Roland (us) Cube Street EX Combo Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας 2 x 8" 50W Μαύρος
Ενισχυτές Οργάνων

Roland (us) Cube Street EX Combo Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας 2 x 8" 50W ΜαύροςΚωδικός: 7186697

Με το μικρό του μέγεθος και με λειτουργία μπαταρίας, ο Roland CUBE Street είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους μουσικούς που ταξιδεύουν. Τώρα ο νέος CUBE Street EX είναι ο πιο δημοφιλής ενισχυτής...

Δες όλη την περιγραφή

Με το μικρό του μέγεθος και με λειτουργία μπαταρίας, ο Roland CUBE Street είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους μουσικούς που ταξιδεύουν. Τώρα ο νέος CUBE Street EX είναι ο πιο δημοφιλής ενισχυτής με περισσότερα κανάλια, ευστροφία και άριστη λειτουργία .Με 50 πραγματικά Watts δύναμης και ένα στερεοφωνικό σύστημα ήχου, με dual woofers και tweeters σου δίνει...

Δες όλη την περιγραφή
710,00
ΠαράδοσηΤετ, 18 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 710,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 710,00 €

  2. 609,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    609,00 €

Περιγραφή

Με το μικρό του μέγεθος και με λειτουργία μπαταρίας, ο Roland CUBE Street είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους μουσικούς που ταξιδεύουν. Τώρα ο νέος CUBE Street EX είναι ο πιο δημοφιλής ενισχυτής με περισσότερα κανάλια, ευστροφία και άριστη λειτουργία .Με 50 πραγματικά Watts δύναμης και ένα στερεοφωνικό σύστημα ήχου, με dual woofers και tweeters σου δίνει καθαρό ήχο για περισσότερα από ένα άτομα για όργανα και μικρόφωνα. Με λεπτομερείς ρυθμίσεις ήχων και ξεχωριστό Equilizer για κάθε κανάλι, με απίστευτες ρυθμίσεις ήχου για κιθάρα οι οποίοι αλλάζουν εύκολα με το onboard COSM amp. Λειτουργεί έως και 20 ώρες με οκτώ ΑΑ μπαταρίες. Επίσης, διαθέτει σύνδεση link έτσι ώστε να συνδέεις δύο CUBE μαζί για ακόμα περισσότερη δύναμη και μεγαλύτεη κάλυψη χώρου. Με τον i-CUBE LINK, μπορείς επίσης να καλύψεις το iPhone σου ή το iPad για να παίξεις πάνω στα αγαπημένα σου κομμάτια και να ηχογραφήσεις το παίξιμό σου!

Κατασκευαστής

Roland (us)

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
50 W
Είδος
Ηλεκτρικής Κιθάρας
Τύπος
Combo
Ηχείο
2 x 8"
Λυχνίες
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Christos_Tzouras
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι τρομερό εργαλείο!!!! Ενδείκνυται φυσικά για κιθάρα και τραγούδι. Είναι ότι πρέπει για κάποιον που παίζει κιθάρα (ακουστική) και τραγουδάει. Έχει και τα εφέ του, αλλά εντάξει μην φανταστείτε τίποτα το σπουδαίο. Δεν είναι ότι θα το χρησιμοποιήσετε για τα εφέ του κιθαριστικά… αλλά οφείλω να πω ότι τα εφέ που έχει στο κανάλι των φωνητικών ειναι αξιόλογα, φυσικά με το κυριότερο να ειναι το reverb που σίγουρα όλοι λίγο πολύ χρειάζονται.
    Εγώ βέβαια προσωπικά είμαι πληκτράς, και το αγόρασα για να παίζω κυρίως στον δρόμο (busking), είτε μόνος είτε με άλλους. Είναι ότι πρέπει για αυτή την δουλειά για όποιον ενδιαφέρεται…Με 8 μπαταρίες ΑΑ δουλεύει 2-4 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ανάλογα φυσικά και τις μπαταρίες. Προτείνω σε εσάς που ψάχνεστε για αυτή τη φάση, να αγοράσετε και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, γιατί όπως μπορεί να διαπιστώσετε και εσείς στην πορεία, οι μπαταρίες είναι σχετικά ακριβές και θα είναι πάντα ένα πάγιο έξοδο που θα ευχόσασταν να μην είχατε.
    Με βόλεψε τόσο πολύ που είναι τόσο ελαφρύ που πλέον τον χρησιμοποιώ και σαν προσωπικό monitor σε δουλειές, αντί να κουβαλάω το βαρύ PA…
    Γενικά το κιουμπάκι θα το αγαπήσετε. Είναι ένα εργαλείο σχεδόν για όλες τις χρήσεις.

    • Ισχύς
    • Μεταφέρεται εύκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sardelas Christos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συνδέω μικρόφωνο και ηλεκτρική κιθάρα με άριστη απόδοση του Acoustic Simulation.
    Το χρησιμοποιώ στην Οικονομική Κατανάλωση ( ECO ) με 9 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
    Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 3ου οργάνου όπως πλήκτρα
    Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης 4ου οργάνου στην είσοδο του mp3 mini jack , αρκεί να έχετε κάποιο μηχάνημα προενίσχυσης και αντάπτορα καλωδίου για να ταιριάζει.

    Συμπληρωματικά :
    Μπορείτε να κάνετε μεγάλο live συνδέοντας τον ενισχυτή από τις 2 jack εξόδους του σε 2 πολύ μεγάλα ΑΥΤΟΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ.

    ( powered by Merry Treismas BAND )

    • Ισχύς
    • Μπάσο
    • Μεταφέρεται εύκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ισχύς
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας μεταφορά

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
opilatos

Οι μπαταριές φορτίζουν ενώ ο ενισχυτής είναι συνδεδεμένος σε τροφοδοσία ρεύματος;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)