Sharkoon QB ONE Mini Tower Κουτί Υπολογιστή Μαύρο
Κουτιά Υπολογιστών

Sharkoon QB ONE Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροΚωδικός: 7107478

Το QB ONE είναι μια συμπαγής θήκη υπολογιστή mini-ITX, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα. Ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας μπορεί να συμπληρωθεί με δύο ακόμη προαιρετικούς ανεμιστήρες....

Δες όλη την περιγραφή

Το QB ONE είναι μια συμπαγής θήκη υπολογιστή mini-ITX, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα. Ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας μπορεί να συμπληρωθεί με δύο ακόμη προαιρετικούς ανεμιστήρες. Εναλλακτικά, υπάρχει αρκετός χώρος για καλοριφέρ. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει αρκετός χώρος για όλα τα άλλα εξαρτήματα. Ακόμα και τα συμβατικά τροφοδοτικά ATX θα...

Δες όλη την περιγραφή
52,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 52,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 55,60 €

  2. 54,20 €

  3. 53,50 €

  4. 54,08 €

  5. 58,09 €

  6. 52,90 €

  7. 58,45 €

  8. 51,53 €

  9. 59,42 €

  10. 54,03 €

  11. 54,30 €

  12. 56,32 €

  13. 54,28 €

  14. 61,40 €

  15. 54,98 €

  16. 57,43 €

  17. 51,08 €

  18. 58,94 €

  19. 58,94 €

  20. 53,60 €

  21. 58,94 €

  22. 67,85 €

  23. 55,14 €

  24. 52,36 €

  25. 69,27 €

  26. 61,10 €

  27. 58,94 €

  28. 56,98 €

  29. 53,10 €

  30. 54,44 €

  31. 63,00 €

  32. 55,90 €

  33. 57,83 €

  34. 55,84 €

  35. 65,99 €

  36. 65,99 €

  37. 55,50 €

  38. 57,76 €

Περιγραφή

Το QB ONE είναι μια συμπαγής θήκη υπολογιστή mini-ITX, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα. Ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας μπορεί να συμπληρωθεί με δύο ακόμη προαιρετικούς ανεμιστήρες. Εναλλακτικά, υπάρχει αρκετός χώρος για καλοριφέρ. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει αρκετός χώρος για όλα τα άλλα εξαρτήματα. Ακόμα και τα συμβατικά τροφοδοτικά ATX θα χωρέσουν μέσα. Ο διακριτικός σχεδιασμός θα βρει εύκολα τη θέση του σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Κομψά συμπαγές

Το QB ONE έχει διαστάσεις μόλις 36,8 x 22,5 x 18 cm και είναι επομένως κατάλληλο για φορητή χρήση ή για εξοικονόμηση χώρου. Ο κομψός, διαχρονικός σχεδιασμός επιτρέπει στη θήκη να ταιριάζει σε οποιαδήποτε κατάσταση γραφείου ή να χρησιμοποιείται ως υπολογιστής πολυμέσων στο σαλόνι.

Γυρίστε τα πράγματα ανάποδα

Ο πρακτικός σχεδιασμός του QB ONE επιτρέπει τη χρήση της θήκης είτε οριζόντια είτε κάθετα. Συνεπώς, η θήκη μπορεί να χωρέσει ακόμη και στην πιο μικρή θέση.

Βέλτιστη ροή αέρα

Ένας ανεμιστήρας 120 mm είναι ήδη προεγκατεστημένος στο επάνω μέρος. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης ενός επιπλέον ανεμιστήρα. Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθεί ένα ψυγείο 240 mm, εάν προτιμάται ένα σύστημα ψύξης με νερό. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορεί να εγκατασταθεί ένας ανεμιστήρας 80 mm στο πίσω μέρος. Τα ενσωματωμένα φίλτρα σκόνης προστατεύουν τα εγκατεστημένα εξαρτήματα από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Διάφορες δυνατότητες εγκατάστασης

Το QB ONE προσφέρει χώρο για όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα με τον έξυπνο σχεδιασμό του για την οργάνωση του χώρου. Μια κάρτα γραφικών διπλής υποδοχής με μήκος έως 31,5 mm καθώς και ένα τροφοδοτικό ATX θα χωρέσουν στο εσωτερικό της. Η χρήση τροφοδοτικών SFX θα προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο. Επιπλέον, υπάρχει χώρος για δύο σκληρούς δίσκους 3,5" ή δύο SSD 2,5". Εάν δεν απαιτείται ανεμιστήρας στο πίσω μέρος της θήκης, τότε υπάρχει περισσότερος χώρος για έναν ακόμη SSD 2,5".

Γρήγορη σύνδεση για περιφερειακά

Το QB ONE διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 και δύο θύρες USB 2.0. Για την εύκολη χρήση ακουστικών, η θήκη διαθέτει επίσης δύο θύρες ήχου. Οι θύρες είναι πάντα σε απόσταση αναπνοής, είτε η θήκη έχει τοποθετηθεί οριζόντια είτε κάθετα.

Κατασκευαστής

Sharkoon

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος
Mini Tower
Συμβατές Μητρικές
Mini ITX

Διαστάσεις

Ύψος
180 mm
Πλάτος
225 mm
Βάθος
368 mm
Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
315 mm
Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
150 mm

Θέσεις Συσκευών

Εσωτερικές Θύρες 3.5''
1
Εσωτερικές Θύρες 2.5''
1

Θέσεις Ανεμιστήρων

Πίσω Θέσεις
1
Άνω Θέσεις
2

Δυνατότητες

Συνδεσιμότητα
Audio, Microphone, USB 2.0, USB 3.0
Gaming
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • antvamvakas

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πρώτη φορά που φτιάχνω mini itx pc for gaming. Λοιπόν το κουτί δεν με δυσκόλεψε καθόλου έχει πολύ καλή ροή αέρα χώρο για υδρόψυξη απίστευτα χαμηλή τιμή σε σύγκριση με αλλα, έχει φίλτρα αέρα παντού, χώρεσε άνετα την καρτα γραφικών τρεις ssd και έχει χώρο και για ψυκτρα μέχρι 150mm. Προτείνεται ανεπιφύλακτα…

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris Alexandris
    5
    23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συνοπτικά, σε αυτά τα λεφτά είναι το πιο vfm sff case αυτή τη στιγμή.

    Αναλυτικά: Έχοντας ψύχωση με τα sff cases, έχω πάρει και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά. Σε αυτά τα λεφτά, ανταγωνιστές είναι το Cougar qbx, το Coolermaster Elite 110 και άλλο ένα Sharkoon, το zone C10. Και τα 3 πάσχουν στο κομμάτι του airflow. Ειδικά το QBΧ.

    Το qb one, έχει διάτρητα panels και στις 5 πλευρές, όλα με dust filters. Είτε πας για budget build, είτε για πιο high-end parts, το κουτάκι αυτό δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Μεγάλο συν το ότι δεν έχει tempered glass και έτσι το κουβαλάω άνετα μέσα σε ένα μικρό σάκο χειρός.

    Στο δια ταύτα, αυτά που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι τα εξής:
    ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - Αν έχεις gpu με 3 ανεμιστήρες (που είναι μεγάλη σε μήκος), θα σε δυσκολέψουν τα cages για HDD/SSD. Εγώ με την Nitro+ 5700xt που είναι θηρίο, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να την χωρέσω, σε σημείο που φοβήθηκα πως της έκανα ζημιά. Επειδή λοιπόν δεν χρησιμοποιώ HDD, έκοψα τo cage και χωράνε τα πάντα πλέον. Με dual fan GPU δεν έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως, όπως με την Rx 580 nitro μου. Αν το έχετε να κάθεται με την κάρτα από την κάτω μεριά, βάλτε λίγο πιο ψηλά ποδαράκια και η κάρτα θα πέσει έως 5 βαθμούς.

    ΤΡΟΦΟΔΙΤΙΚΟ - Δοκίμασα και με SFX (sf750) και με modular ΑΤΧ (Μ12 ΙΙ Evo). Αν έχεις μικρή κάρτα γραφικών είσαι μια χαρά με ΑΤΧ τροφοδοτικό, ακόμα και non-modular. Οι μεγάλες κάρτες θα δυσκολέψουν πολύ την τακτοποίηση των καλωδίων στα non-modular PSU's.

    ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ - Ιδανικά για αυτό το κουτί, θέλεις top flow cpu cooler (πχ big shuriken 3, big quiet shadow rock κτλ) και αυτό για να εκμεταλλευτείς τους 2 ανεμιστήρες στο πλαϊνό πάνελ ως intakes. και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Από tower coolers, παρόλο που δεν είναι στα σπεκς, χωράει η cryorig H7, η arctic 34 eSports duo και η Cm 212 Evo. OΜΩΣ, σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να αλλάξεις φορά τους ανεμιστήρες, δηλαδή να τραβάει αέρα από την πίσω πλευρά και να να κάνει exhaust προς το εμπρός μέρος. Αυτό γιατί αν έχεις κανονικό προσανατολισμό, ο ζεστός αέρας πέφτει πάνω στην ορισω πλευρά του case, όπου δεν υπάρχουν αρκετά cutouts, επειδή έχει μόνο τις τρύπες για 80mm fan. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα o ζεστός αέρας να μη φεύγει όλος προς τα έξω και να ανεβαίνει η θερμοκρασία, ακόμα και σε idle. Τώρα το έχω όπως είπα παραπάνω, με την Η7 push/pull και ένα φαν ως exhaust στο πλαϊνό. ο 3700Χ είναι idle στους 34 και load 75. Αυτές είναι ιδανικές θερμοκρασίες, ειδικά για sff είναι ονειρικές.

    AIO - Η μόνη επιλογή που έχει νόημα εδώ, είναι 240mm AIO. Αν την έχεις να βάζει αέρα στο κουτί, σου ανεβάζει θερμοκρασίες από όλα τα υπόλοιπα. Αν την έχεις να βγάζει αέρα, θα σου γεμίζει σκόνες τα πάντα, μιας και θα έχεις negative pressure.

    FANS - To πίσω φανάκι μην το βάλετε, δεν έχει κανένα νόημα, εκτός αν είναι noctua ή bequiet 80mm που όντως κάνει δουλειά και δε σου παίρνει τα αυτιά. Στα πλαϊνά, επειδή είναι και τα φίλτρα πολύ πυκνά, αν έχετε low end fans, θα κάνουν θόρυβο. Ιδανική επιλογή, αθόρυβα και οικονομικά είναι τα P12 της Arctic. Έχω silent wings 3 τώρα και δεν ακούω τίποτα, αλλά είναι πανάκριβα.

    BUILD QUALITY - Μιλάμε για case των 45 ευρώ που τα κάνει όλα. η κατασκευη είναι ποιοτικότατη και παράλληλα παραμένει ελαφρύ. μου έχει πέσει κάτω και δε στραβωσε τίποτα. Αν θα έπρεπε να αναφέρω ένα παράπονο, το power button είναι λίγο flimsy. Όμως σε αποζημιώνει με τις 4 usb στο μπροστινό πάνελ (2 usb3 + 2 usb3)

    Συμπέρασμα; Για μένα δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία SFF κάτω των 100 ευρώ. Και αυτό μέχρι πρόσφατα, που κυκλοφόρησε το NR200P της Coolermaster που έχει τα πάντα, σε ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Το κορυφαίο για μένα ήταν το Phanteks Evolv Shift, αλλά μιλάμε για 3πλή τιμή και αρκετούς περιορισμούς, όπως και μεγαλύτερο μέγεθος.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannisblest

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μία χαρά κουτάκι. Λίγο πιο μεγάλο ουσιαστικά από κάτι του πανάκριβου στο ίντερνετ. Χωράει ψυκτρα επεξεργαστή μέχρι 135μμ με το φαν στο πλαϊνό καπάκι η αν μεταφερθεί το φαν στην δίπλα θέση μέχρι και 150μμ

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GSARASLANOGLOU
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    +++Δεχεται full atx και sfx τροφοδοτικο , χωραει υδροψυξη ακομη και 2πλου ψυγειου αρκει να ειναι λεπτος ο ενας ανεμηστηρας το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι χωρεσε 200+mm καρτα γραφικων(gtx 960 g1) χωρις προβλημα.
    +Στιβαρη κατασκευη αλλα σχετικα βαρυ(υλικο κατασκευης σιδερο)
    Με sfx τροφοδοτικο καταφερα να χωρεσω 2 hdd 3,5''+1 hdd 2,5'' στο εμπρος μερος και 1 ακομα 2,5'' πισω.
    Εξαιρετικος εξαερισμος αλλα κακο φιλτραρισμα.φιλτρα διαθετει μονο για εμπρος και κατω
    -Δεν δεχεται dvd και γενικα κανενα εξωτερικο bay 5,25.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος
    • Cable management
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Χώρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Cable management
    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
skorpinakos

Αν χρησιμοποιήσω αποστάτες και μακρύτερες βίδες για την τοποθέτηση του τροφοδοτικού , ώστε να προεξέχει κατά έξω +1,5cm από όσο είναι τώρα , θα εμποδίζει το κλείσιμο του κουτιού η' υπάρχει χώρος κάτω από το καπάκι που κλείνει το front panel ?

Όλα αυτά γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω τροφοδοτικό με μήκος 16cm ενώ ο κατασκευαστής λέει μέχρι 14,5cm

antvamvakas

Πήγαινε καλυτερα με τον κατασκευαστή διοτι αν συναντήσεις προβλημα πρέπει να αγοράσεις ξανά τροφοδοτικό

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Sharkoon QB ONE Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροSharkoon QB ONE Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροSharkoon Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροSharkoon Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροThermaltake Core P100Thermaltake Core P100Chieftec Gaming Cube Κουτί Υπολογιστή ΜαύροChieftec Gaming Cube Κουτί Υπολογιστή ΜαύροLC-Power LC-1530mi Mini Tower Κουτί Υπολογιστή ΜαύροLC-Power LC-1530mi Mini Tower Κουτί Υπολογιστή Μαύρο
από 52,90 €από 49,90 €από 41,11 €από 60,38 €από 37,09 €
ΚατασκευαστήςSharkoonSharkoonThermaltakeChieftecLC-Power
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςMini TowerMini TowerMini TowerCubeMini Tower
Περισσότερα χαρακτηριστικά