα στα κενα της σχαρας και να πεσουν στο πατο της ψησταριας με αποτελεσμα να φραξουν τις διοδους του αερα με αποτελεσμα να σβησουν τα υπολοιπα καρβουνα λογω ελλειψης οξυγονου!

    Οποτε εχουμε και λεμε αν εχετε μικρα κομματιασμενα καρβουνα,αφου τα πυρωσετε ειτε στο δοχειο εκκινησης ειτε οπου αλλου εχετε πατεντα, βαλτε τα στα δυο μεταλλικα δοχεια που εχει μαζι η συσκευασια της ψησταριας για να μην σας παθετε οτι επαθα αλλιως παιρνετε μεγαλα καρβουνα και δεν εχετε προβλημα.

    Το ψησημο ειναι τοσο ευκολο και τοσο "επαγγελματικο" με το εξωτερικο θερμομετρο βλεπεις ποσο κρατανε τα καρβουνα και ρυθμιζεις την ενταση της θερμοκρασιας κλεινοντας η ανοιγοντας περισσοτερο τις διοδους του αερα τις κατω.

    Σε οσους δεν εχουν δοκιμασει εμμεσο ψησιμο σας το συνιστω ειδικα σε χοντρα κομματια κρεατος,για να μην καουνε βαλτε τα καρβουνα στην μιση σχαρα και βαλτε τα κρεατα στην αλλη μιση σχαρα αλλα οχι πανω απο τα καρβουνα αλλα διπλα, θα παρει περισσοτερη ωρα το ψησιμο αλλα θα βγουν σαν λουκουμια τα κρεατικα και με καπνιστη γευση!
    Φυσικα εχει και παρα πολλα αξεσουαρ που μπορειται να κανετε πιτσες,κοτοπουλα, και οτι αλλο εχετε φαντασια.

    Σε οσες γυναικες βλεπουν την κριτικη αυτη μαζεψτε λεφτα και παρτε το δωρο στον αντρα σας (να ειστε σιγουρες ομως οτι θα ασχοληθει, αλλιως κριμα τα λεφτα) και θα σας δει με αλλο ματι...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • power_gr
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ψησταριά για μια ζωή και όχι για 2-3 χρόνια όπως συνήθως.

    Αν θέλετε μια απλή ψησταρια για μπριζόλες και παϊδάκια, δεν υπάρχει λόγος να δώσετε τα λεφτά.
    Αν θέλετε να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο το bbq, τότε αξίζει 100%

    Ψήνει, μαγειρεύει, φτιάχνει πίτσες, φαγητά, παίρνει wok, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
    Πολύ καλή για καπνισμα και low & slow αμερικάνικο ψήσιμο, σε συνδιασμό με μπρικέτες για περισσότερη διάρκεια αντί κάρβουνου (που δίνει δυνατή φωτιά για λίγη σχετικά διάρκεια).

    Αυστηρά για ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για μαγειρική.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • masimplo
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει πολλές ψησταριές τύπου "γάστρα" αλλά σαν την weber καμιά. Τι σχήμα της επιτρέπει ποιο περίπλοκα ψησίματα αφού "μαγειρεύει" εκτός από το ότι ψήνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να καπνίσετε κρέατα με λίγο προπόνηση και ένα καλό θερμόμετρο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
shatzi

παιδιά ποσό εύκολο είναι με αυτήν την ψησταριά να κοντρολαρεις την θερμοκρασία? δηλαδή πρέπει να βάζεις κάρβουνα να παίζεις με τους αεραγογους κλπ

masterchr

Καλό είναι να μην ανοίγετε συνέχεια το καπάκι. Άρα η ρύθμιση γίνεται με τους αεραγωγούς επάνω και κάτω. Με ανοικτούς αυξάνεται η θερμοκρασία. Αν θέλετε ψήσιμο για ώρες υπάρχει και η κυκλική κατανομή μπρικέτας σε σειρές. Οι weber αποδίδουν καλύτερα με μπρικέτες...

stamatisd7

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σίγουρος ότι αξίζει 100% τα λεφτά της! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την ασφάλεια... Είναι ασφαλές και υγιεινό να ψήνεις με κλειστό καπάκι? Θεωρώ ότι όλα τα δηλητηριώδη και καρκινογόνα αέρια που παράγει το κάρβουνο κατά την καύση του, εγκλωβίζονται και ποτίζουν το κρέας...ισχύει αυτή η άποψη?
Πραγματικά είναι το μόνο που με κρατάει για να μην την αγοράσω!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα