Akai Midi Controller MPD-232 σε Μαύρο Χρώμα
Midi Εξοπλισμός Υπολογιστή

Akai Midi Controller MPD-232 σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 7147362

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 16x MPC Pads με ευαισθησία
  • 4 ''τράπεζες'' ήχων σε κάθε PAD
  • 16 προγραμματιζόμενα faders Knobs
  • Τροφοδοσία μέσω USB.
Δες όλη την περιγραφή
255,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 255,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 255,00 €

Περιγραφή

USB/MIDI Pad controller. 16x MPC Pads με ευαισθησία. 4 ''τράπεζες'' ήχων σε κάθε PAD , 64 ήχους σε συνολικά, 16 προγραμματιζόμενα faders Knobs REW, FF, STOP PLAY και REC κουμπιά. 64 samples σε 16 pads, 30 presets, Τροφοδοσία μέσω USB.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Καλώδιο USB,
  • Software Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion and Big Bang Universal Drums


Κατασκευαστής

Akai

Χαρακτηριστικά

Είδος
Midi Controller
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • peter700
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ας ξεκινήσω με τα θετικά: ωραία pads χοντρά με καλή ευαισθησία με led το οποίο μπορείς να κάνεις edit είτε από το mpd είτε από το editor που μπορείς να κατεβάσεις από το site της akai. μπορείς επίσης να ρυθμίσεις από το editor τις νότες τις οποίες θα παίζει χρησιμοποιώντας ο κάθε pad αλλά επισεις μπορείς και να ρυθμίσεις τα κουμπιά εκτός από πληροφορία midi και note repeat (με πολλες υποδιαιρέσεις του τέταρτου), να στέλνουν και συνδιασμούς κουμπιών από το πληκτρολόγιο σου το οποίο το βοηθάει πάρα πολύ στο να είσαι πιο ευελικτος στο daw σου καθώς δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάθε φορά τα διάφορα shortcuts για το πρόγραμμα είναι ένας από τους λόγους για το οποίο πείρα αυτό αντί για το mpd 226. επίσης μπορείς να βάλεις κάθε pad σε διαφορετικό midi channel και έτσι έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς πολλαπλά synth ή drum channels ταυτόχρονα (πολυ χρήσιμο για χρήστες fl studio). είναι συμβατό με Windows και Mac. παίρνει ρεύμα από τη θύρα usb. έχει είσοδο για τροφοδοτικό αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το περιλαμβάνει η συσκευασία και πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά.

    τα αρνητικά: είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από πλαστικό, είναι μαύρο το οποίο κάνει και την παραμικρή σκόνη πολύ ενοχλητική και χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις για λίγο καιρό για να σταματήσει το double trigger που έχουν όλα τα drum pad σε αυτό το εύρος τιμής. για να μην έχεις double trigger πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 400 με 500 ευρώ.

    παρόλα αυτό δεν παύει να είναι ένα πολύ δυνατό και εύχρηστο μηχάνημα για να κάνεις τις μουσικές σου και τα μπιτ σου δίνοντας με την χρήση των pads μην πιο ανθρώπινη, και μη ρομποτική, αίσθηση. προτείνω ανεπιφύλακτα, αξίζει τα λεφτά του.

    Υ.Γ. το MPD 232 το έχω γύρω στους 2 μήνες. οπότε σε κάποια στιγμή στο μέλλον θα έρθω να κάνω edit. την αξιολόγηση για να δώσω πληροφορίες για την κριτική.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη