Mx Vs Atv Reflex PS3 Game
PS3 Games

Mx Vs Atv Reflex PS3 GameΚωδικός: 7247797

Πολεμήστε για μια θέση και αποφύγετε την καταστροφή καθώς περνάτε από το χάος του μοτοκρός. Πολεμήστε για πρόσφυση και σκάψτε την πίστα για να αναγκάσετε τον ανταγωνισμό να χαράξει νέες γραμμές

Δες όλη την περιγραφή

Πολεμήστε για μια θέση και αποφύγετε την καταστροφή καθώς περνάτε από το χάος του μοτοκρός. Πολεμήστε για πρόσφυση και σκάψτε την πίστα για να αναγκάσετε τον ανταγωνισμό να χαράξει νέες γραμμές αγώνων.

Δες όλη την περιγραφή
16,88
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,88 €

Περιγραφή

Πολεμήστε για μια θέση και αποφύγετε την καταστροφή καθώς περνάτε από το χάος του μοτοκρός. Πολεμήστε για πρόσφυση και σκάψτε την πίστα για να αναγκάσετε τον ανταγωνισμό να χαράξει νέες γραμμές αγώνων.

Τα διπλά χειριστήρια σάς επιτρέπουν να το σκίσετε με ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο και δράση freestyle με υψηλές πτήσεις. Κρατήστε σφιχτά και συνεχίστε, τα παιχνίδια εκτός δρόμου έχουν επαναπροσδιοριστεί. Σκεφτείτε γρήγορα και συνεχίστε τη βόλτα σας καθώς αναλαμβάνετε τον ανεξάρτητο έλεγχο του αναβάτη και κάνετε το απόλυτο τεστ της ικανότητας. Πολεμήστε για πρόσφυση και ξεθάψτε την πίστα καθώς τη σκίζετε με ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο και δράση freestyle με ψηλές πτήσεις. Αυξήστε τις δεξιότητές σας μέσα από περιβάλλοντα γεμάτο όλεθρο που ζωντανεύουν, δημιουργώντας συνθήκες διαρκώς μεταβαλλόμενες. Ορμήστε μέσα από μανιασμένα ποτάμια, κόψτε τους βαλτώδεις αειφόρους λόφους και φλόγες μέσα από τους αμμόλοφους της ερήμου καθώς το έδαφος αλλάζει σε κάθε στροφή. Κερδίστε στους αντιπάλους σας γύρο με γύρο καθώς αναγκάζετε τον ανταγωνισμό να χαράξει νέες γραμμές αγώνων, αλλά προσοχή, μπορούν να κάνουν το ίδιο σε εσάς. Αντιμετωπίστε μια ποικιλία από μοναδικά θηρία εκτός δρόμου, όπως ποδήλατα MX, ATV, Sport Buggies και Trucks για να γίνετε πρωταθλητές πρωταθλητών. Κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά. κάθε αναβάθμιση εξοπλίζει τη βόλτα σας για νίκη. Βελτιώστε, τροποποιήστε και προσαρμόστε κάθε όχημα όπως το θέλετε, έχετε τον έλεγχο. Αλλά η νίκη δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη, αντιμετωπίστε φίλους σε όλο τον κόσμο μέσω της συνδεσιμότητας PlayStation Network και Xbox LIVE. Πολεμήστε διαδικτυακά για να δείτε ποιος κυριαρχεί σε μεμονωμένες εκδηλώσεις και σειρές προοδευτικών εκδηλώσεων.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Racing
Έτος Κυκλοφορίας
2010
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
05/02/2010
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Έκδοση
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη