Bioshock 2 PS3 Game
PS3 Games

Bioshock 2 PS3 GameΚωδικός: 7250053

Επιστρέψτε στον αξέχαστο κόσμο της Rapture στο BioShock 2, τo επόμενο επεισόδιο του franchise που κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία Game of the Year και πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα

Δες όλη την περιγραφή

Επιστρέψτε στον αξέχαστο κόσμο της Rapture στο BioShock 2, τo επόμενο επεισόδιο του franchise που κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία Game of the Year και πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Δες όλη την περιγραφή
20,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 20,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 25,00 €

  2. 20,00 €

Περιγραφή

Επιστρέψτε στον αξέχαστο κόσμο της Rapture στο BioShock 2, τo επόμενο επεισόδιο του franchise που κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία Game of the Year και πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως! Tο BioShock 2 προσφέρει στους παίκτες ένα εκρηκτικό μίγμα έντονης δράσης πρώτου προσώπου, συναρπαστικού σεναρίου και εθιστικού multiplayer διαμορφώνοντας έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους του 2009.

10 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού BioShock, οι αίθουσες της Rapture αντηχούν ξανά με τις αμαρτίες του παρελθόντος. Κατά μήκος της ακτογραμμής του Ατλαντικού, ένα τέρας αρπάζει μικρά κορίτσια και τα μεταφέρει στην υποθαλάσσια πόλη Rapture. Είστε το πρώτο Big Daddy και περιπλανιέστε στην εγκαταλειμμένη και όμορφη πόλη, κυνηγώντας έναν αόρατο εχθρό προς αναζήτηση απαντήσεων και της επιβίωσής σας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Arcade, First Person, Shooter
Έτος Κυκλοφορίας
2010
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
09/02/2010
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Έκδοση
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Kostantinos_Koufogiannis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σάς το συνιστώ ανεπιφύλακτα μπορεί το ένα να είναι καλύτερο αλλά και αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που αξίζει 5 αστέρια έχει ακόμα multiplayer server's στο 2020 που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρείς αλλά μπενεις και παίζεις κανονικά επίσης είναι πολύ καλό το ότι αυτή την φορά δεν παίζεις με χαρακτήρα σαν το πρώτο αυτήν τη φορά χειρίζεσαι έναν "big daddy" η το μεγάλο τέρας που σκοτώνεις στο ένα με το κοριτσάκι στη πλάτη τού αλλά πάλι εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται να το έχετε στη ps3 συλλογή σας

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη